اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
علی سلطانی، دبیرکل انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء(ص) بهبهان در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، بیان داشت: تاریخ انقلاب اسلامی از آغاز تا کنون گواهی میدهد که دولتهای غربی به ویژه آمریکا تمامی تلاش خود را برای براندازی سخت از جمله شورش، کودتا و جنگ نظامی در دهه اول انقلاب به کار گرفته و از هیچ عملی جهت ضربه زدن به نظام مقدس جمهوری اسلامی کوتاهی نکرده اند.
وی افزود: لیکن ایستادگی و مقاومت ملت ایران تحت رهبری حضرت امام خمینی (ره) قدرتهای استکباری را به این واقعیت رساند که استفاده از گزینه سخت و نظامی نمیتواند در برابر ایمان و اعتقاد ملت ایران کارآمد باشد بلکه بالعکس، موجبات تقویت بیشتر روحیه ملی و همبستگی هر چه بیشتر ملت ایران را فراهم میآورد و بر بدبینی و کینه بیشتر مردم ایران نسبت به غرب و دولت های غربی میافزاید. چنین شد که به ناچار بر شکست خود در راهبرد مقابله سخت با نظام جمهوری اسلامی اعتراف کردند. پس از آن، با رویکرد جدید و در قالب بهرهگیری از روشهای نرم ، اهداف خود را پیگیری کردند.
این فعال دانشجویی ادامه داد: امری که رهبری معظم انقلاب حضرت امام خامنهای ( دامت برکاته ) از همان آغاز دهه هفتاد با ادبیات و تعابیر مختلف نظیر تهاجم فرهنگی، ناتوی فرهنگی، شبیخون فرهنگی و اخیراً جنگ نرم، خطر آن را گوشزد کرده و مسئولین نظام را به چارهاندیشی در برابر آن فراخواندند.
سلطانی ادامه داد: یکی از پدیدههای قابل توجه و فرصتهای مهم انقلاب بعد از انتخابات ریاست جمهوری دهم شکست استراتژی جنگ نرم فتنه گران و اربابانشان علیه انقلاب اسلامی بود. حوادث پس از انتخابات با وجود سرمایه گذاریهای قبلی و هماهنگیهای پنهان قدرتهای بیگانه با سران داخلی فتنه، این تصور را در آنها ایجاد کرد که مناسبترین زمان برای اجرای این سناریو علیه انقلاب اسلامی بعد از انتخابات دهم ریاست جمهوری می باشد و لذا تمامی ظرفیت و امکانات و نیروی خود را برای اجرای آن در ایران به کار گرفتند.
وی افزود: قابلیتهای نظام اسلامی در مواجهه با جنگ نرمِ دشمنان قسم خورده ایران اسلامی، خیانت آشکار و پنهان بعضی از کسانی که آبرو و حیثیت خود را در سالهای گذشته از انقلاب اسلامی داشتند و حالا خود مهره ای در دست نظام سلطه شدند را به ما نشان داد.
دبیرکل انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء(ص) بهبهان ادامه داد: نتیجه این شد که نظام اسلامی ایران همچون عرصههای دیگر نظیر جنگ تحمیلی و توطئههای مختلف براندازی دشمن نظیر کودتا ، تروریسم ، توطئه برای تجزیه کشور و امثالهم توانست سرافراز و پیروزمند از این صحنه بیرون بیاید و به درستی تهدید را به فرصت تبدیل کرد؛ البته همه این موارد از الطاف بی نهایت خداوند رحمان و رحیم است.
سلطانی گفت: باور مردم به ارزش های معنوی دین اسلام و حضور همیشه در صحنه آنها باعث این رخداد مهم شده است که حماسه نهم دی 88 را بوجود آورد و باعث شد مردم جلوتر از خواص خودشان حرکت کنند. مهمتر اینکه تیزبینی، درایت و شعور سیاسی امام خامنه ای ( حفظه الله ) باعث شد این فتنه خطرناک برای همیشه نیست و نابود شود و روز نهم دی 1388 باعث روشنگری نسل های بعد خواهد شد.
وی افزود: مشکل باور به وجود جنگ نرم و انکار آن توسط برخی از نخبگان و جامعه که در فتنه 1388 ظهور و بروز یافته بود، با بصیرتی که در 9 دی به جامعه تزریق شد، به میزان قابل توجهی برطرف گردید. به عبارتی خلاء 20 سال بی توجهی نسبت به راهبرد تهاجم فرهنگی با این فتنه به صورت جهشی حل شد.
دبیرکل انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء(ص) بهبهان تصریح کرد: تقویت بازدارندگی در برابر تهدیدات دشمن، تقویت اتحاد و انسجام ملی، تقویت پیوند جامعه با ارزش های دینی محرم و عاشورا، تقویت پیوند اسلام و جمهوریت و در پیوند عمیق و بیشتر ملت ایران با ولایت و مقام معظم رهبری را می توان از برکات فتنه 88 و حماسه نهم دی نام برد و باید این روز برای همیشه زنده نگه داشته شود.