آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۰۴۱۳

تصویب دوره کارشناسی حسابداری سلامت در دانشگاه علمی کاربردی

سرپرست دفتر برنامه‌ریزی درسی و دبیر شورای برنامه‌ریزی آموزشی و درسی علمی کاربردی از تصویب دوره کارشناسی ناپیوسته حرفه‌ای حسابداری سلامت در این دانشگاه خبر داد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علیرضا جمالزاده گفت: برنامه درسی دوره کارشناسی ناپیوسته حرفه ای حسابداری سلامت در دویست و پنجاه و هفتمین جلسه شورای برنامه ریزی آموزشی و درسی علمی کاربردی به تصویب رسید.

 

وی افزود: مراکز بهداشتی و درمانی و بیمارستانی بواسطه ارتباط مستقیم و تنگاتنگ حسابداری با سازمانهایی مانند سازمانهای بیمه گر، خیرین حوزه سلامت، شرکت های تولیدکننده و واردکننده تجهیزات پزشکی، شرکت‌های تولید و پخش دارویی؛ ازنوع حسابداری ویژه ای تبعیت می کنند.

 

سرپرست دفتر برنامه‌ریزی درسی و دبیر شورای برنامه‌ریزی آموزشی و درسی علمی کاربردی اظهار داشت: به همین دلیل امور حسابداری در مراکز دولتی وابسته به دانشگاه های علوم پزشکی از یک طرف و مراکز خیریه و خصوصی وابسته به حوزه سلامت از طرف دیگر با امور حسابداری در مراکز تجاری، انتفاعی، خصوصی و خدماتی دیگر بسیار متفاوت است.

 

جمالزاده عنوان کرد: جبران خدمات سرمایه انسانی این حوزه، تدارکات و انبارداری، بیمه ها و تعرفه های خدمات سلامت، ثبت و ضبط اسناد مالی بیماران و مراجعان، گزارش نویسی ها و غیره بر ضرورت طراحی رشته حسابداری سلامت تاکید دارد.

 

وی تاکید کرد: از جمله قابلیت ها و توانمندی های حرفه ای دانش آموختگان این دوره، انجام عملیات حسابداری بهای تمام شده خدمات در نظام سلامت، انجام عملیات حسابداری ناظر به ترخیص، درآمد، پذیرش، پزشکان، اموال، حقوق و دستمزد و بودجه در حوزه سلامت و ثبت و طبقه بندی انواع هزینه های بیمارستانی اعم از بستری، سرپایی، کلینیکی و پاراکلینیکی متناسب با مشاغل قابل احراز حسابدار حقوق و دستمزد، حسابدار ترخیص، حسابدار پذیرش و حسابدار امور پزشکان در مراکز بهداشتی و درمانی و بیمارستانها است.

 

سرپرست دفتر برنامه‌ریزی درسی و دبیر شورای برنامه‌ریزی آموزشی و درسی علمی کاربردی اظهار داشت: برخی از دروس تخصصی این دوره شامل نظام بيمه و تعرفه خدمات بهداشتي و درماني، کاربرد نرم‌افزارهاي حسابداري در حوزه سلامت، حسابداری(عملیات پذیرش)، حسابداری(عملیات ترخیص)، حسابداری(عملیات جبران خدمات پزشکان) و محاسبه هزینه‌های بیمارستانی و سرپایی است.

 

جمالزاده گفت: دانش‌آموختگان این رشته درکنار واحدهای تئوری، ۵۱۲ ساعت آموزش عملی در محیط کار واقعی را تجربه می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار