کد خبر:۵۸۳۲۲۵
نقوی‌حسینی در دانشگاه سیستان و بلوچستان:

کسی که بگوید دشمنی آمریکا نسبت به سال ۵۷ کمتر شده، خائن است

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: اگر کسی فکر کند دشمنی آمریکا نسبت به سال ۵۷ کمتر شده خائن است، دشمنی آن‌ها هرگز کم نمی‌شود؛ بلکه بیشتر می‌شود و علت بیشترشدن این دشمنی‌ها پیشرفت و پیروزی‌های ایران است.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو|، سیدحسین نقوی‌حسینی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در همایش «دولت تراز انقلاب» که در تالار فردوسی دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد، گفت: این انقلاب دشمنان خونی دارد و دشمنی دشمنان نسبت به سال ۵۷ ده‌ها برابر شده است.

 

وی ادامه داد: اگر کسی فکر کند دشمنی آمریکا نسبت به سال ۵۷ کمتر شده خائن است، دشمنی آن‌ها هرگز کم نمی‌شود؛ بلکه بیشتر می‌شود و علت بیشترشدن این دشمنی‌ها پیشرفت و پیروزی‌های ایران است.

 

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: ما در انقلاب دو عرصه داریم یکی بین‌المللی آثار انقلاب اسلامی است که با درجه بسیار بالا پیش می‌رود عرصه دوم عرصه داخلی است و این عرصه دو فضای انتصابی و انتخابی وجود دارد.

 

وی انتخابات ایران را واقعی و پاک دانست و ابراز داشت: پاک‌ترین انتخابات در کشور ایران برگزار می‌شود، ما باید در انتخابات یک گزینه درست را انتخاب کنیم و در انتخاب خود دقت کرده و با چشم باز انتخاب کنیم.

 

نقوی‌حسینی خاطرنشان کرد: رئیس جمهور بعد از رهبری شخصیت اول کشور است، ما باید در انتخاب آن دقت کنیم.

 

وی دانشجویان را خطاب قرار داد و گفت: آینده این کشور برای دانشجویان است، این کشور نیازمند مردانی پرقدرت است؛ کسانی که اعتماد دارند و می‌دانند این ملت، ملت بزرگی است و باید خودمان را باور کنیم.

 

وی با تأکید بر اصل وحدت افزود: تمام نقشه های دشمن برای تفرقه بین مذاهب مختلف در کشور ایران نقش بر آب شد و به نتیجه نرسیدند، همین تفرقه‌ها در دیگر کشورها باعث سقوط آن کشورها شده است، تنها کشور اسلامی که مذاهب در کنار یکدیگر زندگی می‌کنند کشور ایران است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار