آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۵۱۳۶
در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو عنوان شد

تحصیل در ایران فرصت بسیار عالی است/ دانشجویان ایرانی که بورسیه تحصیلی خارج می‌شوند سخت کوش‌ترند

سوشی دانشجوی علوم ارتباطات دانشگاه تهران گفت: دانشجویان ایرانی که برای ادامه تحصیل به خارج از کشور بورس می‌شوند بسیار سخت کوش ترند. در کشور من وقتی کسی می‌خواهد ادامه تحصیل بدهد به امریکا می‌رود، اما من به ایران آمده‌ام چون به فضا و فرهنگ ایران علاقه داشته‌ام ادامه تحصیل در ایران را انتخاب کرده‌ام.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سوشی ۲۵ ساله اهل شانگ‌های چین که در حال حاضر از کشور خود و از دانشگاه بین المللی شانگ‌های برای ادامه تحصیل به ایران عزیمت کرده، در رشته علوم ارتباطات دانشگاه تهران مشغول تحصیل است.

وی در حاشیه بازدید از غرفه خبرگزاری دانشجو در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات برای دقایقی میهمان خبرگزاری شد و به سوالاتی پیرامون فضای دانشگاه‌های چین و ایران پاسخ داد.

سوشی ادامه داد: من از دانشگاه بین المللی شانگ‌های انتقالی گرفته‌ام و برای ادامه تحصیل به دانشگاه تهران آمدم.

وی در پاسخ به این سوال که فضای دانشگاه‌های ایران را چه طور دیده و این فضا چه تفاوتی با دانشگاه‌های چین دارد گفت: تحصیل در ایران به نظر من یک فرصت بسیار عالی است. تز دکترای من نیز این است که رسانه‌های خبری تهران را با رسانه‌های خبری چین مقایسه و بررسی کنم. هر وقت که از دانشگاه تهران برای تحقیقاتم بیرون رفته ام با روی گشاده مردم مواجه شده ام و فکر می‌کنم تحصیل در دانشگاه تهران یک فرصت بسیار مناسب برای من بود.

دانشجوی علوم ارتباطات دانشگاه تهران هم چنین در خصوص تصوری که عده کثیری از ایرانی‌ها در مورد مردم چین علی الخصوص دانشجویانشان در سخت کوشی، پرتلاش بودن و سطح علمی بالا دارند و این که آیا دانشجویان ایرانی نیز همانند دانشجویان چینی در یک سطح علمی هستند خاطر نشان کرد: دانشجویان ایرانی خیلی سخت کوش هستند. خصوصا دانشجویان ایرانی که برای ادامه تحصیل به خارج از کشور بورس می‌شوند بسیار سخت کوش ترند. در کشور من وقتی کسی می‌خواهد ادامه تحصیل بدهد به امریکا می‌رود، اما من به ایران آمده‌ام دوستان و آشنایان می‌گفتند چرا به ایران می‌روی؟ من می‌گفتم، چون به فضا و فرهنگ ایران علاقه داشته‌ام ادامه تحصیل در ایران را انتخاب کرده‌ام.

سوشی افزود: دانشجویان مثل یک پل ارتباطی میان چین و ایران می‌مانند که می‌توانند باعث ایجاد ارتباط میان این دو کشور شوند. دولت چین همواره به مردمش می‌گوید که رابطه خوبی با ایران دارند، اما وقتی به ایران آمدم دیدم که این گونه نیست. من بسیار ناراحت شدم وقتی که دیدم مردم ایران می‌گویند ما از چینی‌ها بدمان می‌آید وقتی علت را جویا شدم به من گفتند، چون این کیف، کفش، موبایل، مانتو و... همه چینی هستند و شما اقتصاد ایران را دست گرفته اید. من دوست دارم که تصوری که از دانشجو به عنوان پل ارتباطی دارم میان این دو کشور به وجود بیاید.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار