آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۱۲۸۲
معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی همدان:

تغییر سبک زندگی بدون مشارکت لایه‌های اجتماع غیرممکن است

معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی همدان با تأکید بر لزوم توجه به موضوع ارتقای سلامت با تغییر سبک و شیوه زندگی، گفت: تغییر رفتار و سبک زندگی بدون مشارکت لایه‌های مختلف اجتماع، عملی نیست.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بهروز رحیمی، معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی همدان در همایش پیشگیری از سرطان با بیان اینکه ساختار معاونت اجتماعی بتازگی ایجاد شده است، گفت: تشکیل این معاونت از لحاظ قانونی و شکلی، سال‌ها مغفول مانده بود و در سیاست‎های ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری بر تشکیل آن تأکید شد که در دولت یازدهم مورد توجه قرار گرفت و در برنامه ششم توسعه پیش‎بینی شده است.

 

معاون اجتماعی دانشگاه با تأکید بر لزوم توجه به موضوع ارتقای سلامت با تغییر سبک و شیوه زندگی، ارائه آموزش به طور ویژه را خواستار شد.

 

وی با اشاره به اینکه سرطان گفتمان اجتماعی است، تصریح کرد: تغییر رفتار و سبک زندگی بدون مشارکت لایه‌های مختلف اجتماع، عملی نیست.

 

رحیمی، نقش همکاری‌های بین‌بخشی را در تحقق سلامت جامعه مهم دانست و گفت: همه سازمان‎ها باید در مسئولیت‌پذیری و پاسخگویی برای سلامت در جامعه مشارکت جدی داشته باشند؛ به نحوی که تنها وزارت بهداشت مسئول سلامت مردم تلقی نشود.

 

وی با بیان اینکه مسئولیت اجتماعی نیازمند تعهد مستمر بنگاه‎ها، شرکت‏‌ها و سازمان‌ها در خصوص مشارکت در سلامت است، گفت: جلسات منظم با حضور رهبر معظم انقلاب برای کاهش آسیب‎های اجتماعی برگزار می‌شود و ما نیز با تلاش همگانی برای تحقق منویات ایشان تلاش می‌کنیم.

 

معاون اجتماعی دانشگاه افزود: سازمان‎های مرتبط برای ترویج تغذیه سالم، فعالیت‎های بدنی، برنامه‌های پیشبرد اهداف سلامت، کنترل عوامل خطرزا و تقویت آموزش جامعه در زمینه پیشگیری و کنترل سرطان با تولید و پخش برنامه‌های آموزشی تلاش می‌کنند.

 

وی، تحت پوشش قرار دادن تمام گروه‎های آسیب‌پذیر جامعه را با تأکید بر بیماری‎های سخت‌درمان مهم عنوان کرد و افزود: توجه به خودمراقبتی و غربالگری برای پیشگیری از سرطان بسیار مهم است و برای تحقق این هدف، جلسات مشترکی برای افزایش مشارکت سمن‎ها باید انجام شود؛ همچنین برای تولید محصولات بیولوژیک تلاش شود.

 

رحیمی با اشاره به اهمیت تدوین نقشه راه در حوزه سمن‎ها، گفت: همکاری بین‌بخشی و کاهش عوامل خطرزا؛ ارتقای سواد و دانش‎‏پذیری جامعه را موجب می‌شود.

 

وی با بیان اینکه مشارکت اجتماعی واژه نمادین نیست، اظهار کرد: امروزه توسعه ملی کشورها بیش از هر چیز به مشارکت فعال و موثر افراد جامعه وابسته است.

 

معاون اجتماعی دانشگاه از فعالیت 23 سازمان مردم‎نهاد در استان خبر داد و گفت: بسیاری از این سمن‎ها در حمایت از بیماران سخت‎درمان، بیماران خاص و غیره فعالیت می‌کنند و با در نظر گرفتن استراتژی آموزشی مناسب، برای کاهش روند تولید بیماری‎‏ها تلاش می‌کنند.

 

وی با اشاره به فعالیت 850 موسسه خیریه در کشور، افزود: از این تعداد، 63 موسسه در حوزه سرطان فعال هستند؛ همچنین 40 بیمارستان در کشور توسط خیران ساخته شده است که به عنوان نمونه می‌توان به مرکز آموزشی درمانی قلب و عروق فرشچیان به عنوان بیمارستان خیرساز که در حال ارائه خدمت است، اشاره کرد.

 

رحیمی خاطرنشان کرد: بی‌شک مبارزه با سرطان و بیماری‎های سخت‌‏درمان نیازمند تدبیر، آرامش، امید و عزم جمعی در لحظه لحظه این مبارزه همه‌جانبه است و همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن به وجود موسساتی مانند محک تهران، امام رضای مشهد، امید ارومیه و مهرانه زنجان نیاز دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار