رئیس دانشگاه تهران گفت: دانشگاههای ایران در حوزه آموزش و پژوهش پیشرفتهای خوبی داشته اند، اما در زمینه تعاملات بین المللی ضعیف هستند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمود نیلی احمدآبادی در نشست هم اندیشی پروژه ارتقای پنج دانشگاه و پنج پژوهشگاه برتر کشور به تراز بین المللی که صبح امروز در وزارت علوم برگزار شد، گفت: سیاست حق التدریس و حق التحقیق سیاست نامناسبی بود که پس از انقلاب در دانشگاههای کشور مرسوم شد، زیرا که این سیاست سبب فردگرایی و ضد کار تیمی است.
وی در ادامه گفت: دانشگاه تهران سیاستهای خود را تغییر داده و میزان حق التدریس اساتید پژوهشی را کم کرده که از سقف ۲۶ واحد به ۱۲ واحد رسیده است.
رئیس دانشگاه تهران همچنین افزود: برای دستیابی به دانشگاه بین المللی باید زیرساختهای آن را تغییر داد. بازنگری آئین نامه ترفیع اساتید، اختصاص یک درصد از بودجه دانشگاه به بحث بین المللی سازی، سه برابر بودجه بین المللی دانشگاه و تدوین آئین نامه جذب دانشجویان پسادکتری با این هدف در دانشگاه بوده است و دانشگاه تهران در حوزه آب موسسهای مشترک با یونسکو و وزارت خارجه ایجاد کرده که از مهر ماه امسال دانشجویان انگلیسی در این موسسه پذیرفته میشوند.
وی با اشاره به برنامههای این دانشگاه گفت: برنامههایی مانند نشست مطالعاتی برای دانشجویان دوره دکتری از ۶ تا ۹ ماه فراهم شده و امسال ۴۰۰ دانشجو این دانشگاه به فرصتهای مطالعاتی میروند و تمامی اعضای هیئت علمی این دانشگاه که در ایران تحصیل کرده اند به فرصت مطالعاتی شش تا یک ساله میروند.
وی در ادامه گفت: دانشگاه تهران با کشورهای چین و روسیه در زمینههای علمی و آموزشی فعالیتهای مشترکی انجام میدهد.
رئیس دانشگاه تهران ضمن تاکید بر تعاملات بین المللی در دانشگاه گفت: دانشگاههای ایران در حوزه آموزش و پژوهش پیشرفتهای خوبی داشته اند، اما در زمینه تعاملات بین المللی ضعیف هستند. برنامه دانشگاه تهران بین المللی سازی و تاکید بر نوآوری و کارآفرینی و اخلاق مسئولیت پذیری است.