اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، تشکلهای مختلف دانشجویی در ایامی که منتهی به انتخابات می شود، برنامههای مختلفی در دانشگاههای سراسر کشور با حضور فعالان سیاسی و مسئولان مختلف کشور برگزار میکنند و امسال نیز با توجه به اینکه در آستانه انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم قرار داریم، این اهمیت بیشتر می شود؛ اما آنچه از ابتدای دولت یازدهم در این ایام قابل توجه بوده و نمود زیادی پیدا کرده است، گزینش سخنرانان برنامه های انتخاباتی در دانشگاهها است؛ به طوری این امر موجب اعتراض بسیاری از تشکلهای دانشجویی شده و مسئولان این تشکلها معتقدند که دولتیها با گزینش سخنرانان، تنها اجازه حضور چهرههای موافق خود در دانشگاهها را صادر میکنند و سعی در منزوی کردن منتقدان دارند.
در همین خصوص جهرمی، دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمان در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، گفت: هر چه به انتخابات نزدیک می شویم و دولت بیشتر احساس می کند در خطر است، فشار بر تشکل های انقلابی بیشتر می شود. وظیفه دانشجوست که به قول شهید مظلوم بهشتی موذن جامعه باشد و سطح بینش سیاسی و آگاهی مردم جامعه را ارتقاء دهد.
وی افزود: اما متاسفانه دولت نمی خواهد و به عبارتی دوست ندارد که جامعه از عملکرد تقریبا هیچ خودش آگاه شود.
این فعال دانشجویی تصریح کرد: اگر در سطح کشور بررسی کنید متوجه خواهید شد که بیشترین فشار بر روی دانشجویان و تشکل های انقلابی است. از تهدید گرفته تا ندادن مجوز و حتی اخیرا لغو مجوز ساعتی قبل از شروع مراسم که این مضوع بی سابقه است و از سوی دیگر ما می بینیم که تشکل و دانشجویان همسو با دولت بدون هیچ مشکلی برای برنامه های خود مجوز میگیرند و فعالیت می کنند.
جهرمی بیان داشت: متاسفانه دولت آقای روحانی به تریبون های یک طرفه و فرار از پاسخگویی عادت کرده اند؛ اما به حول و قوه الهی و با عنایت امام زمان پایان راه نزدیک است و این انتخابات جلسه استیضاح دولت در پیشگاه ملت بزرگ ایران خواهد بود.
همچنین ابوذره صفره، دبیر انجمن اسلامی داشجویان مستقل کرمانشاه نیز در این خصوص در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، بیان داشت: همه تشکل های انقلابی دانشگاه رازی کرمانشاه از اعضای هیات نظارت بر تشکل های دانشگاه برای اینکه همه با فضای سیاسی و فرهنگی دانشگاه در ایام انتخابات بیشتر آشنا شوند، درخواست کردیم که در این یک ماه باقی مانده به انتخابات به این تشکل ها امکانات بیشتری بدهند و در واقع کمتر فعالیت ما را محدود کنند.
وی افزود: اما متاسفانه روال همان روال سابق است و هیچ گونه توجه خاصی به ایام انتخابات ندارند؛ این در حالی است که از آن طرف هم متاسفانه می بینیم که همزمان با اینکه تشکلهای انقلابی دانشگاه را محدود می کنند و برای فعالیت آن ها مجوز نمی دهند؛ اما با حمایت از تشکل های یک بار مصرف، فضای دانشگاه را در اختیار خودشان قرار می دهند. یعنی افرادی که به طور مثال در موضوع سال ۸۸ دانشگاه را به آشوب کشیدند و پرونده های امنیتی دارند، امروز دوباره فعال شدند و خودشان و اطرافیانشان در قالب تشکل های دانشجویی می خواهند آرامش فضای دانشگاه را خدشه دار کنند.
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه رازی کرمانشاه تصریح کرد: هدفشان از این کار گل آلود کردن این آب برای بهره برداری اهداف سیاسی خودشان است؛ چرا که این عده به هیچ وجه آن آرامش فضای دانشگاه که رهبری بر آن بسیار تاکید کرد، برایشان مهم نیست و فقط می خواهند احزاب و گروه های همسوی خودشان در فضای دانشگاه بیایند و جریان سازی کنند.
صفره گفت: ما مرتب این موضوع را به مسئولان دانشگاه هشدار می دهیم و می خواهیم در فضای آرام و منطقی همه برنامه ها برگزار شود؛ چرا که این دانشجویان هستند که تصمیم می گیرند و نیازی هم به برهم زدن دانشگاه نیست، سئوال ما این است که چرا باید افرادی که سابقه بدی در فضای امنیتی دانشگاه دارند، بیایند و دوباره فعال شوند؛ این ها مطالبات جدی ما بوده؛ اما مسئولان دانشگاه هیچ توجهی به این مسائل ندارند.