کد خبر:۶۷۲۹۲۲
امیر للگانی خبر داد

انتخابات شورا‌های مرکزی مجمع کانون‌های فرهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی برگزار شد

مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت از ضرورت نگاه ویژه به کیفی سازی کانون‌های فرهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی خبر داد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ امیر للگانی، مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت در نشست توجیهی مجامع تخصصی کانون‌های فرهنگی دانشگاه‌های علوم‌پزشکی، کانون‌های فرهنگی را دارای هویت فردی و جمعی خواند و گفت: هویت جمعی کانون‌ها حاصل نگاه و رسالت گروهی و کار تیمی در این حوزه است.

وی با اشاره به اینکه دبیران کانون‌ها تنها به سراغ افراد حرفه‌ای نروند و به افراد مبتدی‌تر نیز فرصت فعالیت دهند تا آنان نیز فرصت رشد و شکوفایی بیابند، افزود: از دبیران کانون‌های فرهنگی انتظار داریم به آیین نامه‌ها و اسناد بالادستی و مجموعه حقوق کانون‌ها تسلط کاملی داشته باشند.

مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت با بیان اینکه در چهار سال اخیر در وزارت بهداشت تلاش کرده‌ایم تا در جهت توسعه کانون‌های فرهنگی گام برداریم، اظهار داشت: وجود ۶۰۰ تا ۷۰۰ کانون فعال فرهنگی در دانشگاه‌های علوم‌پزشکی نشان از تعدد و تکثر مناسب کانون‌ها دارد.

وی خاطرنشان کرد: نگاه ویژه‌ای به کیفی سازی کانون‌ها داریم و ضرورت دارد این نگاه در دانشگاه‌های علوم پزشکی نیز دنبال شود.

للگانی راه‌اندازی مجامع تخصصی کانون‌های فرهنگی را از اقدامات مناسبی خواند که با استفاده از ظرفیت‌های قانونی کانون‌ها صورت گرفته است و ادامه داد: اعضای شورای مرکزی مجامع می‌توانند نقش بازوی دانشجویی مسوولان دانشگاه را داشته باشند و در انتقال مشکلات و دغدغه اعضای کانون‌ها نقش فعالی ایفا کنند و پیگیری‌های مناسبی در این خصوص انجام دهند.

وی گفت: مجمع کانون‌های فرهنگی در سطح ملی می‌تواند نقش آفرین باشد؛ بخشی از ساختار‌های لازم در این حوزه شکل گرفته و بخشی نیز در حال شکل گیری است. در ساختار وزارت بهداشت، مخالفتی جدی با مجامع تخصصی کانون‌های فرهنگی وجود ندارد و نیازمند حضور قوی دانشجویان و اعضای مجامع برای پیگیری و مطالبه دغدغه‌های سایر فعالان کانون‌ها هستیم.

مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت افزود: مجامع نقش مطالبه گری و پیگیری را در سطح ملی دارند و با هماهنگی‌های لازم و استفاده از پتانسیل‌های موجود می‌توانند اقدامات خوبی در سطح ملی انجام دهند.

وی با اشاره به اینکه فعالان و اعضای مجامع می‌توانند بازوی مشورتی مسوولان در دانشگاه‌های علوم‌پزشکی باشند، خاطرنشان کرد: انتخاب اعضا این مجامع باید با دقت لازم از سوی دبیران کانون‌های فرهنگی صورت گیرد تا بخشی از مشکلات این حوزه برطرف و روند فعالیت‌های فرهنگی تسهیل شود.

للگانی گفت: انگیزه دبیران کانون‌ها می‌تواند به مشارکت دانشجویان در فعالیت‌های فرهنگی بیانجامد و در نهایت به شکل‌گیری جامعه‌ای بهتر بیانجامد.

همچنین در دومین روز از نشست سراسری دبیران کانون‌های فرهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی، انتخابات شورا‌های مرکزی مجمع کانون‌های فرهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی برگزار شد.

پیش از برگزاری این انتخابات، مجامع تخصصی کانون‌ها تشکیل شد و نامزد‌های انتخابات هر مجمع، فرصت یافتند تا به تشریح برنامه‌های خود برای هر مجمع بپردازند.

بر اساس آیین‌نامه مجامع، شورای مرکزی هر مجمع متشکل از ۷ عضو دائم و دو عضو علی البدل است و برگزیدگان برای یک دوره یکساله به عضویت شورا‌های مرکزی مجامع در خواهند آمد.

در این انتخابات شورای مرکزی کانون موسیقی، کانون سلامت، کانون فیلم و عکس، کانون گام، مجمع هنر‌های تجسمی، مجمع هنر‌های نمایشی، کانون فضای مجازی، اطلاع رسانی، مطالعات (فام)، کانون اردو‌های جهادی و کانون اردو‌های قرآنی انتخاب شدند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار