کد خبر:۵۶۴۱۷۸

دومین کنفرانس بین المللی شرق‌شناسی و مطالعات ایرانی برگزار می‌شود

دومین همایش بین المللی شرق شناسی و مطالعات ایرانی توسط مرکز تحقیقات زبان فارسی دانشگاه اسلامی علیگر هندوستان و موسسه سفیران فرهنگی مبین ایران برگزار می‌گردد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دومین همایش بین المللی شرق شناسی و مطالعات ایرانی توسط مرکز تحقیقات زبان فارسی دانشگاه اسلامی علیگر هندوستان و موسسه سفیران فرهنگی مبین ایران برگزار می گردد که ریاست این همایش به عهده پروفسور آذرمیدخت صفوی رئیس مرکز تحقیقات زبان فارسی دانشگاه علگیر هند و استاد ادبیات فارسی این دانشگاه است و دبیر علمی همایش را پروفسور اصغر دادبه، استاد دانشگاه وچهره ماندگار حوزه زبان و ادبیات فارسی ایران و جهان عهده دار است.

 

 معاونت بین الملل موسسه سفیران فرهنگی مبین  در رابطه با این کنفرانس گفت: همچنین این کنفرانس از همکاری دیگر دانشگاه های معتبر خارجی بهره می برد و با تعاملی که برای ترویج زبان و ادبیات فارسی در عرصه بین الملل صورت گرفته، دانشگاه دولتی هرات افغانستان، دانشگاه خجند تاجکستان، دانشگاه دولتی ایروان ارمنستان و دانشگاه دولتی ایلیای گرجستان هم برای پیوستن به جمع برگزارکنندگان این همایش موافقت کردند.

 

رفعت افزود ؛ بدین ترتیب روز اول کنفرانس به نام کشور هند و به میزبانی این کشور خواهد بود، روز دوم به نام روز ایران نام خواهد داشت و شرکت کنندگان میهمان رایزنی فرهنگی ایران در دهلی هستند و روز سوم که به نام روز افغانستان است میزبانی بر عهده سفارت این کشور در هندوستان قرار خواهد گرفت.

 

وی همچنین با اشاره به سطح بالای برگزاری و اعتبارکنفرانس و مورد تایید بودن آن توسط وزارت علوم و تحقیقات تمام کشورهای مشارکت کننده در برگزاری بیان داشت؛ به تازگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران هم اقدام به تایید و انتشار  فراخوان کنفرانس در وبسایت خود و اطلاع رسانی آن به تمام کرسی های ایرانشناسی جهان نموده است.

 

دبیر شورای سیاستگذاری همایش ادامه داد؛ مطابق برنامه 10 استاد ایرانشناس برجسته از کشورهای مختلف سخنران کلیدی  کنفرانس هستند و تمام  مقالات رسیده به دبیرخانه توسط کمیته علمی معتبر و هیات داوران بین‌المللی و شناخته شده، در دو مرحله  مورد داوری قرار می گیرد و بهترین آنها برای سخنرانی برگزیده می شود.

 

همایش دارای دو محور ویژه و سمپوزیوم تخصصی در حوزه شرق شناسی، تاریخ و زبان فارسی با عنوان های «بررسی آثار، اندیشه های بیدل دهلوی» و «بررسی آراء و نظریات مستشرقان و اندیشمندان اسلامی» است.

 

همچنین کارگاه «آموزش تاریخ، تمدن و نسخه‌شناسی درهند» نیز در این همایش برای علاقه مندان برگزار می گردد.

 

مدیر برنامه ریزی بین المللی با اشاره به ویژگی های کنفرانس پیش رو گفت؛ یکی از برنامه ها و محورهای مهم این همایش، هم اندیشی بین‌المللی در زمینه راهکارهای توسعه زبان فارسی در دنیای علم است و به دو مقاله برتر آن، لوح و تندیس تقدیر اهدا خواهد شد. هم افزایی و تعامل با استادان و پژوهشگران برجسته بین‌المللی در همایش، ارائه گواهی نامه پذیرش معتبر علمی و بین المللی، ارائه مقاله در جایگاه بین المللی و توسط دانشگاه خارجی، ارائه گواهی حضور و گواهی ارائه مقاله، امتیاز علمی و کسب نمره کامل، انتشار چکیده مقالات در کتابچه همایش و مجموعه مقالات پذیرفته شده به صورت لوح فشرده، شرکت در کارگاه ، سمپوزیوم تخصصی و ارائه گواهی‌ نامه در صورت درخواست، امکان چاپ مقالات در ژورنال های تخصصی معتبر Scopus&ISI&ISC، امکان نمایه‌سازی مقالات در پایگاه های استنادی معتبر داخلی و خارجی و... از جمله ویژگی هایی است که در اختیار شرکت‌کنندگان قرار می‌گیرد.

 

علاقه‌مندان به اطلاعات بیشتر درباره تاریخ های مهم،تخفیف زمانی همایش و خبرهای جدید و ارسال مقاله می‌توانند به پایگاه اینترنتی adabiatfarsi.comمراجعه کنند.

کانال تلگرام: Telegram.me/indiaconference

تماس با دبیرخانه:02128421404  

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار