
کد خبر:۷۲۵۴۸۷
در زمینه بهرهمندی از اساتید دانشگاهی؛
تفاهمنامه همکاری میان دانشگاه پیامنور و دانشگاههای کالج دولتی پاکستان منعقد شد
روسای دانشگاه پیامنور و دانشگاههای کالج دولتی، دانشگاه بانوان لاهور و مجازی پاکستان تفاهمنامه همکاری مشترک امضا کردند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی، محمدرضا زمانی رئیس دانشگاه پیام نور در بازدید از این دانشگاهها به گستردگی دانشگاه پیام نور در سراسر کشور اشاره کرد و گفت: دانشگاه پیام نور به عنوان بزرگترین دانشگاه دولتی کشور ایران از پتانسیل و ظرفیتهای بسیار ویژهای در زمینه آموزش الکترونیکی و برگزاری آزمونهای متمرکز و یکسان در سراسر کشور و خارج از کشور برخوردار است.
وی به ویژگی منحصر به فرد دانشگاه پیام نور در زمینه آموزش مجازی اشاره کرد و گفت: دانشگاه پیام نور در زمینه فناوری اطلاعات، تولید محتوای الکترونیکی و فراهم آوردن بسترهای ادامه تحصیل غیرحضوری و مجازی دارای زیرساختهای مطلوبی است.
وی جهتدهی علمی دانشگاهها به سمت بینالمللی شدن را ضروری دانست و تاکید کرد: باید دیپلماسی علمی را در عرصه بینالمللی با هدف مبادله استاد، جذب دانشجو و انجام طرحهای پژوهشی مشارکتی گسترش دهیم.
رئیس دانشگاه پیام نور همچنین به اهمیت جایگاه بانوان در دولت جمهوری اسلامی و بهره مندی از ظرفیتهای و استعدادهای آنان اشاره کرد و گفت: حضور بانوان در تمامی عرصههای مدیریتی و همچنین تحصیل دانشجویان دختر در این دانشگاه یکی از ویژگیهای مثبت دانشگاه پیام نور است و این دانشگاه بر خود میبالد که بانوان استاد و دانشجوی این دانشگاه در فضایی همراه با امنیت و آرامش، آزادانه در عرصههای علمی ملی و بین المللی شرکت میکنند و توانمندیهای خود را به تمام دنیا نشان میدهند.
وی آغاز همکاری مشترک با دانشگاههای کشور پاکستان به ویژه دانشگاه بانوان لاهور را به فاک نیک گرفت و اظهار داشت: دانشگاه پیام نور میتواند با بهره مندی از ظرفیتها و شبکه عظیم متخصصانی که در سراسر کشور در اختیار دارد، خدمات ارزندهای ارائه نماید.
حسن امیر شاه رئیس دانشگاه کالج دولتی، فرخنده منظور رئیس کالج دانشگاهی بانوان لاهور و نوید مالک رئیس دانشگاه مجازی پاکستان نیز آمادگی خود را برای همکاری مشترک با دانشگاه پیام نور اعلام کردند.
گفتنی است، طبق این تفاهم نامه مقرر شد، طرفین در زمینه بهره مندی از اساتید دو دانشگاه در حوزه تدوین منابع آموزشی رشته زبان و ادبیات فارسی و چاپ مشترک کتاب، ارتقای سطح نشریات علمی دو کشور، برگزاری دورههای تحصیلی و مجازی آموزشی، ارائه بورس تحصیلی به دانشجویان جهت ادامه تحصیل در ایران و پاکستان، تبادل استاد و دانشجو، برگزاری دورههای دانش افزایی و پژوهشی کوتاه مدت برای اساتید و راه اندازی کرسیهای مرتبط با ایران شناسی و زبان و ادبیات فارسی همکاری کنند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.