قائم مقام معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم گفت: غیرمتمرکز کردن فرآیند صدور مجوز و استفاده از ظرفیتهای منطقهای، انعطاف پذیرکردن ساختار مراکز رشد و پیشبینی مشوقهای مالی و قانونی برای مراکز رشد موفق از جمله تغییرات پیشنهادی در این آییننامه است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مهدی کشمیری قائم مقام معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم در آییننامه نحوه راهاندازی و فعالیت مراکز رشد واحدهای فناور که با حضور مدیران مراکز رشد سراسر کشور در سالن شهدای جهاد علمی این وزارتخانه برگزار شد، غیرمتمرکز کردن فرآیند صدور مجوز و استفاده از ظرفیتهای منطقهای، حذف مجوز قطعی و مدتدار کردن مجوزها، انعطاف پذیرکردن ساختار مراکز رشد و پیشبینی مشوقهای مالی و قانونی برای مراکز رشد موفق را از جمله تغییرات پیشنهادی در این آییننامه برشمرد.
وی تأکید بر محتوا تا شکل و پررنگ کردن موضوع ارزیابی، کاهش بار کاری شورای گسترش آموزش عالی در فرآیند صدور مجوز و شمول آئیننامه برای کلیه مراکز رشد اعم از دولتی و غیردولتی را از دیگر تغییرات پیشنهادی در این آیین نامه عنوان کرد.
همچنین شرکتکنندگان در این نشست، در زمینه تحلیل چالشهای پیش روی مراکز رشد و ارائه راهکارهای عملیاتی در ابعاد گوناگون بحث و تبادل نظر کردند.