طبی کبیر: از دیگر فعالیتهای این کانون میتوان به برنامههای دوشنبههای حسینی در دانشکده مهندسی شیمی اشاره کرد که بر مبنای این برنامه هر دوشنبه دانشجویان دانشکده برای خواندن زیارت عاشورا دور هم جمع میشوند.
طبی کبیر، دبیر کانون آئین روشن دانشگاه شریف در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پیرامون سازوکار این کانون گفت: کانون آئین روشن سال ۹۱ با نام تابش تاسیس شد و به دلیل اینکه مجوز آن مقطعی و دو ساله بود، دو سال بعد مجوزش باطل و کار آن کنسل شد تا اینکه خرداد ماه سال ۹۶ با یک هیئت موسس دوباره این کانون کار خود را آغاز کرد.
وی افزود: این کانون یک کانون فرهنگی مذهبی است و تا جایی که من میدانم اولین کانون فرهنگی مذهبی در سطح دانشگاهها است. نام آن را کانون آئین روشن گذاشتیم و به فعالیتهای فرهنگی و مذهبی پرداختیم من جمله فعالیتهایی که این کانون داشته است جشنهایی که به مناسبت اعیاد و میلاد ائمه علیهم السلام گرفته میشود و برنامههای سه شنبههای مهدوی است که پیش از آن در سطح کشور انجام میشد و در حال حاضر حدود ۴ هفته است که در دانشگاه شریف اجرا میشود. از دیگر فعالیتهای این کانون میتوان به برنامههای دوشنبههای حسینی در دانشکده مهندسی شیمی اشاره کرد که بر مبنای این برنامه هر دوشنبه دانشجویان دانشکده برای خواندن زیارت عاشورا دور هم جمع میشوند. همچنین مسابقات عکاسی مثل عکس مهدویت و نشریهای مثل کاکتوس نیز از دیگر فعالیتهای اجرایی و محتوایی این کانون در دانشگاه شریف میباشد.
دبیر کانون آئین روشن افزود: ما در کانون یک شورای مرکزی هفت نفره داریم که آخر اردیبهشت ماه عوض میشود. حلقههای مطالعاتی تفکری نیز در کانون خود داریم که فعالیتهای زیادی انجام میدهند برای مثال حلقه مطالعاتی کانون آئین روشن کتاب جاذبه و دافعه امام علی علیه السلام را به صورت کامل مطالعه و در مورد آن مباحثه کردند. همچنین کوهنوردی نیز از دیگر برنامههای این کانون برای دانشجویان به حساب میآید.
وی در ادامه با اشاره به اینکه کانون آئین روشن از دانشکده مهندسی شیمی شکل گرفته است، گفت: هسته اولیه این کانون دانشکدهای بوده است، اما معمولا برنامهها در سطح دانشگاه برگزار میگردد و اهداف فرهنگی و مذهبی به طرق مختلف اجرا میشوند.