کد خبر:۶۹۹۸۹۰
پرونده ویژه | مرکز مشاوره

پیروی: دانشجویان این روز‌ها بیش از قبل به مرکز مشاوره می‌آیند/ به دلیل مراجعات زیاد با کمبود پرسنل مواجه می‌شویم

مسئول مرکز مشاوره دانشگاه تهران گفت: دانشجویان به یک بلوغی رسیده‌اند و می‌دانند که برای رفع نیازشان باید به یک مرکز تخصصی مراجعه کنند.

دکتر پیروی مسئول مرکز مشاوره دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پیرامون میزان مراجعات دانشجویان به مرکز مشاوره گفت: در تبیین یک مشکل ممکن است ما فقط یک عامل را درنظر بگیریم، اما ممکن است عوامل مختلفی باشد که فرد را به این نتیجه می‌رساند که به مرکز مشاوره رجوع کند. در بحث مشکلات دانشجویان، مشکلات ارتباطی، خانوادگی و مشکلات تحصیلی برای دانشجویان و در بخث اختلالات، اختلال افسردگی و اضطراب مطرح است.

وی افزود: در اینکه آیا دانشجویان به مرکز مشاوره اعتقاد دارند یا نه و چقدر به آن اعتماد دارند باید بگویم که اکثر دانشجویان با مرکز مشاوره دانشگاه آشنایی دارند و در مورد اعتماد آن‌ها براساس طرح پایش سیمای زندگی برای دانشجویان ورودی جدید، این اعتماد خوب است. ما در دانشگاه تهران در حال حاضر با کمبود پرسنل مواجه هستیم و این نشان دهنده این امر است که مراجعه به ما خیلی خوب بوده و از این لحاظ در بین دانشجویان مسئله مراجعه به مشاور جا افتاده است.
 
پیروی ادامه داد: هرچند برخی مواردی نیز وجود دارد که به ما اعتماد نمی‌کنند و فکر می‌کنند که اگر به ما مراجعه کنند برایشان پرونده سازی می‌شود و در واقع در حوزه سلامت روان برخی فکر می‌کنند که اگر به یک مشاور و روانشناس مراجعه کنند یعنی به نوعی  برچسب خورده‌اند. این چیزیست که یکی از اهداف حوزه سلامت روان دقیقا همین است که افراد جامعه این احساس را نکنند که مراجعه به روانشناس یا مشاوره اتفاق بدی است.

پیروی با اشاره به اینکه دانشجویان به بلوغ مراجعه به مرکز مشاوره رسیده‌اند گفت: در تعامل با دانشجویانی که به مرکز مشاوره می‌آیند برای حل مشکلات متفاوتشان، من فکر می‌کنم این نتیجه را می‌توان دریافت که  به یک بلوغی رسیده‌اند و می‌دانند که برای رفع نیازشان باید به یک مرکز تخصصی مراجعه کنن. این نشان دهند هوش آنهاست که این را متوجه شده اند که به تنهایی هرمشکلی را نمی‌توان حل کرد، اما مواردی هم در دانشجویان داریم که به دلیل تجربه‌های بدی که دارند و یا به دلیل فرهنگی که دارند هنوز به این باور نرسیده‌اند که مرکز مشاوره رفتن مشکلی ندارد، اما عمدتا به این نتیجه و این باور رسیده اند که مراجعه به مشاور و روانشناس وجهه بدی ندارد.

وی ادامه داد: در موضوع اختلالات اگر به ترتیب بخواهیم اشاره کنیم کدام اختلال در دانشجویان و حتی افراد جامعه بیشتر است، به اختلال افسردگی می‌توان اشاره کرد که سال قبل هم روز جهانی بهداشت توسط سازمان جهانی بهداشت روز مقابله با افسردگی اعلام شد.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار