آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۵۷۲۲

دانشگاه علمی کاربردی ۱۰ درصد جمعیت دانشجویی را به خود اختصاص داده است

معاون پژوهشی دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: در حال حاضر ۱۰ درصد جمعیت دانشجویی کشور در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو،هفتمین سمیناربین المللی تخصصی صنعت آسانسور و پله برقی به همت دانشگاه جامع علمی و کاربردی روز گذشته با حضور حداد،معاون پژوهشی این دانشگاه و جمعی تز متخصصان،اساتید دانشگاهی، متخصصان و مهمانان خارجی در مرکز علمی کاربردی کوشا برگزار شد.

 

در آغاز این همایش بروجردی، دبیر اجرایی این همایش گفت: از میان مقالات ارسالی ۴۷ مقاله پذیرفته شد که میزگردهای تخصصی بر اساس چکیده این مقالات است.

 

در ادامه حداد،معاون پژوهشی دانشگاه علمی و کاربردی با اشاره به ضعف ارتباط صنعت و دانشگاه گفت: وقتی یک چهارم استنادات علمی دنیا از علم ایران انجام می شود چرا باید به لحاظ صنعتی نسبت به بعد علمی عقب تر باشیم.

 

وی افزود: دانشگاه علمی وکاربردی می تواند این خلاء ارتباط صنعت و دانشگاه را برطرف کند.

 

وی اضافه کرد:دانشگاه جامع علمی و کاربردی ۱۰ درصد جمعیت دانشجویی کشور و ۴۰درصد مراکز آموزش عالی را در کشور به خود اختصاص داده است بنابراین اگر از این پتانسیل به درستی استفاده و در مسیر خودش هدایت شود می تواند به پیشرفت صنعتی کشور کمک کند.

 

حداد خاطر نشان کرد:دانشگاه علمی کاربردی یکی از ۱۲ دانشگاه منتخب در حوزه پژوهشی است و در رتبه اول مقالات تولیدی قرار دارد،این دانشگاه در حوزه مختلفی تقدیر شده و نشان دهنده این است که می تواند در این حوزه پیش قدم باشد و گامهای موثری را بردارد.

 

معاون پژوهشی دانشگاه جامع علمی و کاربردی یادآور شد:در هفته پژوهش دانشگاه توانست ۳ طرح از ۳۰ طرح وزارت علوم را به خود اختصاص دهد.

 

در ادامه سمانه سجادی،رییس مرکز علمی کاربردی کوشا تهران گفت:۷ سال است که سمینار تخصصی آسانسور و پله برقی  برگزار می شود که از دوره ششم به صورت بین المللی برگزار می شود.

 

وی افزود:کشورهایی مانند ایتالیا،انگلستان، اسپانیا،هلند و ترکیه در این سمینار شرکت کردند.

 

سجادی اضافه کرد: هدف از برگزاری این سمینارها آشنایی صنعت گران با دانش به روز این صنعت و ارتباط صنعت و دانشگاه است.

 

وی خاطر نشان کرد:در سمینار امسال توانستیم ۱۴ دستاورد پژوهشی مرکز علمی کابردی کوشا را تجاری سازی کنیم که از این محصولات رونمایی شد.

 

سجادی ادامه داد: مرکز علمی کاربردی کوشا ۵۰ قرارداد و تفاهم نامه با مراکز صنعتی دارد که به مرحله اجرا رسیده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار