به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو سید محمد حسینی در مراسم گرامی داشت حماسه 9 دی که با عنوان از فتنه تا تحریم ها توسط بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد با بیان اینکه در فضای فتنه شناخت حق و باطل از هم دشوار است چون فضای فتنه یک فضای غبار آلود است افزود: در این فضا باطل، عریان نیست و گاهی تشخیص حق دشوار می شود. در صدر اسلام نیز وقتی جنگی مانند جمل، صفین و نهروان شکل گرفت برخی ها دچار تردید شدند چون چهره هایی در مقابل امام علی (ع) صف آرایی کردند که جزو صحابه پیامبر به حساب می امدند.
وی با بیان اینکه در فتنه 88 نیز کسانی که سابقه انقلابی، مبارزاتی و دارای مسئولیت های کشوری بودند در این فتنه نقش آفرینی کردند اضافه کرد: این چهره ها دارای وجاهت و پیشتازی در عرصه انقلاب اسلامی بودند به همین دلیل شناخت حق از باطل در ابتدا دشوار بود.
وزیر فرهنگ و ارشاد دولت دهم با اشاره به نامه سی تن از فعالان به اصطلاح سیاسی به ترامپ برای تشدید تحریم ها علیه ایران گفت: برخی از این افراد دانشجویانی بودند که در فتنه و در کوی دانشگاه پرچم دار بوده و پیراهن خونین در دست می گرفتند و به مظلوم نمایی می پرداختند تا عواطف مردم را تحت تاثیر قرار دهند و بعد به آغوش غرب رفتند.
حسینی با اشاره به اینکه کسانی که در فتنه نقش آفرینی کردند زمینه تشدید تحریم ها را علیه ایران فراهم ساختند اضافه کرد: در آن زمان وقتی که این حرف ها را می گفتیم کسی قبول نمی کرد اما امروز با حمایت 30 نفر از فعالان سیاسی که بخشی از آن ها در فتنه نقش افرینی کرده اند دم خروس آنها بیرون زده است.
وی با اشاره به اینکه در آن برهه که منافقین گروهک های تروریستی از جمله گروهک ریگی و سلطنت طلبان از آشوب های خیابانی حمایت کردند آقایان نیامدند و با آنها مرزبندی و خط کشی کنند تصریح کرد: همین آقایان بعد از فتنه 88 به خارج از کشور پناه بردند و حتی مورد تجلیل رئیس جمهور امریکا قرار گرفتند.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد با اشاره به اینکه احمد باطبی از جمله افرادی است که نام او در بین فعالان سیاسی که به ترامپ نامه نوشتند وجود دارد افزود: انها با وجود اینکه روحیه ترامپ مشخص است خیلی آشکار و علنی درخواست کردند که تحریم ها علیه ایران تشدید شود.
حسینی با بیان اینکه تبعات منفی تحریم کل جامعه ایران را در بر می گیرد اضافه کرد: این ها آمده اند و در نامه خود جمهوری اسلامی ایران را با داعش که در منطقه دست به فجیع ترین جنایت ها می زند و می خواهند جهان اسلام را نابود کنند مقایسه کرده اند و این در حالی است که فرزندان این کشور به همراه دیگر کشورهای اسلامی رفته اند تا این تروریست های جنایت کار را سر جایشان بنشانند بنابراین چنین قیاسی سزاوار نیست.
وی گفت: کسانی که تصور می کردند با روی کار آمدن دمکرات ها منافع جمهوری اسلامی تامین می شود در اشتباه بودند چون داعش با حمایت همین خانم کلینتون شکل گرفت و حالا که ما رفته ایم این تروریست ها را از حلب بیرون کرده ایم آیا درست است که با آنها مقایسه شویم؟ و متاسفانه این را همین فتنه گران در نامه خود به ترامپ تاکید کرده اند.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد با بیان اینکه این فعالان سیاسی در نامه خود نسبت به وضعیت متحدان عرب امریکا ابراز نگرانی کرده اند افزود: همین آقایان از ترامپ خواسته اند که یک ائتلاف بین المللی برای توقف برنامه موشک های بالستیک و دوربرد ایران تشکیل دهد حال سوال ما این است که آیا کسی که می گوید ملی گرا و وطن پرست است آیا به خود اجازه می دهد که بگوید یک ائتلاف جهانی علیه کشورش ایجاد شود؟
حسینی با بیان اینکه همین فتنه گران نیزدر نامه خود اشاره کردند ایران، جهان و منطقه را به مخاطره انداخته تصریح کرد: اگر ما صاحب قدرت و صلابت نبودیم امریکا به جای افغانستان و عراق به ما حمله می کرد و در واقع این موشک ها جنبه بازدارندگی برای کشورمان دارد و بدون شک ما قصد حمله به کسی را نداریم.
وی اضافه کرد: تولید موشک های بالستیک در ایران با هدف دفاع از خود و مظلومان جهان از جمله مردم مظلوم یمن و دیگر کشورها در دستور کار جمهوری اسلامی ایران است.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد با بیان اینکه فتنه گران در وقایع بعد از انتخابات سال 88 در ابتدا بحث تقلب را پیش کشیدند و تا اهانت به رهبری، ولایت، قداست و ارزش ها پیش رفته اند اضافه کرد: همین اختلاف افکنی های فتنه گران زمینه فشار غربی ها بر کشورمان را فراهم کرد و آنها را برای وضع تحریم های فلج کننده در راستای ساقط کردن جمهوری اسلامی ایران ترغیب کرد و در واقع امریکا توانست یک اتحاد را علیه کشورمان به وجود بیاورد که نتیجه آن تشدید تحریم ها بود.
حسینی با بیان اینکه ساده لوحی است که تصور کنیم با ارتباط با امریکا مشکلات کشورمان از بین می رود اضافه کرد: درشرایطی که دولت به دنبال خواست عمومی جهت مذاکره با امریکا بود رهبر معظم انقلاب فرمودند من به مذاکرات خوش بین نیستم اما در هر حال شرایط به گونه ای پیش رفت که معظم له اجازه مذاکرات را در چارچوبی که تعیین کرده بودند، دادند اما در نهایت دیدیم که با نقض برجام مذاکره هم هیچ نتیجه و سودی برای کشور در بر نداشته است.
وی گفت: متاسفانه دولت همه مشکلات کشور را به بحث مذاکرات گره زد و الان که در پایان عمر دولت هستیم می بینیم که بسیاری از مشکلات کشور پا برجا هستند.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اضافه کرد: نیاز نیست ظریف بگویند در اعتماد کردن به امریکایی ها اشتباه کرده اند چون با نقض تحریم ها و تمدید قانون داماتو همه چیز مشخص است که وزیر امور خارجه مرتکب اشتباه شده اند.
حسینی بیان کرد: متاسفانه تمام شرط هایی که شورای امنیت ملی ، مجلس و رهبر انقلاب برای لحاظ کردن در مذاکرات هسته ای تعیین کرده بودند توسط دولت رعایت نشدند و همین مسئله باعث شد تا زمینه نقض برجام توسط امریکایی ها فراهم شود و اکنون چیزی از مذاکرات دست ملت ایران را نگیرد.
وی بیان کرد: اکنون نیز که برجام توسط امریکایی ها نقض و ثابت شده که هیچ دستاوردی برای ملت نداشته دولتمردان بر این باورند که اگر به این موضوع اعتراف کنیم مردم به ما رای نمی دهند.
وی با بیان اینکه ملت ایران همواره در بین ملت های جهان دارای محبوبیت بوده اند و این گونه نیست که برجام موجب افزایش محبوبیت این ملت شده باشد تصریح کرد: برخی می گفتند که امضای جان کری برای ما اعتبار دارد اما همین آقایان آمدند و در کمیسیون امنیت ملی گفتند که امریکایی ها می گویند می توانند کنگره را قانع نمایند تا از وضع مصوبات جدید علیه ایران خودداری کنند اما باید بگویم این آقایان ساده لوحانه فریب وعده های امریکایی ها را خوردند.
