معاون فرهنگی وزارت بهداشت با اشاره به برگزاری سی و دومین جشنواره ملی قرآن و عترت گفت: تاکنون برای برگزاری این جشنواره ۸۰۰ میلیون تومان هزینه شده است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدرضا فراهانی، معاون فرهنگی وزارت بهداشت در نشست خبری سی و دومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاهی که امروز در این وزارتخانه برگزار شد، گفت: هدف ما از برگزاری جشنواره قرآن و عترت این است که بتوانیم بر روی مخاطبان بیشتری تاثیر بگذاریم و دریچهای را باز کنیم که معرفت ما به قرآن بیشتر شود و در زندگی دانشجویان تجلی بیشتری پیدا کند.
وی افزود: سی و دومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان امسال به میزبانی وزارت بهداشت برگزار میشود. در ابتدا رقابتها در سطح دانشگاهها برگزار شده و ۱۰۰۸ نفر به مرحله نهایی این جشنواره راه پیدا کردند.
معاون فرهنگی وزارت بهداشت اضافه کرد: این جشنواره تا امسال ویژه دانشجویان بود، اما در جشنواره امسال رقابت هایی نیز برای اساتید پیش بینی شده است که اساتید دانشگاه در سه بخش آوایی، معارف قرآنی و پژوهشی شرکت کردند که در مجموع ۹۵ نفر به مرحله نهایی راه یافتند.
فراهانی یادآور شد: جشنواره امسال ویژه دانشجویان در شش بخش و ۳۳ رشته است که ۹۱۳ نفر که ۵۵۰ نفر دانشجوی آقای و ۴۵۸ نفر دانشجوی خانم است برگزار شد.
فراهانی گفت: در مرحله مقدماتی این جشنواره ۳۳۲ هزار و ۹۴۸ نفر شرکت کردند که از این تعداد ۵۶ هزار نفر دانشجویان وزارت علوم ۶۳ هزار نفر دانشجویان وزارت بهداشت ۱۵۲ هزار نفر شرکت کنندگان دانشگاه آزاد هستند و بقیه دانشگاهها نیز شرکت کنندگانی داشتند.
معاون فرهنگی وزارت بهداشت در خصوص شرکت کنندگان در بخشهای مختلف گفت: بخش معارف بیشترین شرکت کننده بخش آوا در رتبه دوم و بخش هنری رتبه سوم و در مراحل بعدی بخشهای پژوهشی، ادبی و فناوری به ترتیب بیشترین شرکت کننده را داشتند.
وی در خصوص برگزاری مراسم افتتاحیه و اختتامیه مسابقات گفت: سی و دومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان از ۶ تا ۸ آذر ماه در حوزه هنری برگزار میشود. در مراسم افتتاحیه از داوود میرباقری به عنوان کارگردان آثار دینی تقدیر میشود. همچنین در مراسم اختتامیه نیز اشعاری که مربوط به آیات قرآنی است سروده خواهد شد.
فراهانی خاطرنشان کرد: برای این جشنواره حدود ۸۰۰ میلیون تومان هزینه شده، اما به دلیل مشکلات مالی هنوز میزبان جشنواره سال آینده مشخص نشده است.
وی با انتقاد از کمبود بودجه در حوزه فرهنگی گفت: بودجه فعالیت های فرهنگی بسیار کم است، علاوه این بودجه ها کامل اختصاص پیدا نکرده است، در سال جاری تنها 23 درصد بودجه فرهنگی وزارت بهداشت تامین شده است.