یک دانشجوی دانشگاه فرهنگیان کرمانشاه گفت: در دانشگاه ما حتی دفتر نهاد رهبری هم وجود ندارد و بجز بسیج هیچ تشکل اسلامی دیگری وجود ندارد.
محسن دهنوی دانشجوی دانشگاه فرهنگیان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: دانشگاه فرهنگیان کرمانشاه دارای مشکلاتی است که بخش هایی از آن ناشی از عدم مدیریت صحیح دانشگاه های فرهنگیان سراسر کشور است و خیلی ربطی به دانشگاه ما ندارد.
دهنوی ادامه داد: بجز بسیج دانشجویی هیچ تشکل اسلامی دیگری در دانشگاه وجود ندارد تا مشکلات صنفی دانشجویان را بتوان با قدرت بیشتری پیگیری کرد و یا مطالبات را از راه های گوناگونی بیان کرد.
وی افزود: در این دانشگاه حتی دفتر نهاد رهبری هم وجود ندارد و این خیلی باعث تعجب است چرا که بارها این مطالبه را پیگیری کرده ایم؛ تا کنون هیچ همایش تخصصی، صنفی و یا سیاسی در این دانشگاه نداشتیم . دانشجویان این دانشگاه مانند دیگر دانشگاه ها از این حقوق برخوردار نیستند.
این فعال دانشجویی تصریح کرد: در خصوص کیفیت و سطح سواد اساتید هم مشکلاتی وجود دارد که همچنان حل نشده اند و اساتید غیر متخصص در این دانشگاه اقدام به برگزاری کلاس های تخصصی و اخذ آن واحد ها می کنند؛ از طرفی برخورد عامرانه کارکنان با دانشجویان باعث شده تا شانیت دانشجو در این جا خیلی رعایت نشود.
دهنوی با اشاره به قدیمی بودن ساختمان های این دانشگاه اظهار داشت: پدر بنده به عنوان یک معلم دقیقا در همین ساختمانی درس خواند که من اکنون در حال درس خواندن هستم و نوسازی خاصی در این ساختمان صورت نگرفته است.
وی تاکید کرد: در این دانشگاه خوابگاه و غذا برای همه اجباری است به این معنی که از دانشجویان برای هزینه غذا و خوابگاه مبلغی کسر می گردد که این کسر حقوق بدون اهمیت دادن به این است که اصلا دانشجو بومی است یا خیر و یا اینکه اصلا دانشجو به غذا و اسکان نیاز دارد یا خیر!
دهنوی در ادامه گفت: از دانشجویان شهرستانی 45 درصد و از دانشجویان بومی 25 درصد بابت غذا و اسکان در هر 12 ماه سال کسر میگردد در حالی که در سه ماه تابستان دانشجوها نمیتوانند از خوابگاه استفاده کنند و چون هیچ سیستم رزروی هم وجود ندارد لذا یا غذا در سلف سرویس کم می آید و یا زیاد که اضافی آن غذا دورریز و اسراف می شود.
این فعال دانشجویی بیان داشت: دانشجویان در این دانشگاه از اینترنت محروم هستند و حتی سالن آمفی تئاتر هم ندارند لذا تصور می کنم جزو محروم ترین دانشگاه های کشور قرار بگیریم.
دهنوی ادامه داد: در این دانشگاه این سخن مقام معظم رهبری را که می فرمایند باید به دانشگاه فرهنگیان رسیدگی شود، قاب گرفته اند و به دیوار ها زده اند اما عکس آن عمل می کنند و الا به این دانشگاه رسیدگی نمیشود به گونه ای که حتی شان و شخصیت دانشجو در این دانشگاه رعایت نمیشود چه برسد به جایگاه یک دانشجو معلم!
این فعال صنفی در پایان گفت: در همه دستگاه ها ضعف و نقاط قوتی وجود دارد و بیان کردن این ضعف ها و نقد ها نه تنها به معنی سیاه نمایی نیست بلکه از سر دلسوزی است و البته اینکه جزو حقوق مصرح دانشجویان در منشور حقوق دانشجویی است و از طرفی نیز باید از مسئول فرهنگی، حراست و معاون اداری تشکر کنم چرا که دلسوزانه پیگیر رفع نواقص و مشکلات دانشگاه و بهبود آن هستند.