رونمایی از سامانه جدید مانیتورینگ ظرفیتهای اساتید و شبکه پایاننامههای دانشگاه آزاد در آینده نزدیک
اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مرتضی موسی خانی سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در حاشیه بازدید نوریان از پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی به اهمیت لزوم فعالیتهای دانش بنیان و حمایت از اینگونه فعالیتها در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت.
موسی خانی با تشکر از حضور و بازدید دکتر نوریان از پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: توجه و علاقمندی سرپرست دانشگاه به فعالیتهای پژوهشی، مایه دلگرمی ماست. اگر قرار باشد بتوانیم در فعالیتهای پژوهشی موفق باشیم، نیازمند تفویض، تخصیص و جرأت استراتژیک هستیم که تمامی این خصایا در نوریان قابل مشاهده است.
وی با بیان اینکه باید بتوانیم در حوزههایی که دانشگاه آزاد اسلامی را رقابتپذیر و سودآور میکند، فعالیت کنیم، گفت: لازمه رقابتپذیر و سودآور کردن دانشگاه این است که همه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی با یک باور و هدف مشترک در این زمینه گام برداشته و به امور دانش بنیان توجه جدی داشته باشند.
سرپرست معاونت پژوهش و فناوری با بیان اینکه در آینده نزدیک نشستی مشترک بین روسای دانشگاه آزاد اسلامی استان در درجه اول و روسای واحدهای جامع در درجه دوم برگزار میشود، تاکید کرد: در این نشست مسئولان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی باید به لزوم فعالیتهای دانش بنیان و حمایت از اینگونه فعالیتها پی برده و در راستای پیشرفت آن کمک کنند.
وی با بیان اینکه شبکه مجازی رشد علمی دانشگاه آزاد اسلامی در حال حاضر در حال شکل گیری است، گفت: تا هفته آینده سامانه جدید مانیتورینگ ظرفیتهای اساتید و شبکه پایاننامههای دانشگاه آزاد اسلامی رونمایی میشود. امور مربوط به راه اندازی شبکه شهر علمی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در حال انجام است و تا یک ماه آینده رونمایی خواهد شد.
وی افزود: یکی دیگر از فعالیت های معاونت پژوهشی دانشگاه، یکپارچهسازی نرمافزارهای دانشگاه آزاد اسلامی بود که در حال انجام است و از تمام ظرفیتها برای آن استفاده کردیم.
موسی خانی با بیان اینکه باید از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی حمایت کنیم تا به فعالیتهای پژوهشی و دانش بنیان روی بیاورند، تاکید کرد: شرکتهای دانش بنیان که دارای سرمایههای انسانی ارزشمندی هستند، می توانند مولد اشتغال در جامعه باشند.
سرپرست معاونت پژوهش و فناوری خاطر نشان کرد: امکان ورود به بازارهای جهانی برای برخی شرکتهای دانش بنیان وجود دارد، البته اشتغالزایی این شرکتها باید ابتدا در داخل کشور اتفاق بیفتد و پس از آن میتوانند با بینالمللی شدن، پلههای رشد و ترقی را طی کنند.
وی با بیان اینکه شرکتهای برتر دانش بنیان میتوانند در صحنههای جهانی و همکاریهای بین المللی حضور داشته باشند، گفت: میتوانیم از این راه به جذب سرمایهگذاری مشترک خارجی نیز دست پیدا کنیم. به همین دلیل باید بتوانیم از تمامی ظرفیتهای داخلی و بین المللی خود استفاده کنیم.
موسی خانی در ادامه افزود: باید در دانشگاه آزاد اسلامی بتوانیم استارتآپها را رونق داده و با یک آیین نامه قانونی دانشگاه آزاد اسلامی، از آنها حمایت کنیم.
وی با تاکید بر لزوم حمایت از نخبگان در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: اگر نخبگان از کشور خارج شوند، علاوه بر خود آنها، ژن خلاق کشور را نیز از دست دادهایم. باید بتوانیم با حمایت از این افراد، آنها را در کشور حفظ و بستر فعالیت و پیشرفت را برای آنها فراهم کنیم.
علیرضا توکلی، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این جلسه با ارائه گزارشی از تاسیس پارک علم و فناوری، فعالیتها و اقدامات این پارک، گفت: حدود سه سال است که پارک علم و فناوری به عنوان اولین و بزرگترین مجموعه در دانشگاه غیردولتی راه اندازی شده است. با توجه به وجود مراکز رشد و شتاب دهنده در این پارک، میتوان گفت هیچ دانشگاهی چنین زیرساخت هایی در اختیار ندارد.
وی در ادامه با بیان اینکه پارکهای علم و فناوری خصوصی بهترین گزینه برای کمک به دولت در حوزه دانش بنیان هستند، گفت: در پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی اقدامات ۱۰ساله ۳۰۰ دانشگاه برتر دنیا مورد بررسی قرار گرفته که میتواند نقشه راه ما در این حوزه باشد.
توکلی با بیان اینکه مراکز رشد و شتاب دهنده را با کمک معاونت ریاست جمهوری فعالتر کرده ایم و برنامه های مشترکی با آنها خواهیم داشت، گفت: مجوز راه اندازی پردیسهایی در کل کشور دریافت شده که ۸ واحد از این پردیسها در آستانه راه اندازی هستند.
وی افزود: پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در آینده نزدیک جشنوارهای با هدف شناسایی نخبگان سراسر کشور برگزار خواهد کرد.