کد خبر:۶۷۲۹۰۶

بیشتر آمریکایی‌ها با ساخت دیوار مرزی ترامپ مخالفند

نتایج یک نظرسنجی جدید نشان داد ۶۰ درصد آمریکایی‌ها با تصمیم ترامپ برای ساخت یک دیوار در امتداد مرز مکزیک مخالفند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از نشریه هیل، نتایج نظرسنجی جدید «سی بی اس» نشان داد: بیشتر آمریکایی‌ها با تصمیم «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا برای ساخت یک دیوار مرزی در امتداد مرز مکزیک مخالف هستند.

بر اساس این نظرسنجی، ۶۰ درصد آمریکایی‌ها اعلام کردند که با ساخت این دیوار مرزی مخالفند. این درحالی است که ۳۸ درصد شرکت کنندگان در نظرسنجی اعلام کردند که از ساخت چنین دیواری استقبال می‌کنند.

در این نظرسنجی، دیدگاه طرفداران احزاب دموکرات و جمهوری خواه متفاوت بود. ۷۷ درصد جمهوری خواهان و ۱۰ درصد دموکرات‌ها اعلام کردند که با ساخت دیوار مرزی مکزیک موافقند. این درحالی است که ۲۰ درصد جمهوری خواهان و ۸۸ درصد دموکرات‌ها اعلام کردند با ساخت این دیوار مخالف هستند.

این نظرسنجی در آستانه نخستین سفر دونالد ترامپ به کالیفرنیا و بازدید او از نمونه‌های اولیه دیوار مرزی مکزیک منتشر شد. دونالد ترامپ قرار است امروز (سه شنبه) از این ۸ نمونه دیوار ساخته شده در سن دیگوی کالیفرنیا بازدید کند.

چند ماه پیش، اداره گمرک و حفاظت مرزی آمریکا اعلام کرد که ساخت ۸ نمونه اولیه از دیوار‌های مرزی مکزیک به دستور ترامپ در سن دیگوی آمریکا آغاز شده است. یک ماه بعد ساخت این دیوار‌ها به پایان رسید.

رئیس جمهور آمریکا در دوره رقابت‌های انتخاباتی بار‌ها وعده داد که برای جلوگیری از ورود مهاجران، یک دیوار در امتداد مرز مکزیک خواهد ساخت. وی همچنین بار‌ها تأکید کرد که مکزیک را مجبور خواهد کرد هزینه ساخت این دیوار را بپردازد. این درحالی است که مکزیک تاکنون چندین بار اعلام کرده است که به هیچ وجه هزینه ساخت این دیوار را نخواهد پرداخت.

در نظرسنجی سی بی اس از ۸ تا ۱۱ مارس، ۱۲۲۳ فرد بالغ در آمریکا شرکت کردند.
برچسب ها:
ترامپ مکزیک
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار