عضو هیات علمی دانشگاه رازی کرمانشاه گفت: اینکه اکنون ما باوجود عدم پایبندی طرف مقابل همچنان پایبند به توافقنامه مانده ایم، نافی رشد و ترقی است و این منطق و تمدن نیست که در مقابل زیاده خواهیها کوتاه بیاییم.
علی بیدمشکی پور در گفتگو با خبرگزاری دانشجو، با اشاره به سالروز تصویب قطعنامه 598 گفت: بر اساس آموزه های الهی ما اعتقاد داریم که خیر و شر در آنچه که ما به آن اکراه و یا اقبال داریم نیست؛ لذا می بینیم که امام همواره دعا می کرد که خداوند بهترین تقدیر را برای این ملت رقم بزند.
این معاون نمونه دانشجویی و فرهنگی کشور ادامه داد: امام خمینی (ره) جمله معروفی دارند که اتفاقا حرف مرد یکی نیست؛ چرا که رشد و تعالی باعث می شود تصمیمات انسانها تغییر پیدا کند و به سمت بهبود برود؛ لذا انسان ها یک موقع در جایی اظهار نظر می کنند و بعدتر زمانی که رشد رخ دهد، اظهار نظر دیگری می کند؛ رابطه با قطع نامه و پذیرش آن هم همین است، امام فرمودند تا پیش از قبول آن نظر دیگری داشتیم اما اکنون بر اساس صلاح و مشورت نظر دیگری ا اتخاذ کردیم.
وی تاکید کرد: البته این مرد بزرگ همواه نکاتی را میدید که ما از آنها غافل بودیم، یکی از آنها همین مسئله نعمت بودن جنگ است؛ در آن کسی متوجه نمی شد که چطور این جنگ و دفاع و آلامی که بر مردم وارد شده است منت است؛ اما امام با هوشمندی این را فهمیده بود، نکته ای که اکنون و در زمانی که با استفاده از اقتدار نظامی و موشکی حاصل از رشد زمان جنگ بدان دست یافتیم به قله اقتدار و استقلال ایستاده ایم، در یافته ایم.
بیدمشکی پور افزود: اگر اکنون داعش و یا دیگر گروه ها و کشورهایی که ما را تهدید می کنند کاری از دستشان نمی آید و اگر اینکه امروز موشک های دقیق نقطه زن داریم که برد آنها بیش از دوهزار کیلومت است و اگر اراده کنیم آنها ا قاره پیما خواهیم کرد، داریم همه از برکات جنگ تحمیلی و دفاع مقدس بود که امام این را آنروز به ما می فرمود.
معاون سابق آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه رازی بیان کرد: پذیش اصل و قطعنامه در آن زمان مصلحتی بود که امام برای حفاظت از جمهوری نوپا اسلامی صلاح دید و اجرا کرد؛ اما این کشور به این دلیل که همواه بر اساس منطق رشد و بالندی پیش رفته است؛ لذا اکنون در موقعیتی ایساتده است که دیگر زیر بار هیچ مسئله که به ضررش باشد نمی رود.
وی تصریح کرد: در سال 92 هم عده ای به این نتیجه رسیدند که برای حل مسئله هسته ای و نیز جلوه دادن ایران به عنوان کشوری که اهل گفتکو و منطق است و یا هر دلیل دیگری، اقدام به مذاکره کنند، در این بین هم رهبری با حمایت های خود مذاکره کنندگان را فرزند ملت و خدوم خواند اما اکنون با اتفاقاتی که رخ داده است متاسفانه ما شاهد شد و تصمیم یری منطبق بر زمان نیستیم.
عضو هیات علمی دانشگاه رازی کرمانشاه گفت: خصلت گرگ ها و سگ ها این است که اگر یک انسان با آنها روبرو شود و رکتی دال بر عقب نشینی از او س بزند، گر و یا س تا آن انسان را در دام نیاندازد و او آسیب نزند رهایش نخواهد کرد، اما اگر آن انسان بیاستد و یا حالت تهاجمی بگیرد آن موجودات نیز پا به فرار خواهند گذاشت و یا از مصاف پشیمان خواهند شد؛ در خصوص دشمنانمان و شیطان بزرگ هم همین نکته صادق است.
بیدمشکی پور تصریح کرد: این تفکر که می شود با شیطان بزرگ مذاکره کرد و به برد برد دست یافت از اساس مشکل دارد، چرا که شیطان قسم خورده که انسانها را به گمراهی میکشد؛ اکنون هم مصادیق این امر کاملا روشن شده است. در زمان انعقاد برجام شاهد آن بودیم که دولت ایالات متحده به این توافق اقبال داشت؛ اما اکنون با فردی روبرو هستیم که از ابتدا گفت می خواهد آن را پاره کند.
وی ادامه داد: اینکه اکنون ما باوجود عدم پایبندی طرف مقابل همچنان پایبند به این توافقنامه مانده ایم نافی رشد و ترقی است و این منطق و تمدن نیست که در مقابل زیاده خواهی ها کوتاه بیاییم.
این معاون نمونه دانشجویی و فرهنگی کشور در پایان اظهار داشت: مصلحت اقتضا می کند که در یک زمان دفاع، در بازه دیگر صلح و در یک سال منطق و گفتگو و در جای دیگر مقابله به مثل را انتخاب کنیم و متناسب با هر شرایطی تصمیم بگیریم.