وزیر علوم تحقیقات و فناوری در خصوص برگزاری مراسم ویژه ۱۶ آذر با حضور رییس جمهور توضیحاتی را ارائه کرد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو منصور غلامی وزیر علوم تحقیقات و فناوری در حاشیه سی و سومین جشنواره قرآن و عترت در جمع خبرنگاران در خصوص برنامه مراسم ۱۶ آذر گفت: دعوتنامهای با امضای من و وزیر بهداشت به دفتر ریاست جمهوری ارسال شده و از وی برای حضور در مراسم ۱۶ آذر دعوت کردیم، اما هنوز مکان برگزاری این مراسم مشخص نیست.
وی اضافه کرد: ریاست جمهوری نیز پاسخی به دعوت وزرای بهداشت و علوم نداده است.
وی در خصوص تعیین تکلیف رییس دانشگاه آزاد نیز گفت: فردا در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی تکلیف رییس دانشگاه آزاد مشخص میشود.
وزیر علوم در پاسخ به اینکه گزینه معرفی شده برای ریاست دانشگاه آزاد دکتر طهرانچی است یا خیر؟ گفت: من اطلاعی از لیست ندارم، اما احتمال دارد که طهرانچی هم در لیست باشد.
غلامی در خصوص برگزاری مراسم و نشستهای دانشجویی در خصوص ۱۶ آذر گفت: تاکید ما به روسای دانشگاهها این است که شرایطی را فراهم کنند تا مراسمهای ۱۶ آذر با شور و اشتیاق بیشتر در دانشگاهها برگزار شود.
وی در خصوص ارسال بخشنامه به دانشگاهها در خصوص ۱۶ آذر گفت: وزارت علوم برای برگزاری این برنامهها دخالت نمیکند و فقط ستاد مرکزی را برعهده دارد و خط قرمزهای برگزاری مراسمات ۱۶ آذر و دعوت از مهمانان نسبت به گذشته تغییری نکرده است.
غلامی در خصوص خط مشی تشکلهای دانشجویی نیز گفت: خط مشیها نسبت به سالهای گذشته تغییری نکرده و دانشجویان میتوانند مراسمهای ویژه خود را برگزار کنند.
وزیر علوم در مورد کاهش دانشجویان بورسیه به دلیل تحریمها گفت: ما مشکلی در این خصوص نداریم تاخیر در اعزام دانشجویان از باب تامین ارز دانشجویی بود که با بانک مرکزی هماهنگیهای لازم صورت گرفته و دانشجویانی که بورسیه وزارت علوم هستند ارز مسافرتی آنها تامین شده و مشکل خاصی ندارند.
وی اضافه کرد: اگر لازم باشد در رشتههای دیگر حتما دانشجویان بورسیه به خارج خواهیم داشت.
غلامی درباره بحث اشتغال زایی دانشجویان گفت: عمده فعالیتهای دانشگاهها آموزش دانشجویان برای ورود به بازار کار است، اما به دلیل اتفاقاتی که در سالهای اخیر افتاده و بیکاری دانشجویان فارغ التحصیل افزایش یافته است طرح اشتغال زایی دانشجویان در دانشگاهها تعریف شده و کارگاههای آموزشی نیز در این خصوص از سال قبل در دانشگاهها برگزار شده که نتیجه خوبی در بر داشته است؛ بنابراین در این زمینه نیز دانشگاهها فعالیتهای اشتغال زایی را ادامه خواهند داد.
وی در خصوص فعالیتهای قرآنی دانشگاهها نیز گفت: جشنواره قرآن و عترت مهمترین جشنواره دانشگاهی است که در حوزه قرآن و عترت برگزار میشود و نسبت به سالهای قبل پربارتر شده و گستردگی بیشتری یافته است. همچنین خلاقیتها در حوزه پژوهشی قرآنی چه اساتید و چه دانشجویان افزایش یافته و عمده فعالیتها نیز به صورت داوطلبانه است.