آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۱۰۷۴

بازنگری برنامه‌های درسی ارشد قرآن و حدیث بعد از ۳۰ سال

رئیس مرکز هماهنگی و توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور از بازنگری برنامه‌های درسی کارشناسی ارشد قرآن و حدیث بعد از ۳۰ سال تدریس خبر داد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت علوم، اولین نشست «تدوین مبانی بازطراحی مقطع کارشناسی ارشد رشته علوم قرآن و حدیث» برگزار شد.

 

 در این نشست ابوالفضل خوش‌منش به وضعیت رشته‌ها و گرایش‌های موجود علوم قرآن و حدیث پرداخت و گفت : درحال حاضر ۱۷ برنامه در مقطع کارشناسی ارشد قرآن و حدیث دارای مجوز اجرا هستند که سیزده برنامه آن مربوط به سال‌های ۱۳۷۰ تا ۱۳۹۰ بوده و چهار برنامه دیگر بین سال‌های ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۳ تصویب شده‌اند که ناگزیر از بازنگری در این رشته‌ها پس از ۳۰ سال تدریس و بازخوردگیری هستیم.

 

وی در ادامه به ضرورت بازنگری رشته‌های علوم قرآن و حدیث منطبق بر مدل‌های رسمی برنامه‌ریزی درسی اشاره کرد و گفت: در وهله نخست تلاش آن است که تعریف، اهداف و کارکردهای مقطع کارشناسی ارشد و تفاوت آن با دوره کارشناسی روشن شود و سپس بر مبنای آن، خروجی مورد انتظار در مقطع کارشناسی ارشد رشته علوم قرآن و حدیث تعیین و مدل علمی گسترش رشته در مقطع کارشناسی ارشد به دست آید.

 

رئیس مرکز هماهنگی و توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور اعلام کرد: به دنبال آن هستیم تا نتایج اولیه جلسات مربوط به تدوین مبانی بازطراحی مقطع کارشناسی ارشد رشته علوم قرآن و حدیث را قبل از تصویب به تمامی مراکز مجری رشته جهت بازخوردگیری و اخذ نظرات ارسال کنیم.

 

 وی افزود: بعد از تصویب مبانی مذکور، طراحی برنامه‌های درسی به دانشگاه‌ها و مراکز مجری رشته محول خواهد شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار