شورای صنفی در دانشگاه ارومیه همواره چالش گاه دانشجویان و مسئولین بوده است و گاهی تاریخ تولید آن با تاریخ انقضایش یکی بوده است خواه از سوی مسئولین خواه از سوی دانشجویان.
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یادداشت دانشجویی:*برهمگان مبرهن است که دانشگاه ارومیه با مشکلات عدیده ای روبروست که بخشی اعظمی از مشکلات ناشی از مدیریت غلط و سو تدبیر و همچنین برخوردهای ناصحیح و توجیه گرایانه مسئولین است که بارقه های ته مانده امید را روز به روز به افول و زوال می کشاند و پر واضح است در این بین نظرات و عملکرد رییس دانشگاه و معاونت دانشجویی میزان و ملاک دانشجویان است .
بی شک مطالبه گری و سوال از مسئولان حق طبیعی هر دانشجویی است و برای احقاق حق دانشجویی خود نباید از هیچ مسئول ابایی داشته باشند و همواره معتقد بوده و هستیم که هماگونه که محافظه کاری قتلگاه انقلاب است، قتلگاه جنبش دانشجویی و تشکل های دانشجویی نیز می باشد.
شورای صنفی در دانشگاه ارومیه همواره چالش گاه دانشجویان و مسئولین بوده است و گاهی تاریخ تولید آن با تاریخ انقضایش یکی بوده است خواه از سوی مسئولین خواه از سوی دانشجویان.
شورای صنفی می تواند تابلو تمام نمای انعکاس و پیگیری امور صنفی و رفاهی دانشجویان و تجلی گاه اهتمام به امور دانشجویان باشد.
جریان شناسی روند شورا نشان می دهد که زمانی شورا(سال 89) به دنبال سیاسی کاری می رود و همین موضوع باعث می شود تا مسئولین وقت، شورا را منحل نمایند و مدت ها دانشجویان را از وجود آن بی نصیب کنند و این عدم وجود تا سال 93 ادامه می یابد.
آرزوی تشکیل همانا، استفعا بعد از 9 ماه همانا!؟
واقعیت این است که هرگاه غالب و قاطبه دانشجویی انسجام خود را از دست داده و نگاه سطحی به مسائل داشته نتواسته مطالبات خود را به منصه ظهور برساند.
لازم به ذکر است شورای سال 93 اساسا یک شورای تک قطبی و بسیار ضعیف بود و دانشگاه نیز به تبع این ضعف تقریبا ارزشی برای آن قائل نبود و دبیر و شورای ان حتی نتواستند زیرساخت های شورای صنفی مانند گرفتن دفتر و نشریه و حضور پویا وفعال در بین دانشجویان را ایفا کنند.
بگذارید شفاف و صریح عرض کنم پاشنه آشیل مسئولین در دانشگاه، مشکلات صنفی_رفاهی_آموزشی است و بدین مطلب هم توجه نمایید اینکه مسئولین تمایلی نسبت به تشکیل شورا ندارند ناشی از این جمله است:« نمی خواهند غیر از خود، آقایی براشان آقایی کند».
شاید بپرسید الان چه باید کرد؟
1. از دانشگاه بخواهید سریعا در خصوص مقدمات انتخابات تعیین تکلیف کند.
2. دانشجویان کار بلد را ترغیب به ثبت نام در انتخابات نمایند.
3. به دنبال ائتلاف فراجناحی و فرا قومیتی باشید.
4. درخواست تخصیص اتاق و تجهزات آن را از مسئولین از همین حالا مطالبه کنید.
5. به دنبال ابزارهای رسانه ای قوی مانند سایت، کانال و نشریه در حوزه صنفی باشید.
علی اجاقی - دانشجوی دانشگاه ارومیه
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.