عضو شورای صنفی دانشگاه لرستان در رابطه با رسیدگی به کیفیت غذای سلف گفت: بعد از اعتراض دیروز دانشجویان قرار بر این شد، شورای صنفی و پیمانکار با معاونت دانشجویی جلسهای داشته باشیم تا به وضع غذا رسیدگی بکنیم.
به دنبال تجمع اعتراضی دیروز برخی دانشجویان دانشگاه لرستان نسبت به کیفیت غذای سلف وحید فرهادی در گفت و گو با گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: شورای صنفی راجع به کیفیت غذا با دانشجویان صحبت کردند قرار بر این شد که دانشجویان به ما دو هفته مهلت بدهند تا رسیدگی بکنیم.
فرهادی با بیان اینکه این تجمع خیلی مسئله خاصی نبوده است، بیان کرد: چند نفر از دانشجویان معترض بودند و بقیه دانشجویان به نوعی کنجکاو بودند ببینند چه خبر است که آنجا بودند.
عضو شورای صنفی دانشگاه لرستان ادامه داد: با دانشجویان صحبت کردیم و آنها در جریان یک سری از مسائل را قرار دادیم.
* اصل اعتراض دانشجویان به غذای شام بوده است
وی تاکید کرد: کیفیت خیلی پایین نبوده است در اصل دانشجویان اعتراضشان به غذای شام بود چون به دلیل جابه جایی غذا سرد می شود.
فرهادی افزود: البته دانشجویان حق دارند و ما نمیگوییم همه چیز اینجا گل و بلبل است بالاخره یک سری موارد نیز هست حالا قرار بر این شد که شورای صنفی و پیمانکار با معاونت دانشجویی جلسه ای داشته باشیم تا به وضع غذا رسیدگی بکنیم.
عضو شورای صنفی دانشگاه لرستان عنوان کرد: چون اول ترم است معمولا چنین مشکلاتی را داریم تا یک مقدار به حد مطلوب برسد پیمانکار هم تازه آمده و زیاد با جو آشنا نیست، دانشجویان نیز به این فکر کردند که از الان قرار است وضعیت غذا به همین منوال باشد نگران شدند در حالی که به این صورت نیست.
وی بیان کرد: دیروز با دانشجویان صحبت کردیم به آشپزخانه دانشگاه بردیم و آنها را در جریان یک سری مسائل قرار دادیم از نزدیک وضعیت را دیدند خودشان متوجه شدند که مشکل از کجا است بالاخره یک سری محدودیت ها نیز برای پیمانکار و دانشگاه وجود دارد.
*آنالیز وزارت علوم در غذا محدودیت هایی برای دانشگاهها ایجاد میکند
فرهادی در تشریح یک سری مشکلات و محدودیت ها عنوان کرد: وزارت علوم آنالیز هایی برای دانشگاه های هر منطقه میفرستد، دانشگاه لرستان جز منطقه 8 محسوب میشود و معاون های دانشجویی خودشان نیز آنالیز ها را با توجه به ذائقه منطقه خودشان تغییر جزئی می دهند.
عضو شورای صنفی دانشگاه لرستان افزود: اما اصل این آنالیز با وزارت علوم است و مشخص می کند که برای هر غذا چه میزان از مواد غذایی اولیه استفاده شود.
وی تاکید کرد: همیشه مشکل این بوده است که دانشگاه پیمانکار مُجاب میکند چیزی که وزارت علوم گفته را پخت و پز بکنید و اگر خارج از آن باشد قرارداد به هم می خورد.
فرهادی گفت: ما هم پیشنهاداتی برای غذاها میدادیم اما مطمئنا آنها نیز تا حدی میتوانند انجام دهند و بیشتر از آن دستشان باز نیست و تأمین آن چیزی که در خانه میخوریم اینجا محقق نمی شود.
*اگر مشکل آشپزها باشند عوض میشوند
عضو شورای صنفی دانشگاه لرستان با بیان اینکه گاهی پیمانکار نیز کوتاهی کند و ممکن است آشپز ها غذا را خوب درست نکنند، تصریح کرد: قرار شد در جلسه ای که گذاشته می شود پیمانکار نیز مشکلاتش را بگوید و اگر شد آشپزها را عوض بکند.
وی با تاکید بر اینکه مواد اولیه که پیمانکار می آورد از مارک های خوب بازار است، افزود: با مسئولین باید صحبت شده اگر می خواهند جلوی چنین اعتراضاتی گرفته شود اجازه بدهند که آنالیز پیشنهادی که سرآشپز ارائه می دهد مورد استفاده قرار بگیرد.
فرهادی در پایان اضافه کرد: دستگاه هایی برای جابهجایی غذا خریداری کنند و کابین هایی مناسب برای ماشین ها تهیه شود که هنگام حمل غذا سرد نشود یا ظروفی مخصوص برای حمل و نقل مورد استفاده قرار بگیرد، هرچند این موارد جزئی هستند اما قطعا بر کیفیت غذا تاثیر میگذارد.