حسینی اضافه کرد: واقعیت این است که آقایان در شرایطی فریب امریکا را خوردند که امروز آنها در موضع ضعف قرار دادند به عنوان نمونه در جنگ با حزب الله و حماس ناکام ماندند، یا اینکه درعراق مجبور شدند نیروهای خود را بیرون بکشند و یا در حلب که یک جنگ جهانی بود شکست خوردند.
وی با بیان اینکه این آقایان برای اینکه حرف خود را به کرسی بنشانند کمپین تشکیل دادند و گفتند هر توافقی بهتر از عدم توافق است افزود: پس از ان گفتند امریکا می تواند با یک دکمه ما را از بین ببرد. واقعیت این است که این آقایان از توان و جسارت لازم برخوردار نیستند.
وی با اشاره به اینکه اگر امریکا بر منطقه خاورمیانه حاکم بود بسیاری از طرح های انها با شکست مواجه نمی شد تصریح کرد: در مذاکرات هسته ای رویکرد دولت نه تنها از موضع عزت نبود بلکه از موضع ضعف پای میز مذاکره نشستند و الان هم می گویند هم حرف از حفظ برجام به هر قیمتی می زنند.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد با بیان اینکه برخی آقایان از ابتدای انقلاب تاکننون در قدرت بوده و در فتنه 88 نیز نقش افرینی کرده اند اضافه کرد: الان نیز که در پایان دولت یازدهم هستیم این آقایان به سیاسی کاری می پردازند به عنوان نمونه اکنون به یاد حقوق شهروندی افتاده اند در حالی که حقوق شهروندی هم در قانون اساسی و هم در اسناد بالادستی وجود دارد. واقعیت این است که این منشور در حد یک انشا و مانور تبلیغاتی است. واقعیت این است که پس از گذشت سه و نیم سال دولت باید بیاید و در مورد اقداماتی که انجام داده به مردم گزارش دهد و بگویند برای حل مشکلات کشور که قول داده بودند آن ها را صد روزه رفع کنند چه اقداماتی انجام داده اند.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اصلاح طلبان از نامه فعالان سیاسی فتنه گر به ترامپ ابراز انزجار کرده اند تصریح کرد: این برای اولین بار است که اصلاح طلبان صف خود را از ضد انقلاب جدا ساخته اند و این مایه امیدواری است البته اگر این کار را نمی کردند برای آنها مایه رسوایی و آبروریزی دیگری بود.
حسینی با بیان اینکه در روز خلق حماسه 9 دی این گونه نبود که تنها کسانی به صحنه بیایند که به احمدی نژاد رای داده بودند تصریح کرد: در ایام فتنه که من در وزارت ارشاد مسئولیت داشتم برخی از هنرمندان راه خود را از ما جدا کردند و حاضر نبودند در جشنواره ها شرکت کنند اما چون به دنبال جلوگیری از ریزش ها بودیم تلاش کردیم که آنها را جذب کنیم و حتی به برخی از این هنرمندان در جشنواره ها جوایزی تعلق گرفت.
وی با مقایسه فتنه 88 با کودتای ترکیه افزود: در کودتای نیم بند ترکیه صدها هزار نفر بازداشت و از کار برکنار شدند که بسیاری از آنها قضات و دانشگاهی بودند اما جمهوری اسلامی ایران هیچ وقت این برخورد را با فتنه گران نکرد و این در حالی است که اگر برخورد می شد باید با آنها برخورد شدیدتری صورت می گرفت.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد حصر سران فتنه را مصوبه شورای عالی امنیت ملی کشور دانست و افزود: آقای روحانی رئیس این شورا است و اگر بنا باشد که حصر شکسته شود باید خود ایشان پیگیری کنند البته رفع حصر به این معنا نیست که سران فتنه مجازات نشوند.
حسینی با بیان اینکه سران فتنه با وجود اینکه خسارت های جبران ناپذیری به کشور وارد کردند باز هم طلب کار هستند تصریح کرد: آنها می گویند که مقلد امام خمینی (ره) هستند اما همه می دانیم که بنیانگذار کبیر انقلاب گفتند حفظ نظام اسلامی از اوجب واجبات است اما دیدیم که فتنه گران چگونه به نظام ضربه زدند.
حسینی گفت: اکنون بسیاری از طرح های عمرانی تعطیل شده و کارخانه ها با ظرفیت 20 تا 30 درصد فعالیت می کنند واقعیت این است که برخلاف وعده های دولت چرخ سانتریفیوژها چرخید و نه چرخ معیشت مردم در حال چرخیدن است.
وی اضافه کرد: با وجود تمام وعده هایی که دولت برای رفع مشکلات کشور داده امروز از زبان وزیر اقتصاد و دیگر مسئول ارشد دولت می شنویم که می گویند باید تلاش کنیم به وضعیت سال 91 برگردیم حرف ما این است من در این دولت ژنرال ها در راس دولت نبودند؟
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد تصریح کرد: ما معتقدیم که امریکا از اول انقلاب تاکنون نسبت به جمهوری اسلامی ایران دست به جنایت زده اما برخی ها در این دولت به غرب خوشبین هستند و تصور می کنند که با کمک آنها می توانند مشکلات کشور را حل کنند در واقع همان حسن ظنی که مصدق نسبت به امریکا برای قطع کردن دست انگلیس داشت همین آقایان این حسن ظن را دارند و این در حالی است که آنها به فکر منافع خودشان هستند و از کسانی حمایت می کنند که چشم و گوش بسته در خدمت آنها باشند و بدون شک اگر کسی بخواهد به فکر ملت خود باشد او را از سر راه برمی دارند.
حسینی با بیان اینکه مذاکره با امریکا در مباحث دیگر از جمله امنیت منطقه منوط به این است که آنها در قضیه برجام به تعهدات خود عمل کرده از طرفی تکفیری ها و مرتجعین که امنیت منطقه را به خطر انداخته اند کنار بروند تصریح کرد: این که گفته می شود حضور سردار سلیمانی در حلب نقض برجام است از نظر ما قابل قبول نیست چون بنا نیست که ما برای حمایت از مردم مظلوم عراق و سوریه از امریکا اجازه بگیریم در واقع اگر بنا بود ما از امریکایی ها تبعیت کنیم جبهه مقاومت معنی نداشت و از طرفی مضمحل می شد.
وی ضمن رد ادعای مهرعلیزاده در خصوص دریافت حقوق های 20 تا 30 میلیون تومانی توسط وزرای دولت دهم افزود: حقوق وزرای دولت دهم در ابتدا سه تا 5 میلیون تومان بود اما در ماه های اخیر به 7 میلیون تومان افزایش پیدا کرد، واقعیت این است که اگر این آقایان یک فیش حقوقی نجومی از دولت گذشته پیدا می کردند روی آن مانور می دادند اما موفق به این کار نشدند البته این که این نسبت ها را به وزرای دولت قبل نسبت می دهند برای مردم این حرف ها قابل قبول نیست.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد با بیان این که امام خمینی هشدار داده بودند که اگر افراد مرفه در نظام قرار بگیرند نظام ضربه می خورد تصریح کرد: تفکر سرمایه داری و غربی بر این دولت استوار است به عنوان نمونه آقایان می آیند و بر ملت منت می گذارند و می گویند من پیش از این چند میلیارد درآمد داشته ام و آمده ام مسئول شده ام.
حسینی افزود: طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب وجود یک جوان بیکار هم باید موجب شرمندگی شود اما سوال ما این است که آیا این دولت نسبت به وجود جوانان بیکار احساس شرمندگی می کند؟