کد خبر:۷۰۳۲۱۲
تاجیک در گفتگو با دانشجو؛

مرکز نوآوری اینترنت اشیاء خلا IOT را در کشور جبران می‌کند

مدیرعامل شتابدهنده تخصصی آیوتیک گفت: مرکز نوآوری آیوتیک یا اینترنت اشیاء راه‌اندازی شد تا خلا این حوزه در کشور را تا حدودی جبران کند.

سمیه تاجیک مدیرعامل شتابدهنده تخصصی آیوتیک در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو بیان کرد: آیوتیک بعنوان یک شتابدهنده تخصصی روی موضوع IOT (اینترنت اشیاء) متمرکز است و به تیم‌ها و کارآفرینانی که کسب‌وکاری در این حوزه دارند یا می‌خواهند با ایده خود کسب‌وکاری راه‌اندازی کنند، کمک می‌کند تا با سرعت بیشتری ایده خود را عملی کرده و به بازار ارائه کنند.
 
تاجیک توضیح داد: مرکز نوآوری اینترنت اشیاء، یک پلتفرم نوآوری باز است و همانطور که از واژه پلتفرم بر می‌آید، این مرکز یک هاب است برای اتصال شرکت‌ها و سازمان‌های بزرگ که نیازمند ورود جریان نوآوری هستند و کارآفرینان و نوآوران که به‌دنبال کشف فرصت‌های جدید در عرصه اینترنت اشیاء هستند.

وی با بیان اینکه مرکز آیوتیک از بهمن ماه ۱۳۹۵ افتتاح شده و از سال ۹۶ رسما فعالیت خود را آغاز کرده است، ادامه داد: هدف این مرکز شکل‌گیری اکوسیستم IOT در فضای کارآفرینی و کسب‌وکار‌های نوپا است.

تاجیک اظهار داشت: ذهنیت شکل‌گیری مرکز از آنجا آغاز شد که ضمن عضویت در فروم اینترنت اشیاء ایران احساس کردیم علیرغم فعالیت کارگروه‌های مختلف در حوزه‌های امنیت، مباحث فنی، کارآفرینی و بحث‌های مشارکتی در بحث نوآوری خلا جدی وجود دارد.

وی بیان کرد: در آن زمان فضای کسب‌وکار‌های نوپا و مجموعه‌های فعال در حوزه کارآفرینی را رصد کردیم و متوجه شدیم که عملا به موضوع IOT به صورت جدی پرداخته نمی‌شود لذا با توجه به شناخت فضای بازار و نیاز‌های کشور در حوزه اینترنت اشیاء، مرکزی نوآوری آیوتیک را راه‌اندازی کردیم تا به شکل‌گیری سریع‌تر این اکوسیستم کمکی کرده باشیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار