به طور مثال در گزارشی که به بررسی دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان بزرگترین دانشگاه شرق کشور پرداختیم، عنوان کردیم این دانشگاه از پردیسی بسیار وسیع و سرسبز برخوردار است و بیش از یک دهه است که به عنوان دانشگاه سبز در جهت حفط محیط زیست تلاش میکند.
دانشگاه شیراز نیز با پیشینه بیش از نیم قرن، یکی از بزرگترین و مهمترین دانشگاههای کشور است که قطب پژوهشی کشور نیز به شمار میآید. این دانشگاه طبق رتبهبندی انجام شده برای دانشگاههای جامع در سال ۱۳۹۶ در جایگاه هفتم برترین دانشگاههای ایران قرار گرفته است.
در ابتدای راه اندازی این دانشگاه، رئیس دانشگاه پنسیلوانیا به ایران آمد و دانشگاه شیراز مستقیماً تحت نظر و مدیریت این دانشگاه آمریکایی قرار گرفت و چند دانشگاه دیگر هم با این دانشگاه وارد مذاکره شدند و روشهای آنها در این دانشگاه پیاده شد.
و اما دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۵۷ با نام دانشکده کشاورزی و با پذیرش ۳۰ دانشجو در رشته کشاورزی عمومی در محل ساختمان نیمه کاره شهرداری واقع در میدان ساعت (مصلی فعلی) فعالیتهای آموزشی خود را آغاز کرد.
این مرکز آموزش عالی در سال ۱۳۷۰ از دانشگاه تبریز منتزع و مدتی به صورت مجتمع آموزش عالی به فعالیت خود ادامه داد و اولین ابلاغ رییس مجتمع آموزش عالی توسط وزیر فرهنگ و آموزش عالی وقت صادر شد.
یکی از نخستین سکونتگاههای قدیمی بشر استان لرستان است که به سرزمین آبشارهای خروشان نیز شهرت دارد.با وجود وسعت و جمعیت کمش دو دانشگاه خوب و مهم را در خود جای داده است.
دانشگاه لرستان در سال ۱۳۵۶ شمسی با عنوان «مرکز آموزش عالی لرستان» وابسته به دانشگاه جندیشاپور اهواز با پذیرش ۱۰۰ دانشجو در رشتههای فیزیک، شیمی، ریاضی و زیستشناسی در مقطع کارشناسی فعالیت خود را آغاز نمود. پس از انقلاب با جداشدن از دانشگاه شهید چمران اهواز به صورت مستقل و تحت عنوان «مجتمع آموزش عالی لرستان» به کار خود ادامه داد.
در سال ۱۳۶۷ شمسی طرح جامع بزرگ دانشگاه لرستان تدوین و به تصویب وزارت فرهنگ و آموزش عالی و سازمان برنامه و بودجه رسید و فعالیتهای اجرایی احداث دانشگاه در سال ۱۳۶۹ شمسی آغاز شد و سرانجام در سال ۱۳۷۲ شمسی به دانشگاه لرستان ارتقاء یافت.
دانشگاه آیتاللهالعظمی بروجردی نیز با تعداد ۳۵ نفر دانشجو در رشته حقوق فعالیت خود را آغاز کرد. پس از تصویب هیئت امناء، تعداد پستهای سازمانی از ۱۸۵ به ۳۶۵ پست و تعداد دانشکدهها از ۳ به ۷ دانشکده ارتقا یافت.
این دانشگاه هم اکنون با جذب بیش از ۴۸۰۰ دانشجو در رشتههای فنی و مهندسی، علوم انسانی، علوم پایه و در بیش از ۱۳ گروه آموزشی در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد در حال فعالیت است.
دانشگاه بوعلی سینای همدان ۴۴ سال است که شهر همدان را به یکی از انتخابهای مهم کنکوریها تبدیل کرده است.
دومین استان پهناور کشور دانشگاه سیستان و بلوچستان را در خود جای داده است. این دانشگاه فعالیت خود را با تاسیس رشته راه و ساختمان در سال ۱۳۵۳ در شهر زاهدان آغاز کرد و به عنوان دانشگاه مادر در منطقه جنوب شرق کشور همواره در کانون توجه قرار داشته است.
دانشگاه سیستان و بلوچستان به دلیل فضای سبز و بکری که دارد، به عنوان زیباترین دانشگاه خاورمیانه شناخته شده است. مساحت کل دانشگاه ۱۹۴ هکتار و زیر بنای مفید آن ۱۸۵۰۰۰ متر مربع است.
دانشگاه بیرجند به عنوان قطب علمی و آموزشی شرق کشور و بزرگترین و قدیمیترین مؤسسه آموزش عالی استان خراسان جنوبی با بیش از ۴۰ سال سابقه بالغ بر ۲۴ هزار نیروی متخصص تربیت کرده است.
اگر خواهان تحصیل در جوار اروند هستید و به خوزستان علاقمندید، باید بدانید دانشگاه شهید چمران اهواز با در اختیار داشتن فضای آموزشی بسیار وسیع و مناسب یکی از چهار دانشگاه بزرگ کشور و بزرگترین دانشگاه در جنوب غرب کشورمان به شمار آمده و در زمره دانشگاههای جامع قرار دارد.
دانشگاه تبریز یکی از دانشگاه هایی است که از امکانات منحصر بفرد علمی برخوردار است و تا کنون ۵ نفر به عنوان دانشمند جهان اسلام از این دانشگاه معرفی شدهاند.
دانشگاه ارومیه به عنوان دانشگاه مادر در منطقه شمال غربی همواره در کانون توجه قرار داشته است و به گفته دانشجویانی که در آن تحصیل کردهاند، به دلیل فضای سبز و بکری که دارد یکی از زیباترین دانشگاههای خاورمیانه است.
این دانشگاه با داشتن ۱۱ دانشکده و مرکز آموزش عالی، ۵ پژوهشکده و مرکز مطالعاتی، تحقیقاتی و خدماتی، پردیس دانشگاهی، مرکز آموزش زبان، مرکز نیمه حضوری، مرکز رشد، موزه تاریخ طبیعی و با بیش از ۱۷۰۰۰ نفر دانشجو (روزانه، شبانه و نیمه حضوری)، ۵۳۲ نفر هیأت علمی و بورسیه و ۶۳۷ نفر کادر اداری به فعالیت آموزشی و تحقیقاتی خود ادامه میدهد.
خسته نباشید
من ارشد حقوق جزا. هم دانشگاه قم قبول شده ام و هم بین المللی قزوین
میخاستم بدونم کدوم برم بهتره به نظرتون؟؟