آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۴۰۹۹
متخصص تغذیه:

چقدر روغن مصرف کنیم تا سالم بمانیم؟

متخصص تغذیه و رژیم درمانی درخصوص اندازه و نوع روغن مورد نیاز بدن توضیحاتی را ارایه داد.
 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مرتضی صفوی متخصص تغذیه و رژیم درمانی، در خصوص نحوه مصرف روغن و رژیم غذای روزانه توضیح داد: حدود ۳۰ درصد انرژی بدن از طریق منابع چربی و روغنی دریافت می‌شود.

وی افزود: توزیع این ۳۰ درصد روغن در بدن باید به گونه‌ای انجام شود که سلامت فرد به خطر نیفتد و شادابی افراد را تضمین کند.

این متخصص تغذیه ادامه داد: اگر این ۳۰ درصد را تقسیم‌بندی کنیم ۱۰ درصد این رقم باید به چربی حیوانی، ۱۰ درصد به چربی غیراشباع مثل روغن‌های آفتابگردان، روغن کانولا و سایر روغن‌های گیاهی اختصاص یابد و همچنین ۱۰ درصد دیگر باید مختص مصرف روغن زیتون باشد.

صفوی افزود: اگر افراد چربی اشباع بیش از حد مصرف کنند ممکن است با افزایش کلسترول خون مواجه شوند و بیماری‌های قلبی و عروقی گریبانگیرشان شود.

وی در خصوص خواص روغن زیتون نیز توضیح داد: مصرف روغن زیتون باید در وعده‌های غذایی قرار گیرد و در صورت حذف آن از مزایای این روغن که باعث تقویت سیستم ایمنی و همچنین مبارزه با سرطان است دور خواهیم شد.

این متخصص تغذیه گفت: رعایت کردن میزان مصرف روغن و درصد‌های اعلام شده باعث تضمین سلامتی فرد خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار