دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی شهرستان کازرون در واکنش به سخنان ترامپ گفت: ای کاش رئیس جمهور در مقابل اعتراض ترامپ به شعار مرگ بر امریکای ایران، ایشان هم گوشهای از پرونده سیاه اقدامات امریکا علیه ملت ایران را باز گو میکردند.
امین اردشیری، دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی شهرستان کازرون در گفتوگو با خبرگزاری دانشجو، گفت: هنگامی که ترامپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا انتخاب شد، عدهای معتقد بودند ترامپ چهرهی واقعی جامعه آمریکاست و آن را در مدت ریاست خود به جهان نشان خواهد داد.
وی در واکنش به اظهارات سخیف رئیس جمهور امریکا در سازمان ملل گفت: رئیس جمهور امریکا در سخنرانی خود در سازمان ملل با بیان سخیف خود مسائلی را مطرح کرد که به نظرم خودش بیش از همه مصداق آن است و باید به جامعه جهانی پاسخگو باشد؛ براستی چه کسی باید دست از حمایت تروریستها بردارد و به مردم خودش خدمت کند و به حاکمیت ملی کشورها احترام بگذارد و از مداخله در امور کشورها دست بردارد؟
این فعال دانشجویی با طرح این سئوال که امروز دنیا باید با کدام کشور مقابله کند که از کشتار دست جمعی انسانها حمایت میکند و از حکومتهای دیکاتورحمایت مینماید، بیان داشت: آیا رهاورد امریکا برای کشورها از سودان و نیجریه تا عراق و سوریه و یمن به جز کشتار و خونریزی بوده است؟ مگر همین روحیه استعماری و استحماری آمریکا کشورهای غنی از منابع را به کشورهای فقیر تبدیل کرده است؟
مسئول بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی شهرستان کازرون با بیان اینکه رئیس جمهور امریکا با یک فرار رو به جلو خود را مبرا از اتهامات میداند و انگشت اتهام را به سمت کشورهای دیگراز جمله ایران گرفته است، تصریح کرد: رئیس جهمور امریکا میخواهد با قلدری و تهدید با دیگر کشورها برخورد کند که بنظرم بهترین عنوان را وزیر خارجه کره شمالی به سخنان ترامپ داد که تهدیدهای او را مصداق پارس کردن سگ برای ترساندن دیگر کشورها دانست و البته تاکید کرد کشورش بی اعتنا به این تهدیدها مسیر خودش را ادامه میدهد.
اردشیری اظهار داشت: انتظار میرفت رئیس جمهور ما نیز در خلال سخنانشان پاسخی قاطع به صحبتهای ترامپ میداد و ای کاش در مقابل اعتراض ترامپ به شعار مرگ بر امریکای ایران ایشان هم گوشهای از پرونده سیاه اقدامات امریکا علیه ملت ایران را باز گو میکردند.
وی ادامه داد: ای کاش در مقابل ادعای ترس ملت ایران از ارتش آمریکا ایشان عکس العمل نیروهای نظامی امریکا را پس از دستگیری در خاک ایران یادآور میشد؛ای کاش ایشان برای بیان دموکراسی در ایران به جای بیان پیروزی خود در انتخابات و معرفی آن به عنوان پیروزی تفکر خود بر جناح مقابل و تجدید میثاق مردم با انقلاب که در مناسبتهای مختلف انجام میشود هم اشارهای میکرد؛ای کاش آقای روحانی کمی به خود بیاید و ببیند در مقابل آن همه دم از صلح و مذاکره با آمریکا پاسخ متفاوتتر از دوست خود که با گفتگوی تمدنها به سراغ مذاکره با آمریکا و غرب رفت دریافت نکرده است.