کد خبر:۷۲۰۴۷۶
ضیایی:

اعضای هیات علمی بالینی «علوم پزشکی شهیدبهشتی» کارنامه ماهانه می‌گیرند

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت:از این به بعد هر یک از اعضای هیات علمی ماهانه کارنامه‌ای از عملکرد آموزشی خود را دریافت می‌کنند تا با ارائه بازخورد به آنها، به نتایج مثبت و مفیدی برسیم.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سیدامیر محسن ضیایی در نشست هم اندیشی بررسی وضعیت کارنامه اعضای هیات علمی گفت: مراقبت از بیمار و ارتقای کیفی آموزش بالینی در بیمارستان‌ها از مهم‌ترین وظایف اعضای هیات علمی است.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به بررسی کارنامه اعضای هیات علمی بالینی که در هیات رئیسه دانشگاه به تصویب رسیده بود، پرداخت و گفت: از این به بعد هر یک از اعضای هیات علمی ماهانه کارنامه‌ای از عملکرد آموزشی خود را دریافت می‌کنند تا با ارائه بازخورد به آنها، به نتایج مثبت و مفیدی برسیم.

وی با بیان اینکه این کارنامه به صورت محرمانه دراختیار هر یک از اعضای هیات علمی قرار خواهد گرفت، افزود: با این حرکت امیدوار هستیم باعث بهبود عملکرد اعضای هیات علمی، مراقبت از بیمار و ارتقای کیفی آموزش بالینی در بیمارستان‌ها شویم.

ضیایی با اشاره به مسئولیت بیمارستان که در درجه اول مراقبت از بیمار است که توسط اعضای هیات علمی، دستیاران، کارورزان و پرسنل صورت می‌پذیرد، گفت: تربیت نیروی انسانی متخصص درجه دوم مسئولیت بیمارستان‌ها است.

وی خاطرنشان کرد: سیاست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی این است که همه اقدامات مرتبط با هر بیمارستان آموزشی باید از مسیر رئیس بیمارستان انجام گیرد. درواقع رئیس بیمارستان مسئولیت مراقبت از بیماران، آموزش فراگیران آن مرکز و طبعاً امور مالی، اداری و پشتیبانی را عهده دار است و در مقابل از اختیارات لازم و کافی برای اجرا و تمشیت امور نیز برخوردار است.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی یادآور شد: کمیته بهره وری مبنای دستورالعمل‌های اجرایی برای مرکز آموزشی درمانی است که بطور هماهنگ و با نظر حوزه‌های آموزش، درمان و توسعه منابع انسانی تهیه می‌شوند و تصمیمات متخذه را به رئیس بیمارستان ابلاغ می‌کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار