مدیر مرکز رشد دانشگاه خواجه نصیر گفت: مدرسه تابستانه کسب وکار خواجه نصیر، مرداد و شهریورماه امسال با هدف تقویت مهارتهای کارآفرینان، فعالین استارتاپی برگزار میشود.
حامد ابراهیمی مدیر مرکز رشد دانشگاه خواجه نصیر در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: "مدرسه تابستانه کسب و کار" خواجه نصیر، مرداد و شهریورماه امسال به مدت یک ماه با هدف تقویت مهارتهای کارآفرینان، فعالین استارتاپی و توانمندسازی دانشجویان و دانش آموختگان برای ورود موفق به بازار کار حرفهای برگزار میشود و متقاضیان از سراسر کشور میتوانند در آن شرکت کنند.
وی ادامه داد: هدف دانشگاه خواجه نصیر تقویت فعالین زیست بوم نوآوری و کارآفرینی کشور است و با توجه به اهمیت توسعه متوازن در همه مناطق کشور این رویداد به صورت سراسری برگزار میشود.
مدیر مرکز رشد دانشگاه خواجه نصیر، توسعه مهارتهای فردی و مدیریت کسب و کارهای دانش بنیان را دو محور اصلی تعریف عناوین و سرفصلهای آموزشی مدرسه کسب و کار عنوان کرد و گفت: برنامههای مدرسه در قالب ۱۴ روز کسب و کاری تعریف شده است و شامل ۱۸ عنوان دوره تخصصی و ارائه تجربیات شرکتهای موفق، آشنایی با خدمات شتابدهنده ها، مراکز رشد، پارکهای علم و فناوری و بازدید از مراکز کارآفرینی و نوآوری است.
ابراهیمی اظهار داشت: تیپشناسی شخصیتی و شغلی، مهارت و روشهای حل مسئله، ایده پردازی و تفکر خلاق، مهارت تولید محتوا، زبان بدن و اصول مذاکره، روش حرفهای ارائه کسب و کار به سرمایه گذار از جمله سرفصلهای مرتبط با توسعه مهارتهای فردی مدرسه کسب و کار است، همچنین تیم سازی، چارت و رفتار سازمانی، ساخت MVP (حداقل محصول پذیرفتنی)، روشهای تحقیقات بازار، خلق مدل کسب و کار، بازاریابی دیجیتال، استراتژی قیمت گذاری محصول، اصول توسعه محصول، روشهای ارزشگذاری استارت آپها و جذب سرمایه، اصول تنظیم قراردادهای سرمایه گذاری، آشنایی با قوانین بیمه و مالیات کسب و کارهای نوپا و استراتژی رشد استارت آپها از جمله عناوین آموزشی هستند که در حوزه مدیریت کسب و کار مدرسه تدریس میشوند.
به گفته ابراهیمی، آشنایی با تجربیات شکست و موفقیت استارتاپها وجهه دیگر برنامه یکماهه مدرسه کسب و کار است که باعث اثربخشی ملموس آموزشهای مدرسه خواهد شد. به همین منظور در طول برگزاری مدرسه سخنرانی و بازدیدهای متعددی از مراکز کارآفرینی و مدیران استارتاپها و شتابدهندهها تدارک دیده شده است.
مدیر مرکز رشد دانشگاه خواجه نصیر افزود: دوره نخست مدرسه سال گذشته با پذیرش ۳۵ کارآفرین برگزار شد و بازخوردی که در انتهای دوره از شرکت کنندگان گرفتیم بسیار رضایت بخش بود. به همین دلیل مدرسه کسب و کار ۹۷ با سرفصلهای به مراتب کاملتر و حضور مربیان نام آشنای اکوسیستم استارتاپی کشور با ظرفیت پذیرش دوبرابر سال گذشته برگزار میشود.
وی ادامه داد: دوره نحوه ارزیابی و آشنایی با مزایا و معافیتهای دانش بنیان نیز در انتهای برنامه ارائه میشود تا موضوع فرهنگ سازی فعالیتهای دانش بنیان نیز در دستور کار مدرسه قرار گرفته باشد.
ابراهیمی با بیان اینکه مدرسه کسب و کار خواجه نصیر از ۲۲ مرداد الی ۱۵ شهریور ۹۷ برگزار خواهد شد، اظهار داشت: علاقه مندان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام از ۱۵ تیرماه به وبسایت مرکز رشد دانشگاه خواجه نصیر مراجعه نمایند.
به گفته وی، برگزاری چنین رویدادهایی در تقویت استارت آپها و کسب و کارهای دانش بنیان کشور نقش اساسی ایفا میکند.