اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
حسن باربرز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، با نگاهی به فعالیت های یک سال و اندی از دولت تدبیر و امید می بینیم که سیاست های جمهوری اسلامی به سمت و سویی می رود که اصرارش بر اثبات صداقت خود در برابر برجام است؛ برجامی که با امید های بسیاری جا در قلب مردم ایران خوش کرد روز به روز به مرگ جسمی و روحی خود نزدیک تر می شود و امیدی به این طفل ناقص تازه به دوران رسیده نیست.
وی افزود: اگر نگاهی به سپهر سیاسی جمهوری اسلامی بیاندازیم هر روزه، هر جناحی، هر فعالیتی را بگونه ای در جهت تخریب یا تمجید از برجام بکار می گیرد.
باربرز تصریح کرد: بسیاری از اظهارنظرها و فعالیت ها به سمت و سویی می رود که حول محور برجام می چرخد. یکبار حسنین را خرج مشروعیت بخشیدن به برجام می کنیم، یکبار دارایی های ایران را خرج مقبولیت! شاید اگر پای میز مذاکره دل به وعده های عمروعاص ها دل خوش نمی کردیم و میدان را برای جولان دادن معاویه ها باز نمی گذاشتیم اکنون می توانستیم بگوییم ایرانمان حالش خوب است! نه شتری در این وادی می بینیم نه باری؛ چرا که وعده دشمن عاقبت این کند که شتر را با بارش می برند! وقتی نگاهی اندر احوالات و قیل و قال منافقین و رسانه های ضد انقلاب می اندازیم به خسارت بار بودن این پدیده بیشتر پی می بریم.
مسئول علمی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ادامه داد: اینکه عده ای زبان را بر کام گرفته اند و راه عزلت و گوشه نشینی را در برابر برخی اتفاقات در پیش گرفته اند، بماند؛ اما بد نیست نگاهی به قرارداد اخیر بیاندازیم و آن را در کنار سخنان وزیر بگذاریم که آن را از میوه های برجام برشمردند تا ایمانتان در اینکه از هر اتفاقی می خواهند استفاده کنند تا برجام را مقبولیت ببخشند راسخ تر گردد! اگر از محرمانه بودن قرارداد همچون قراردادهای دیگر بگذریم حداقل پاسخ این سوال که چرا قراردادی ۲۰ ساله با کشوری که در دشمنی با ما کم سابقه نیست بسته شده بی جواب خواهد ماند.
وی تصریح کرد: کشوری که یک روز با سنگ اندازی در برجام و یک روز با برگزاری اجلاس منافقین مهر تاییدی می زند بر حمایت خود از تروریست های ضد نظام جمهوری اسلامی چگونه قابل اعتماد خواهد بود؟ اساسا آن چیزی که مدنظر است این است که هر فعالیتی به طریقی به برجام مرتبط می شود و ترس از آن است که مسائل مهمتری نیز فدای برجام شود. واردات بی رویه و دارای نمونه داخلی از کشورهای اروپایی برای باج دادن به این کشورها نمونه بارز فداکردن سرمایه های ملی و اقتصادی برای سیاست خارجی و برجام است.
باربرز بیان داشت: برجامی که نفس های آخر خود را می کشد لزومی به دادن این همه امتیاز از جمهوری اسلامی برای سرپا نگاه داشتن آن ندارد.
مسئول علمی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: اینکه قرارداد توتال چه شباهاتی با کرسنت و برجام خواهد داشت اکنون قابل پیش بینی نیست. شاید بعد از بدعهدی ها یا محکوم شدن ایران در دادگاه های بین المللی از مفاد این قرارداد اطلاع بیشتری کسب کنیم! چه تضمینی هست که ما فرداها به دادن گاز مجانی به ترک ها محکوم نشویم یا طرف مقابل اطلاعات میدان های گازی ما را به سایر کشورها ندهد؟ جواب این سوال برمی گردد به آن چیزی که شالوده فکری سران ما را می سازد یعنی اعتماد به کسانی که در دشمنی با ایران دستی بر آتش دارند و مکر و حیله، حربه جدانشدنی آنهاست.
وی ادامه داد: امیدواریم عاقبت همکاری با پلیس بد مذاکرات که سابقه بدی در آلوده کردن خون ایرانیان دارد ختم به خیر شود و این قرارداد برعکس برجام به تجربه ملت ایران نیفزاید؛ چراکه درس گرفتن از این قرارداد به بهای از دست رفتن منابع عظیم ایران ختم خواهد شد. ای کاش بپذیرند و قبول کنیم که برجام تمام شده و هرگونه تلاشی برای احیای آن به معنی بردن اقتصاد ایران به لبه پرتگاه خواهد بود.
باربرز خاطرنشان کرد: بعید میدانم این سوزنوشته اندک اثری در مسیر حرکتی که ایرانمان دارد پی میگیرد داشته باشد؛ اما پرستوی خیال در افسر جوان جنگ نرم سودای نشستن ندارد تا آن دمی که آرمان هایش به سرمنزل مقصود رسند.