رئیس مرکز تحقیقات علمی کشور گفت: ماموریتگرایی آموزش عالی زمانی عملی میشود که سازوکاری جهت انعکاس تقاضاهای صنعت و سایر بخشها در مجموعههای دانشگاهی و تحقیقاتی کشور ایجاد شود.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری، وحید احمدی رئیس مرکز تحقیقات علمی کشور درخصوص برگزاری نمایشگاه «معرفی تقاضای ساخت و تولید تجهیزات، قطعات، مواد و سیستمهای مورد نیاز صنایع (تستا)» گفت: طی چند سال گذشته علیرغم وجود ظرفیتهای فراوان علمی و پژوهشی در مراکز دانشگاهی و دانشبنیانی کشور، همیشه شعار ماموریتگرایی آموزش عالی را دادهایم.
وی ادامه داد: ماموریتگرایی آموزش عالی زمانی عملی میشود که سازوکاری جهت انعکاس تقاضاهای صنعت و سایر بخشها در مجموعههای دانشگاهی و تحقیقاتی کشور ایجاد شود که نمایشگاه تقاضا محور «تستا» ازجمله این سازوکارها است.
احمدی بیان کرد: سه سال گذشته در راستای تقویت ارتباط متقاضیان و عرضه کنندگان فناوری، سامانه «ساعت» راهاندازی، ولی استقبال محدودی از آن شد. نمایشگاه «تستا» مدل عملیاتی شده سامانه قبلی است. در این نمایشگاه، دستگاههای نیازمند فناوری، تقاضاهای خود را مطرح میکنند و مجموعههای دانشگاهی و علمی به آنها پاسخ خواهند داد.
رئیس مرکز تحقیقات علمی کشور با بیان اینکه نمایشگاه «تستا» دانشگاه را به صنعت نزدیک میکند، گفت: برگزاری نمایشگاه «تستا» حلقه اتصال دانشگاه و صنعت است. این نمایشگاه برای جامعه تقاضا (مجموعههای نیازمند کالا و خدمات) و جامعه عرضه (دانشگاه و شرکتهای دانشبنیان) مفید خواهد بود.
وی ادامه داد: جامعه تقاضا وقتی نیازهای خود را مطرح میکنند، گروهی را به تحقیق وادار خواهند کرد که این مطمئناً به رفع نیازها به واسطه جامعه علمی کشور با کمترین هزینه محقق خواهد شد.