به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حدادعادل، امروز چهارشنبه در نشست انتخاباتی که با حضور اساتید شبکه دانشگاهیان انقلاب اسلامی در مسجد امام صادق تهران برگزار شد با بیان اینکه باید حافظه سیاسی و تاریخی داشته باشیم و اتفاقاتی را که از بدو پیروزی انقلاب به ویژه بین سال های 76 تا 96 در کشورمان افتاده فراموش نکنیم، گفت: باید تمرکز بیشتری روی حوادث سیاسی به ویژه حوادث سیاسی مانند تیر 78 داشته باشیم و این روزها را فراموش نکنیم. باید به یاد بیاوریم که در این روز چه کسانی میدان دار بودند، چه اتفاقاتی افتاد.
وی با اشاره به اینکه باید 10 سال بعد ازتیر 78 یعنی خرداد 88 نیز به یاد بیاوریم افزود: باید ببینیم که در آن ایام چه کسانی محور بودند و مردم را به چه بهانه هایی به خیابان آوردند و شعارهای آنها چه بود و همچنین چه کسانی از چه کسانی حمایت کردند. در واقع آنها کسانی بودند که تا روزی امیدوار بودند تا جمعیت بیاید و کاری کند اما وقتی که از این به نتیجه نرسیدند چهره دیگری به خود گرفتند.
نماینده سابق مردم تهران در مجلس با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب در آن نماز جمعه تاریخی آمدند و ضمن استدلال فضای آن روز کشور اتمام حجت کردند، گفت: اما چه کسانی بعد از اتمام حجت رهبر انقلاب دوباره مردم را به خیابان کشاندند و اردوکشی خیابانی کردند؟ باید ببینیم که چه کسانی در نماز جمعه روز قدس سیگار به لب و بطری آب به دست شعار نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران سر می دادند. باید ببینیم که چه کسانی سکوت کردند. اینکه بعد از شش سال بیایند و بگویند که آن افراد از ما نبودند این قبول نیست. در واقع باید همان روز این حرف ها را می زدند و اگر هم نگفتند به خاطر این بود که می خواستند رای آشوب طلبان را داشته باشند و ژست دموکراسی بگیرند به همین دلیل در مقابل خارجی ها سکوت کردند.
حدادعادل با تاکید بر اینکه بصیرت و شناخت لازم است تا بفهمیم که آن آدم ها امروز دارند چه می گویند و چگونه مدیریت می کنند، اضافه کرد: نظام سلطه جهانی از همان اول دشمن انقلاب بوده و در این 40 سال که انقلاب اسلامی رشد کرده قدرت معارض انقلاب نیز در سطح جهان رشد کرده است و از آن سادگی و گیجی سال های اول انقلاب خارج شده است به گونه ای که امروز شاهدیم چند هزار پایان نامه راجع به انقلاب اسلامی نوشته شده در واقع در اوایل انقلاب از دانشگاه های اسلام شناسی غربی خبری نبود و دشمنان ما از تشیع، امام حسین، عاشورا، کربلا، مرجعیت، ولایت فقیه، اجتهاد، امامت و مفاهیم اصیل تشیع شناختی نداشتند.
وی اضافه کرد: در اوایل انقلاب بیشتر منابع دشمن برگرفته از منابع تحقیقی اهل سنت بود اما به تدریج فهمیدند که وضع از نظر تئوریک و نظریه پردازی با قوت گرفتن تشیع فرق کرده به همین دلیل آنها نیز به سازماندهی پرداختند.
نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: الان معلوم شده که تحریم های اقتصادی چیزی نیست که با برجام و مذاکرات برداشته شوند و در واقع وقتی هم که می گویند تحریم ها را متوقف کردیم این حرف آن قدر مفتضح است که می گویند یک سیستم تحریم جدید طراحی کردند ولی چون ممکن است به ضرر فلان جریان باشد آن را تا بعد از انتخابات مسکوت گذاشته اند حالا مگر آدم کور و کر باشد که نبیند و نشنود که چه قدر با دست او تحریم ها را اعمال می کنند.
حدادعادل با اشاره به اینکه ترامپ در جریان تبلیغات انتخاباتی آمریکا می گفت به جای جنگ در خارج از مرزهای آمریکا می خواهم پولی را که صرف جنگ شده آن را صرف سازندگی آمریکا کنم و می گفت شش هزار میلیارد دلار صرف میدان های جنگ در عراق و سوریه شده است و این در حالی است که با این پول ها می توانستیم چه کارهایی برای آمریکا کنیم، اضافه کرد: البته عده ای هم این حرف های ترامپ را باور کردند ولی رهبر انقلاب حکیمانه ترین حرف را زدند و گفتند که ما نه خوشحالیم و نه ناراحت در واقع ترامپ مانند یک هندوانه دربسته است باید ببینیم که چه می کند حالا می بینیم که بعد از جهار ماه رئیس جمهور جدید آمریکا دارد درست مقابل شعارهای انتخاباتی خود عمل می کند به گونه ای که 60 موشک را به یک پایگاه نظامی در سوریه شلیک کرده است پیاده نظام خود را در بخشی از سوریه پیاده و کار را به دریای چین و شبه جزیره کره به آستانه جنگ کشیده است و این قابل تامل است.
وی تصریح کرد: بعضی ها همچون اسرائیلی ها می گویند که این اقدامات ترامپ پیام به ایران است. واقعیت این است که اگرچه با آزادی حلب حزب الله، مقاومت، سوریه ایران و روسیه در موضع دست بالا هستند اما هنوز مسئله سوریه حل نشده و معلوم نیست که می خواهند با سوریه چه کنند. همچنین مشکلات عراق نیز حل نشده و همه می دانیم که این حوادث مرتبط با ایران است.
نماینده سابق مردم تهران در مجلس با اشاره به اینکه بحران منطقه با سازماندهی آمریکا، انگلیس و همچنین پاس گلی که برخی از اعراب به آنها داده اند تا یک جنگ نیابتی را راه بیندازند شکل گرفته است اظهار کرد: هیچ وقت دشمن این گونه صریح و روشن نبوده است و این هم یک مسئله است.
حدادعادل خاطرنشان کرد: چهار سال پیش که انتخابات ریاست جمهوری برگزار شد به نیابت وحدت کاندیداهای اصولگرااز رقابت های انتخاباتی کنار کشیدم اما این وحدت محقق نشد. همه می دانید که چه شد و چه بود شاید هم بعضی هاندادند که دست های پشت پرده ای وجود داشت که این مسئله را مدیرتی کرد تا برخی در صحنه بمانند البته باید بگوییم که خارجی هم چگونه دخالت کرد به هر حال انتخابات سال 92 تجربه تلخی بود و بنده آن روزها که کنار کشیدم تمام تلاشم این بود که تفرقه از بین برود اما دست شیطان از دست من قوی تر بود و زورم به شیطان نرسید.
حدادعادل بیان کرد: به یکی از کاندیداها نامه نوشتم مبنی بر اینکه با شما اتمام حجت می کنم و اگر کنار نروید و اگر اختیار این کشور چنین و چنان شود در هر اتفاقی که بیفتد مسئول هستید الان هم باید این را بگویم.
وی با اشاره به اینکه بعد از شکست اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری سال 92 به این فکر افتادیم که در انتخابات مجلس بنا را بر ائتلاف بگذاریم اظهار کرد: در دهه اول انقلاب هر وقت انتخاباتی در کشورمان برگزار می شد خارجی ها و ماهواره های آنها به مردم می گفتند در انتخابات شرکت نکنید اما از حدود بیست سال پیش تا امروز سیاست آنها به آرامی به کلی عوض شده است به گونه ای که ماهواره ها و بلندگوهای آمریکایی اسرائیلی انگلیسی و غربی به عامل مدیریت انتخابات در کشورمان تبدیل شدند و خط و جهت می دهند، فیلم هایی را که دوست دارند پخش می کنند و آنهایی را که دوست ندارند میزگرد می گذارند و تحلیل می کنند و به مردم هم می گویند به چه کسی رای دهید و به چه کسی رای ندهید در واقع مدیریت انتخابات توسط خارجی ها یک پدیده جدیدی است.
وی با بیان اینکه دشمن می خواهد با اهرم تهدید و تحریم و شل و سفت کردن آن افکار عمومی را مدیریت کند، اضافه کرد: به عنوان نمونه در برهه ای شاهد بودیم که هیئت های خارجی پشت سر هم به ایران می آمدند اما یک قران هم در کشورمان سرمایه گذاری نکردند.
وی با بیان اینکه در گذشته غربی ها به صورت فردی می گفتند به مردم که نروید و رای ندهید اما الان این بازیگران به صورت ایجابی می گویند که بروید و در انتخابات شرکت کنید، اظهار کرد: در هر حال در انتخابات مجلس ما بنا را بر ائتلاف گذاشتیم و موفق هم بودیم به عنوان نمونه درتهران به یک فهرست سی نفره واحد رسیدیم و در بسیاری از شهرستان ها روی وحدت کاندیداهای جبهه انقلاب تمرکز کردیم اگرچه در تهران موفق نشدیم که کسی را وارد مجلس کنیم اما این به معنای این نبود که ما از ائتلاف نتیجه نگرفته ایم.
وی گفت: واقعیت این است که در انتخابات مجلس در کل آن نتیجه ای که رقبا می خواستند حاصل نشد اما آن نتیجه ای که هم ما می خواستیم به دست نیامد واقعیت این است که رقیب فکر می کرد که این مجلس پشت یک جریان قرار می گیرد اما این گونه نشد البته این راهم باید بگوییم که اگرچه در تهران شکست خوردیم اما به عنوان یک تیم رقیب قدرتمند شکست خوردیم.
حدادعادل تصریح کرد: پس از اینکه اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری شکست خوردند طرف مقابل تصور می کرد که ما قدرت خود را برای حضور در صحنه های بعدی از دست داده ایم و در واقع اردوگاه اصولگرایی به کل از هم پاشیده است اما به لطف خدا کار ادامه پیدا کرد و نتیجه آن اعلام موجودیت جبهه نیروهای مردمی انقلاب اسلامی بود و این خودش یک ضربه برای رقیب محسوب می شود چرا که آنها تصور می کردند دیگر هیچ ابتکار عملی در جبهه اصولگرایی به ظهور نمی رسد در هر حال این گونه نشد و با تشکیل این جبهه حرف و مدل تازه ای ظهور یافت.
وی تصریح کرد: طبیعی است که رقیب از ابتکار و عمل تشکیل جبهه مردمی انقلاب اسلامی خوشحال نیست البته این را باید بگوییم که ما از روز اول که به دنبال تشکیل جبهه مردمی انقلاب اسلامی بودیم با خود قرار گذاشتیم که این جبهه فقط مربوط به ایام انتخابات نباشد بلکه بنای ما این است که حتی اگر در انتخابات هم پیروز نشدیم فردای بعد از روز انتخابات با همین عزم و اراده راه خود را ادامه دهیم چون وظیفه ما در دفاع از انقلاب اسلامی با انتخابات شروع نشده و با انتخابات هم خاتمه نمی یابد.
وی اضافه کرد: با توجه به شرایط داخلی و منطقه ای و با وجود برخی داخلی ها بنا را باید بر این بگذاریم که انقلاب روزهای سخت و سخت تری را پیش رو دارد به همین دلیل باید یک تشکیلاتی متشکل از نیروهای وفادار انقلاب اسلامی در سطح کشور داشته باشیم که از مدیریت و انسجام بهره مند باشند تا این گونه نباشد که هر کسی هر کجا است به خاطر مسئله ای که پیش می آید تنها تاسف بخورد.
حدادعادل با بیان اینکه زمانی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی تشکیل شد رقبای ما سکوت کردند و در واقع یک نوع بایکوت خبری حاکم شده بود به این امید که این جبهه منتفی شود، اضافه کرد: وقتی که آنها مشاهده کردند که این جبهه توانست سه هزار نفر را از سراسر کشور به تهران بیاورد، رای گیری کند و شورای مرکزی تشکیل بدهد آنچه آنها تصور می کردند محقق نشد. در هر حال آنها امیدوارند که ما با دعواهای داخلی خودمان این جبهه را متوقف کنیم.
وی با اشاره به اینکه الان هم رقیب مدام در حال تحقیق در خصوص جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی است، اضافه کرد: آنچه که در مورد این جبهه می گویند هشتاد درصد جنگ روانی است البته بیست درصد حرف هایی که می زنند واقعیت است چون برخی از دوستان ما خوب عمل نکردند و بهانه دست آنها دادند مثلا حرفی که رقیب می زند این است که می گویند دیدید که فلانی هم در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد پس بین خودشان دعواست و یا اینکه می گویند فلانی و فلانی کنار نمی روند به همین دلیل باز هم بین شان اختلاف می افتد البته این حرف ها برای این است که جبهه سست شود و برای آنها خطر نداشته باشد.
وی با اشاره به اینکه رقیب برنامه وسیعی برای ضربه زدن به نامزدهای جبهه مردمی انقلاب اسلامی و خود جبهه داردتصریح کرد: قطعا یکی از کارهایی که رقیب در انتخابات می کند ایجاد دو قطبی ملت و حاکمیت و یا مردم و حاکمیت است در واقع به نامزدهای جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی می خواهند این انگ را بزنند که اینها از بالا تعیین و به مردم تحمیل شده اند و به همین دلیل مردم برای حفظ حقوق و آزادی خود باید خلاف تصمیم حاکمیت رای بدهند. در واقع می خواهند به گونه ای عمل کنند که یک طرف بازی ملت و یک طرف دیگر حاکمیت قرار بگیرد.
حدادعادل خاطرنشان کرد: دور قبل نیز همین کار را کردند و وقتی که آن کاندیدایی که دیر برای ثبت نام به ستاد انتخابات رفته است گفتند که فلانی کاندیدای رهبری است و آن یکی کاندیدای مردم است و بعد به مردم گفتند برای چه نشسته اید که می خواهند یکی را تحمیل کنند. اگر به فرض هم این طور باشد آیا حاکمیت انقلاب که با این همه شهید به دست آمده و به برکت پشتیبانی مردم چهل سال است که در برابر فشارها و تحریم ها ایستاده آیا این حاکمیت نقطه مقابل مردم قرار می گیرد؟
وی گفت: در یکی از همین انتخابات ها یک جنبش دانشجویی شعارش این بود هم وطن اندکی صبر سحر نزدیک است حرف ما این است که این شعار یک شعار انتخاباتی نیست بلکه این شعار انقلاب بوده اما می بینیم که آنها این شعار را برای انتخابات مطرح کردند.
وی بیان کرد: در آستانه انتخابات پیام کسانی که می خواهند پیام تلگرامی دهند این است که مردم به پا خیزید آزادی خود را حفظ کنید و در مقابل کسانی که می خواهند کاندیدای خود را به شما تحمیل کنند به پاخیزید در واقع می خواهند بگویند که این کاندیدا تحمیلی از بالاست و ملت باید خودش را نشان دهد.
نماینده سابق مردم تهران در مجلس با تاکید بر اینکه باید در انتخابات هوشیار باشیم گفت: رقیب می داند که در اداره کشور و رفع مشکلات اقتصادی موفق نبوده است. هشت هزار میلیارد پول صندوق ذخیره فرهنگیان که متعلق به فرهنگیان این ملت است به 31 نفر داده شده اما می بینیم که معاون اول محترم می گوید نگویید وام بگوییدمعوقه ما هم که دعوا نداریم حرف ایشان درست اما این پول الان در جیب کیست آیا به صندوق برگشته یا اینکه 18 درصد گرفته اند و 30 درصد به جای دیگر داده اند همچنین تنها در یک شهرک صنعتی از 1200 کارخانه 900 شرکت تعطیل شده اند در هر حال باید بگوییم که دو قطبی موجود دو قطبی ملت حاکمیت نیست بلکه دو قطبی واقعی کارآمدی و ناکارآمدی، سوء تدبیر و تدبیر و اشرافی گری و مردمی بودن است.
حدادعادل با بیان اینکه برای اینکه دوقطبی های واقعی کارآمدی و ناکارآمدی و اشرافی گری و مردمی بودن و تدبیر و سوء تدبیر مشخص نشود رقیب می خواهد به گونه ای عمل کند که این دو قطبی های واقعی نمود پیدا نکند به همین دلیل به دنبال طرح دو قطبی ملت حاکمیت رفته اند به همین دلیل باید این توطئه را بشناسیم و به دیگران نیز بشناسانیم و آن را تبیین کنیم.