رئیس دانشکده علوم ریاضی دانشگاه مازندران گفت: یکی از افتخارات این دانشکده قرار گرفتن نام یک نفر از اعضای هیئت علمی این دانشکده؛ پروفسور حسین جعفری در فهرست یک درصد دانشمندان برجسته جهانی است.
اله بخش یزدانی چراتی، رئیس دانشکده علوم ریاضی دانشگاه مازندران در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به اهداف و فعالیتهای انجام شده در دانشکده علوم ریاضی گفت: این دانشکده در سال ۱۳۵۳ و با هدف تأثیرگذاری بر روند تحصیلات تکمیلی کشور و با استفاده از اساتید به نام شکل گرفت.
اله بخش یزدانی چراتی بیان کرد: گروه ریاضی در دو گرایش محض و کاربردی در سال ۱۳۷۶ اقدام به پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و در سال ۱۳۸۱ در مقطع دکتری ریاضی کرده است.
رئیس دانشکده علوم ریاضی مطرح کرد: گروه آمار نیز از سال ۱۳۸۱ و گروه علوم کامپیوتر از سال ۱۳۸۴ جهت پذیرش دانشجو و برداشتن گامهای موثر در توسعه کاربردهای ریاضی، فعالیتهای مستقل خود را آغاز کردند. با رشد کمی و کیفی گروههای ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر، این دانشکده در سال ۱۳۸۶ از دانشکده علوم پایه با مجوز شورای گسترش جدا شده و فعالیتهای آموزشی و پژوهشی خود را در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری، توسعه و گسترش داد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر در این دانشکده تعداد ۳۲ عضو هیأت علمی در سه گروه آموزشی ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر مشغول فعالیت میباشند اظهار داشت: از این تعداد ۶ نفر دارای درجه استادی، ۷ نفر دانشیار و بقیه استادیار میباشند و یک نفر عضو هیأت علمی نیز که به تازگی بازنشسته شده است و هنوز با دانشکده در زمینه آموزشی همکاری میکند. همچنین درصدد جذب هیأت علمی برای گروه علوم کامپیوتر میباشیم.
یزدانی چراتی خاطرنشان کرد: یکی از افتخارات این دانشکده قرار گرفتن نام یک نفر از اعضای هیأت علمی این دانشکده ،پروفسور حسین جعفری ، در فهرست یک درصد دانشمندان برجسته جهانی میباشد.
رئیس دانشکده علوم ریاضی مطرح کرد: در حال حاضر در این دانشکده در مقطع کارشناسی در سه گروه آموزشی ریاضی ۱۸۰ نفر، آمار ۱۴۶ نفر و گروه علوم کامپیوتر ۱۶۷ نفر جمعاً ۴۹۳ دانشجو و در مقطع کارشناسی ارشد در رشته ریاضی دو گرایش محض و کاربردی ۸۲ نفر آمار ۲۰ نفر علوم کامیپوتر ۱۹ نفر در مقطع دکتری در رشته ریاضی در ۵ گرایش ۱۱۷ نفر و تعداد ۱۹ نفر در رشته آمار مشغول به تحصیل هستند.
وی گفت: تعداد ۳ نفر دانشجوی خارجی در این دانشکده مشغول به تحصیل میباشند و تعداد ۳ نفر دکتری دانشجوی خارجی نیز در رشته ریاضی و آمار از این دانشکده فارغ التحصیل شدند.
یزدانی چراتی تصریح کرد: همچنین امکانات آموزشی و کمک آموزشی دانشکده شامل ۱۴ کلاس مجهز به سیستم ویدیو پروژکتور یا دیتا پروژکتور میباشد که بهره مندی از این امکانات موجب برگزاری موفق سه دوره متوالی ترم تابستان در دانشکده شده است.
رئیس دانشکده علوم ریاضی تاکید کرد: سالن اجتماعات دانشکده که بازسازی آن از مرداد ماه ۱۳۹۵ آغاز و در آذرماه همان سال پایان یافت دارای ظرفیت ۱۵۰ نفر میباشد. همچنین دانشکده دارای یک سالن کنفرانس با ظرفیت ۴۵ نفر میباشد.
وی در دادمه افزود: این دانشکده دارای یک مرکز پژوهشی ابرساختارهای جبری و ریاضیات فازی میباشد. این مرکز مجهز به کتابخانه جهت استفاده پژوهشگران میباشد و در صدد هستیم که در سال جاری با همکاری معاون پژوهش و فناوری و معاون توسعه و پشتیبانی، برای این مرکز پژوهشی ردیف بودجه مستقلی در نظر بگیریم. همچنین دانشکده مجهز به دو آزمایشگاه آموزشی (کارشناسی و کارشناسی ارشد) آمار و علوم کامپیوتر میباشد.
یزدانی چراتی با اشاره به فعالیتهای پژوهشی انجام شده در این دانشکده تصریح کرد: شانزدهمین کنفرانس آموزشی ریاضی ایران در تاریخ ۴ تا ۱۲ مرداد ماه سال ۱۳۹۷ با مشارکت اداره کل آموزش و پرورش استان مازندران و اداره آموزش و پرورش شهرستان بابلسر در این دانشکده برگزار شد.
وی گفت: دانشکده علوم ریاضی در نظر دارد با توسعه رشتهها و ایجاد گروههای آموزشی جدید و بین رشتهای مانند ریاضی زیستی و ریاضی مالی جهت جذب دانشجویان مستعد و علاقه مند، گامی موثر بردارد.