عضو شورای مرکز اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل گفت: موج اجتماعی نارضایتی، روحانی را در دفاع از عملکرد دولت خلع سلاح کرد.
پیام مرادی عضو شورای مرکز اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: در دور دوم دولت های مختلف شیب افزایش نارضایتی خیلی تند شده و در دولت آقای روحانی هم به واسطه کم توجهی و ضعف دولت در مسائل اقتصادی این اتفاق افتاد به گونه ای که با یک هجمه رسانه ای که علیه کشورمان شکل گرفت این موضوع اثر خود را به طور محرز بر روی معیشت مردم نشان داد.
وی با بیان اینکه ایده روحانی از سال 92 یک ایده کارکردی و کارآیی اقتصادی بوده و آن چیزی که در کانون توجه مردم قرار داشته بحث کارآیی اقتصادی بوده افزود: حرف روحانی این بود که ه من کلید دارم و قفل اقتصادی را باز می کنم تا وضعیت اقتصادی بهتر شود اما در عمل امروز شاهدیم که وضعیت بد اقتصادی و معیشتی بر مردم چنان فشار آورده که نه تنها روحانی را در حوزه های مختلف در موضع ضعف و انفعال قرار داده بلکه خیل عظیمی از هواداران و حامیان او و کسانی که با او اشتراک منافع سیاسی داشتند اینها را هم تا حدودی به محاق و حاشیه برده و آنها را از کنش گری فعال دور کرده است.
عضو شورای مرکز اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل گفت: نتیجه سوال از رئیس جمهور در مجلس نشان دهنده این است که وقتی شخص اول دولت موفق نمی شود عملکرد دولت را توجبه کند پس انتقاداتی که تاکنون مطرح می شده اند کاملا درست بوده اند از طرفی باید توجه کنیم مجلسی از پاسخ های رئیس جمهور قانع نشده که رئیس آن علی لاریجانی است چرا که او بارها و بارها به نفع دولت و ایده های دولت اعمال نفوذ کرده اما الان به قدری موج اجتماعی نارضایتی از دولت روحانی قوی است که در حقیقت آقای لاریجانی و امثالهم را هم از دفاع از عملکرد دولت خلع سلاح کرد.
مرادی تصریح کرد: دولت اگر می خواهد وضعیت بهتر شود باید تیم اقتصادی، سیاستگذاران ، رویکردهای مبنایی و ایده مرکزی خود را تغییر دهد. در هر حال مردود شدن امروز دولت در مجلس یک شمه ای از واقعیت جامعه بود و امروز این واقعیت با ضریب بیشتری نسبت به مجلس در کف جامعه وجود دارد.
وی با بیان اینکه قانع نشدن نمایندگان از پاسخ های روحانی پیام های مختلفی دارد، افزود: پیام این اتفاق برای روحانی این است که باید در تیم مدیریتی خود تغییر ایجاد کند، از طرفی اتفاق امروز به کنشگران سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و به تصمیم گیران و تصمیم سازان کشور هم این پیام را می دهد که وضعیت کشور آماده یک دگرگونی و تغییر گفتمانی و فکری است و نخبگان سیاسی باید در این فضای جدید پاسخ های روشن و دارای ثبات و دقیقی را به مطالبات مردم بدهند.
عضو شورای مرکز اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل گفت: به نظر می رسد که اگر رئیس جمهور در نگاه کلی و ایده مرکزی دولت و در ترکیب اعضای کلیدی کابینه مانند مدیریت بانک مرکزی و وزارت خانه ها و معاونت های اقتصادی تغییر ایجاد نکند و همت خود را بر روی حل مسائل معیشتی با یک نگاه جدید نگذارد ممکن است حواشی بیشتری برای دولت ایجاد شود و ممکن است اتفاقات بدتری هم بیفتد و شرایط به سمت تصمیم گیری های تندتری برود.