کد خبر:۷۳۷۴۰۵
صبوری در گفتگو با دانشجو:

استانی شدن انتخابات به مردمی بودن و جامعیت آن خدشه وارد می‌کند/ سیاست‌های کلی انتخابات روی زمین مانده

دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی گفت: مدل استانی شدن انتخابات مجلس به شدت آسیب زاست و به مردمی بودن و جامعیت آن خدشه وارد می‌کند.

صبوری، دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با طرح این سوال که علت رفتار عجولانه برخی‌ها برای تصویب طرح استانی شدن انتخابات چیست، گفت: بحث‌ها و مخالفت‌های متنوعی در رابطه با این طرح وجود دارد. بالاخره ما می‌خواهیم دررابطه با نهادی تصمیم گیری کنیم که نهاد جمهوریت نظام است با این وجود اهمیت مسئله نشان می‌دهد این طرح نیاز به تحلیل و بررسی بیشتری دارد.

وی افزود: مطالبه ما این است که این طرح متوقف شود تا بحث‌های کارشناسی به صورت علنی و رسانه‌ای روی آن انجام و بین مخالفین و موافقین جلساتی برگزار شود تا بالاخره به یک جمع بندی منطقی تری برسیم. عجله در تصویب این طرح منطقی به نظر نمی‌رسد و آفت‌ها و آسیب‌هایی با توجه به اهمیت نقش مجلس در تصمیم گیری‌های کلان کشور دارد.

دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی گفت: دوستان اگر واقعا به دنبال اصلاح سیستم نظام انتخاباتی مجلس هستند بهتر است یک به یک بند‌های سیاست‌های کلی انتخابات که توسط رهبر معظم انقلاب ابلاغ شده را بررسی و اجرا کنند، چون این سیاست‌ها همچنان روی زمین مانده و خیلی از آن بند‌ها اجرا نمی‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه مدل استانی شدن انتخابات مجلس به شدت آسیب زا است و به مردمی بودن و جامعیت آن خدشه وارد می‌کند، تصریح کرد: آسیب‌های جدی که این طرح دارد این است که نقش و نظر مردم شهرستان‌ها و شهر‌های کوچک را به نسبت مراکز استان‌ها کمرنگ‌تر می‌کند و از طرف دیگر نماینده‌های استان‌ها و نمایندگان مراکز استان‌ها شرایط بهتر و مناسب تری در انتخابات نسبت به مابقی کاندیدا‌ها پیدا می‌کنند.

صبوری بیان کرد: همچنین با استانی شدن انتخابات، چون تاثیرگذاری آراء مردم مراکز استان‌ها نسبت به شهرستان‌ها بیشتر است این عدالت در انتخابات را با مشکل مواجه می‌کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار