کد خبر:۶۶۴۳۶۱
با همکاری فدارسیون جهانی رباتیک؛

بزرگترین رویداد ورزشی ربات‌ها در خاورمیانه به میزبانی تهران برگزار می‌شود

دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران) با همکاری فدارسیون جهانی رباتیک فیرا، میزبان بزرگترین رویداد ورزشی ربات‌ها در خاورمیانه است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، این رویداد که در روز‌های ۱۱ لغایت ۱۵ اسفند ماه سال جاری برگزار می‌گردد، میزبان ربات‌ها در رشته‌های مختلف ورزشی در دو بخش دانش آموزی و دانشجویی است.

ورزش به عنوان یکی از اصلی‌ترین چالش‌هایی که این روز‌ها به عنوان موضوعی برای مباحث رباتیک و هوش مصنوعی تعریف می‌گردد، توجه زیادی از محققین را به خود جلب نموده است. در این راستا، کمیته‌ی فنی برگزاری این مسابقات با طرح چالش‌های روز دنیا در زمینه‌ی علم رباتیک و کنترل تحت عنوان بزرگترین رویداد ورزشی ربات‌ها در خاورمیانه از محققان کشورمان به همراه تیم‌های دیگری از کشور‌های خارجی دعوت کرده است تا دستاورد‌های خود در این عرصه را به رقابت بگذارند. لیگ المپیک ربات‌های انسان نما به عنوان یکی از لیگ‌های مطرح این رقابت‌ها به دنبال به چالش کشیدن این علم در ورزش‌های مختلف است. ورزش‌هایی از جمله دوومیدانی در ماده‌های دو سرعت و ماراتن، بسکتبال، فوتبال، تیراندازی با کمان، وزنه برداری و .... همچنین کمیته‌ی برگزاری این مسابقات افتخار دارد تا برای اولین بار در جهان، ربات‌ها را به سمت و سوی المپیک زمستانی ربات‌ها و حل چالش اسکی دعوت کرده و در کنار آن میزبان رقابت انسان‌ها با ربات‌ها در زمینه‌ی تیراندازی با کمان باشد.

همچنین امسال ربات‌ها در چالش دوی صحرا نوردی ابتدا تا انتهای دانشگاه صنعتی امیرکبیر را طی خواهند نمود. از سوی دیگر توجه به دو بخش دانش آموزی و دانشجویی در این لیگ باعث شده است تا این لیگ به عنوان یکی از رویداد‌های مهم و جذاب حوزه رباتیک و هوش مصنوعی قلمداد شود.

در بخش دانش آموزی برای اولین بار نگاه به مقوله‌ی خلاقیت، نوآوری و فناوری در کودکان و نوجوانان باعث گردید تا لیگ خلاقیت در رباتیک با رویکرد موضوعات اساسی کشور مورد توجه قرار گیرد تا با این کار بتوان علاوه به ارائه مسائل ترویجی در این موضوع بتوان دانش آموزان خلاق را در جهت ارائه راهکار‌های برون رفت از بحران‌های موجود در کشور سوق داد. امسال با توجه به معضل کم آبی در کشور و بحران آب، این لیگ تمرکز اصلی خود را بر این موضوع نهاده است و امیدوار است تا این لیگ بتواند روحیه خلاقیت و نوآوری دانش آموزان در این حوزه را پرورش داده و آینده را در این موضوع برای آنان ترسیم نماید.

در بخشی دیگر، توجه به مهارت‌های فردی و دانش ورزی دانش آموزان در سنین رشد و نیاز به آموزش صحیح با رویکرد کارآفرینی در جامعه، که مسلما دانشگاه‌های بزرگی همچون پلی تکنیک تهران می‌بایست جلودار آن در کشور باشند، لیگ ماموریت غیرممکن را نتیجه داده است. امید است در این لیگ که کاملا به مهارت‌های آموخته دانش آموزان در حوزه رباتیک و هوش مصنوعی و روحیه خلاقیت و نوآوری آنان توجه دارد، با طرح مساله‌ای مشخص در روز مسابقه، مهارت‌های گروهی فنی و ایده پردازی تیم‌های شرکت کننده را محک خواهد زد.

امید است با طرح مسائل کاربردی در کشور و نگاه ویژه دانش پژوهان و محققین در این حوزه بتوان شاهد ایجاد کسب و کار‌های پایدار در کشور و در نتیجه اشتغال زایی لازم در بخش رباتیک، اتوماسیون و هوش مصنوعی کشور بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار