کد خبر:۶۴۹۹۷۲
رحیم پور در دانشگاه علم و صنعت:

از زمان قاجار بورسیه دانشجویان با هدف نفوذ انجام می‌شد/ ۲۰۳۰ با عنوان دیگری در حال اجراست

استاد حوزه و دانشگاه گفت: از زمان قاجار بورسیه دانشجویان با هدف نفوذ انجام می‌شد که الان هم مانند همان است، اما به صورت پیچیده‌تر و خطرناک‌تر و هوشمندانه‌تر.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو حسن رحیم پور ازغدی استاد دانشگاه در نشست استکبار دوستی یا استکبارستیزی که امروز در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد گفت: هیچ کس در تاریخ نفوذ و استکبار حتی جاسوس‌ترین و مزدورترین افراد نگفتند که این‌ها استکبار هستند و ما آن‌ها را دوست داریم بلکه این‌ها با شعار پیشرفت چند کشور را به عنوان پیشرفته حساب کردند که در این میان انگلیس و امریکا به طور خاص حق تقدم دارند.

وی افزود: بین نخبگان و حاکمیت به عنوان پیشرفت هیچ کشوری به اندازه انگلیس در ایران موفق نبود و بعد از جنگ بین المللی دوم سر و کله امریکا پیدا شد و حاکم اصلی ایران امریکا محسوب می‌شد که اقشار وابسته به طبقات نخبه حتی دینی و سیاسی را آموزش می‌داد و حلقه‌های اصلی کادرسازی را برای نهادینه کردن نفوذشان در کشور آموزش می‌دادند.

رحیم‌پور ازغدی اضافه کرد: مطمئن‌ترین مسیر برای حاکمیت قدرت‌های استکباری و استعماری سرمایه گذاری بر روی جریان علمی و نخبه یک کشور است که از راه‌های مختلف وارد می‌شوند. غارت منابعی مانند نفت و سایر موارد نیز بدون ارتباط با نخبگان و افراد با سواد داخلی که توسط خود آن‌ها تربیت شده باشد امکان پذیر نیست و نمی‌تواند هدف هایشان را پیش ببرد دومین راه از راه نظامی و حمله است که در این مرحله هم نیاز به نخبگان داخلی دارند. برای تسلط بر اقتصاد کشور هم نیاز به عناصری دارند که در داخل یک کشور تربیت شده اند.

این استاد دانشگاه خاطر نشان کرد: هیچ کدام از کشورهایی که بازی استکبار را خورده اند به هیچ کدام از این اهدافی که به آن‌ها وعده داده اند نرسیده اند. خیلی از این کشور‌ها که توسط امریکا اشغال شده اند حکومت مستقل ندارند و هنوز تحت اشغال هستند و مانند ایالت‌های امریکایی عمل می‌کنند. هم چنین کشورهایی که استقلال ظاهری دارند هیچ کدام پیشرفت واقعی در تولید علم و ثروت نداشتند مانند ایران زمان شاه یا مصر کنونی که وضعیت اقتصاد آن‌ها مشخص است.

وی گفت: در دانشگاه‌های قبل انقلاب هیچ تولید علمی نداشتیم، اما الان در برخی رشته‌ها تولیدات خوبی داریم و در رتبه‌های جهانی قرار گرفته ایم اگر منابع تامین می‌شد می‌توانستیم جلوتر هم باشیم.

رحیم‌پور اضافه کرد: از زمان قاجار بورسیه دانشجویان با هدف نفوذ انجام می‌شد که الان هم مانند همان است، اما به صورت پیچیده‌تر و خطرناک‌تر و هوشمندانه‌تر عمل می‌کنند. از یک منبعی شنیدم بچه‌های مسئولین ما بیش از ۲۰۰ ساعت در لندن آموزش می‌بینند من نمی‌خواهم از این مسئله نتیجه گیری کنم، اما فرض کنیم اگر یک سوم این اعداد درست باشد به چه نفوذی می‌توانند دست پیدا کنند.

این استاد دانشگاه با اشاره به مذاکرات هسته‌ای گفت: ما در این مذاکرات همه چیز را از دست داده ایم حتی به آب خوردن ما هم کار دارند می‌گویند اگر پیشرفت می‌خواهید راه آن سازش است این همه سازش تاکنون اتفاق افتاده کدام یک پیشرفت داشته است.

وی یاداور شد: وقتی انقلاب پیروز شد شرف و شعور، عزت و استقلال را سر لوحه اصلی خودش قرار داد، اما مسئولین فعلی کشور مذاکرات انجام دادند حتی نتوانستند شکم فقیر‌ها را سیر کنند.

پور ازغدی یادآور شد: هفته قبل یکی از اعضای همین هیئت مذاکره کننده را رسما به عنوان جاسوس دستگیر کردند که یکی به عنوان متخصص ارزی و بانکی در داخل هیئت بود که ساعتی به او داده بودند که تمام جلسات داخلی را فیلمبرداری می‌کرد یکی هم خارج از کشور بود این بود وضعیت مذاکره‌ای که به نظر آقایان بزرگترین مذاکرات تاریخ ایران است که از بین ۶ نفر دو نفر جاسوس درآمدند.

این استاد دانشگاه با اشاره به سند ۲۰۳۰ نیز گفت: این سند نیز از جمله موارد جاسوسی است که بعد انقلاب از این موارد متعدد زیاد داریم، اما بعضی که ضمانت اجرایی نداشته سر و صدا نکردند، اما سند ۲۰۳۰، چون ضمانت اجرایی داشته و در هیئت دولت تصویب شده و تعهد دادند که آن را اجرا کنند گند آن بالا آمد و رسوا هم شدند. این سند توسط سازمانی امضا شده که جایزه حقوق بشر را به عربستان می‌دهد، عربستان کشوری است که کودکان بی گناه را می‌کشد.

وی افزود: چهار فیزیک دان ما را در کشور ترور می‌کنند و می‌گویند برای اینکه از این اتفاقات نیفتد باید هسته‌ای را تعطیل کنید باشد ما تعطیل کردیم، اما برطرف شدن تحریم، پیشرفت و چرخیدن سانتریفیوژ‌ها کجاست؟ وضعیت این گونه است و ۲۰ یا ۳۰ سال دیگر معلوم می‌شود چه کسانی جاسوس هستند و چه نفوذهایی داشتند فقط مسائل هسته‌ای نیست بلکه مسائل فرهنگی و خانواده‌ها و صد‌ها مسائل دیگر گرفتار همین نفوذ‌ها هستند.

پور ازغدی با توصیه به دانشجویان گفت: شما باید به عنوان دانشجو مطالبه کنید از برنامه نهادهای بین المللی که داخل کشور اجرا می‌شوند هیچ کدامشان شفاف نیستند، کلی گویی، مجمل بافی و وسط آن هم چند بند آمده که اکثر آن‌ها مانند قراردادهای ترکمنچای هستند. مانند همین سند ۲۰۳۰ که خیلی از دولتی‌ها محکم از آن دفاع می‌کردند اصلا نخوانده بودند که این چه سندی است و اگر هم خوانده بودند نفهمیده بودند. به عنوان مثال یکی از سه چهار نفر اصلی که این سند را امضا کرده بودند از من پرسید این مسائلی که می‌گویند کجای این سند است. موارد متعددی از این قبیل وجود دارد.

این استاد دانشگاه اظهار داشت: برنامه‌ها و شبه توافق‌های رسمی و غیررسمی با سازمان ملل و سایر سازمان‌های بین المللی داریم که مشکوک هستند و بیشتر پروژه نفوذ هستند تا به نفع کشور این برنامه‌ها کاملا کنترل می‌شوند برنامه هایی به اسم توسعه، تنظیم خانواده، آموزش مهارت و ... در کشور اجرا می‌کنند که اصلا شفاف نیست و هیچ کس هم در این خصوص پاسخگو نیست. گزارش‌های قوه مجریه نیز در مورد این برنامه‌ها شفاف و مستند نیست خیلی از آن‌ها در جریان این مسائل نیستند، ولی از طریق این افراد این برنامه‌ها در کشور در حال اجرا است.

وی افزود: در پروژه ۲۰۰۴ یا ۲۰۰۹ که تحت عنوان ظرفیت سازی ملی و دسترسی به حقوق بشر بود نه گزارش نهایی در اختیار مردم، دانشگاه و حوزه قرار گرفت و حتی در سایت یونسکو هم بازتابی نداشت کلا این قرارداد‌ها مبهم هستند و این کم کاری مربوط به این دولت نیست و به دولت‌های قبل هم برمی گردد.

پور ازغدی با اشاره به پایان نامه‌های دانشجویی در دو دهه اخیر گفت: در دو دهه گذشته مواردی به پایان نامه‌های دانشجویی اختصاص داده می‌شود که این کار‌ها قبلا توسط جاسوسان بود، اما الان به عنوان پروژه‌های دانشگاهی به دانشجویان می‌سپارند و کارشان را انجام می‌دهند.

این استاد دانشگاه یادآور شد: نمونه هایی از افراد داریم که در مجلس، دولت، شورای شهر هستند که رابط کشورهای دیگر هستند مسئولینی که تابعیت دو گانه دارند هر ماه اسم‌های جدید از مسئولین رده بالای کشور که این تابعیت دو گانه را دارند منتشر می‌شود.

وی ادامه داد: حتی مرجع تعیین محتوای این برنامه هایی که با مشارکت سازمان ملل در کشور برگزار می‌شود مشخص نیست نظارت بر این قرارداد‌ها وجود ندارد همین باعث شده که مسائل مربوط به کشورمان در خارج از کشور غیرمحرمانه و در داخل کشور محرمانه محسوب شود محرمانه معنای دیگری پیدا کرده این خلاف قانون اساسی است.

رحیم‌پور ازغدی یادآور شد: حتی نفوذ به قدری است که بخشی از دستورات سازمان ملل در برنامه ششم توسعه آمده است. هم چنین مرجع داخلی که مسئول اجرای ۲۰۳۰ شد صحبت‌های کاملا متفاوت با نهادهای بین المللی می‌زند.

این استاد دانشگاه با اشاره به برگزاری همایش هایی مانند حقوق شهروندی و سایر همایش‌ها که با مشارکت نهادهای خارجی برگزار می‌شود گفت: سازمان ملل در تهران بدون اینکه آموزش و پرورش ما اطلاع داشته باشد دوره‌های آموزشی برگزار می‌کند این دوره‌ها به صورت رابطه‌ای برگزار می‌شود و هیچ کس از آن اطلاعی ندارد در دانشگاه‌های ما میتینگ سیاسی برگزار می‌کنند نمونه‌های زیادی همین امسال برگزار شده که هیچ کنترلی بر آن‌ها نیست. کجای دنیا این گونه است؟

وی افزود: رهبر انقلاب به شورای انقلاب فرهنگی دستور دادند که سند مبادلات علمی نوشته شود، اما ذکر کردند که مراقب باشید منافع ملی در این سند رعایت شود و حوزه‌های اقتصادی، امنیتی و ... نیز به درستی در این سند تعریف شوند.

رحیم‌پور گفت: موارد متعددی از بورسیه دانشجویان داریم که ته آن به جاسوسی می‌رسد وزارت اطلاعات گزارشی در خصوص دانشجویان بورسیه بود که به عنوان دانشجو بورسیه شده بودند، اما در نهایت کارهای جاسوسی برای کشورهای دیگر انجام می‌دادند کشورهای استکبارستیز دنبال حقوق کسی نیستند با اسم‌های قشنگ مانند پیشرفت و توسعه جلو می‌آیند و به راحتی نفوذ می‌کنند. باید به گونه‌ای باشد که هر نوع قرارداد و تعامل علمی با کشورهای دیگر منافع ملی در نظر گرفته شود. باید بررسی شود که این قرارداد چه مشکل علمی و اقتصادی کشور را حل می‌کند؟ در حوزه علمی نباید هیچ قراردادی امضا شود مگر این که معلوم شود مشابه داخلی ندارد. بورسیه‌های دانشجویی باید حساب و کتاب داشته باشند.

این استاد دانشگاه ادامه داد: امام گفته بودند که بورسیه‌ها باید به کشورهای مستکبر مانند امریکا و انگلیس نداشته باشیم، اما بعد رحلت امام بیشترین بورسیه به انگلیس فرستاده شدند در صورتی که ما باید بورسیه هایمان به کشورهایی باشد که به نفع کشور باشد دانشجویانی که به خارج از کشور می‌روند سازماندهی، حمایت شوند تا بتوانند در داخل کشور نیز موثر باشند. 

وی با اشاره به قراردادهای علمی گفت: در شورای عالی انقلاب فرهنگی و در سندی که قرار است تدوین شود آمده که از بودجه دولتی نباید صرف قراردادهای علمی شود مگر این که نیاز کشور باشد و آن نیاز محرز شود. قراردادهای علمی و فرهنگی در داخل و خارج کشور باید محرز باشد چه اشکالی دارد به کشورهایی مانند امریکا و انگلیش که دشمن ایران هستند دانشجو بورسیه نکنند.

رحیم‌پور با اشاره به فعالیت‌های علمی سفارت خانه‌ها نیز گفت: برای سفارت خانه‌ها نیز تعریف شده که ارتباطات علمی مثبت با کشور‌ها داشته باشند و در جهت منافع ملی کشور فعالیت کنند سفارت خانه‌های ایران باید مجبور شوند که نکات مثبت یک کشور را در مسائل مختلف به کشورمان انتقال و آموزش دهند. ما متاسفانه مدیریت خوبی نداریم دیپلماسی علمی و اقتصادی درستی هم نداریم هنوز کتاب‌های خوب ما در حوزه علوم انسانی به هیچ زبانی ترجمه نشده وقتی به کشورهای مختلف سفر می‌کنیم می‌گویند ما از ایران فقط مسائل سیاسی اش را می‌دانیم که این یک ضعف بزرگ است.

این استاد دانشگاه ادامه داد: نیازهای کشور و اولویت‌ها باید در قراردادهای علمی در نظر گرفته شوند باید به فکر منافع ملی باشیم از ظرفیت‌های علمی همه کشورهای جهان استفاده کنیم تا بتوانیم سطح علمی کشور را ارتقا دهیم. نظام علمی و اقتصادی کشور باید در ارتباط بین الملل فعال باشد، در همه قرارداد‌ها باید زمینه فرهنگی و اسلامی در آن‌ها لحاظ شود.

وی با اشاره به تقلب هایی که در نگارش پایان نامه‌ها اتفاق می‌افتد گفت: نوع بارز تقلب خیابان انقلاب است که پایان نامه‌ها را می‌فروشند این بزرگترین توهین به جامعه دانشگاهی است نوع دیگر تقلب هم افرادی هستند که در حوزه علوم انسانی، کتاب‌ها و پایان نامه هایشان کپی و بعد چند سال لو می‌رود که وقتی از آن‌ها رفرنس می‌خواهند حتی نمی‌توانند رفرنس به مقالاتشان بدهند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲ آذر ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۰
بنده به عنوان یک شهروند ایرانی ،اسلامی وانقلابی نمی فهمم چرابایستی کشورهائیکه درآن ازواج همجنس بازان قانونی ست و حرام زادگانشان (پدران خیلی ازافراد جامعه شان معلوم نیست)،طبق آمارسازمان بین المللی بالاست، برای مسئولان کشور انقلابی اسلامی ایران،تصمیم گیری وتصمیم سازی کنند.
مگرخدای متعال درقرآن کریم نمی فرمایند؛
فَلا تُطِعِ الكافِرينَ وَجاهِدهُم بِهِ جِهادًا كَبيرًا﴿۵۲﴾
بنابر این از کافران اطاعت مکن، و بوسیله آن [= قرآن‌] با آنان جهاد بزرگی بنما!
اِتَّقِ اللهَ وَ لا تُطِعِ الکفِرینَ وَ المُنفِقین
وَ اتَّبِع ما یوحی‌ اِلَیکَ مِن رَبِّک اِنَّ اللهَ کانَ بِما تَعمَلونَ خَبیرًا
وَ تَوَکَّل عَلَی اللهِ وَ کَفی‌ بِاللهِ وَکیلا
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار