کد خبر:۷۲۰۴۹۲
۲۹ و ۳۰ آذرماه؛

بیستمین مسابقه برنامه‌نویسی ACM در دانشگاه صنعتی شریف برگزار می‌شود

مسابقه منطقه‌ای برنامه‌نویسی دانش‌جویی ای‌سی‌ام در غرب آسیا برای بیستمین سال به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف طی روز‌های ۲۹ و ۳۰ آذرماه سال جاری برگزار می‌شود.

مسابقه‌ی منطقه‌ای برنامه‌نویسی دانش‌جویی ای‌سی‌ام که توسط انجمن معتبر ای‌سی‌ام و با هدف ارتقای توانایی برنامه‌نویسی گروهی در بین دانش‌جویان بنا نهاده شده، هر ساله به‌صورت منطقه‌ای در نقاط مختلف جهان برگزار می‌شود و برندگان مسابقات منطقه‌ای به مرحله‌ی نهایی راه می‌یابند.

بنا بر این گزارش، سال گذشته در مسابقات منطقه‌ای در نقاط مختلف جهان بیش از ۴۹۰۰۰ دانشجو از ۳۱۰۰ دانشگاه ۱۱۱ کشور مختلف جهان در مدت چهار ماه به رقابت پرداختند و در نهایت ۱۴۰ تیم برتر به مسابقه‌ی جهانی که در کشور چین برگزار شد، راه یافتند.

خاطرنشان می‌شود از سال ۱۳۷۸ که تهران میزبان مسابقات منطقه‌ای غرب آسیا بوده است، دانشگاه صنعتی شریف رسما به عنوان سایت غرب آسیا میزبان تیم‌های مختلف از داخل و خارج کشور بوده است. امسال نیز مطابق روال سال‌های گذشته، دانشگاه صنعتی شریف میزبان این رقابت‌ها خواهد بود.

در بیستمین دوره از این مسابقات به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف حدود ۸۰ تیم سه‌نفره از دانشگاه‌های مختلف کشور و منطقه شرکت می‌کنند. یک تا دو تیم برتر این مسابقه به مسابقات جهانی برنامه‌نویسی ای‌سی‌ام که فروردین‌ماه سال ۱۳۹۸ در کشور پرتقال برگزار می‌شود، راه می‌یابند.
 
بیستمین مسابقه برنامه‌نویسی ACM در دانشگاه صنعتی شریف برگزار می‌شود

گفتنی است، مسابقه‌ی جهانی ای‌سی‌ام به عنوان المپیک برنامه‌نویسان شناخته شده و در مجامع علمی از اعتبار ویژه‌ای برخوردار است. دانشگاه صنعتی شریف با برگزاری سالانه این مسابقه نقش مهمی در ارتقاء توان نخبگان برنامه‌نویس کشور و ایجاد شور و هیجان مثبت در آنان داشته است.
 
علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این رویداد، می‌توانند به وب‌سایت رسمی مسابقه به آدرس http://icpc.sharif.edu مراجعه کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار