آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۸۱۶۴
امروز؛

تفاهم‌‌نامه همکاری مشترک پیام‌نور و کانون عالی انجمن‌های صنفی کارفرمایی ایران امضا شد/ توسعه ارتباط علم و صنعت با کارآفرینان این دانشگاه

مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک دانشگاه پیام‌نور و کانون عالی انجمن‌های صنفی کارفرمایی ایران امروز در مراسمی برگزار شد.

تفاهم‌‌نامه همکاری مشترک پیام‌نور و کانون عالی انجمن‌های صنفی کارفرمایی ایران امضا شد/ توسعه ارتباط علم و صنعت با کارآفرینان این دانشگاه

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، زمانی، رئیس دانشگاه پیام نور امروز در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری مشترک این دانشگاه و کانون عالی انجمن‌های صنفی کارفرمایی ایران که در محل دانشگاه پیام نور برگزار شد، گفت: موضوع این تفاهم نامه از خواسته‌های خانواده ها، از منویات رهبر معظم انقلاب و جزئی از برنامه‌های تقدیمی وزیر علوم به مجلس بوده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر نیز بخشی به عنوان طرح تحول مهارت افزایی دانشجویان از طرف وزارت علوم ابلاغ شده و جلسه امروز نیز در جهت تحقق این مسائل است، افزود: امیدواریم با اجرایی شدن این تفاهم نامه دغدغه‌های خانواده‌ها در خصوص مهارت و اشتغال دانشجویان را کم کنیم و از طرفی بتوانیم این فرصت را برای دانشجویان فراهم کنیم تا در زمان تحصیل مهارت‌های لازم با توجه به رشته تحصیلی خود در صنعت را کسب کنند.

زمانی با بیان اینکه امیدواریم بتوانیم از پتانسیل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارفرمایی ایران استفاده و بستر لازم برای مهارت آموزی و اجرای پایان نامه‌های مختلف در ارتباط با بخش‌های صنعتی را فراهم کنیم، افزود: همچنین با توجه به این تفاهم نامه باید صنوف مختلف کانون عالی انجمن‌های صنفی کارفرمایی ایران از پتانسیل دانشگاه استفاده کنند.

رئیس دانشگاه پیام نور اظهار کرد: دانشگاه پیام نور در سطح دنیا دارای ۴۰ نمایندگی است که امیدواریم بتوانیم آن‌ها را هم در مدار این تفاهم نامه به کار بگیریم و صنوف بتوانند از پتانسیل و بستر الکترونیکی این دانشگاه استفاده کنند.

وی از این تفاهم نامه به عنوان حلقه گمشده ارتباط صنعت و دانشگاه نام برد و افزود: دانشگاه باید بتواند از پتانسیل صنعتی استفاده کند چرا که توسعه بدون ارتباط با صنعت فراهم نمی‌شود.

زمانی با بیان اینکه امیدواریم دانشگاه‌های دیگر نیز به حوزه این تفاهم نامه اضافه شوند، اظهار کرد: ما باید تلاش کنیم تا از بخش خصوصی عقب نمانیم و همپای آن‌ها حرکت کنیم، چون بخش خصوصی منتظر ما نمی‌ماند در واقع این ما هستیم که باید توانمندی خود را اثبات کنیم و اگر این توان را اثبات نماییم بخش خصوصی به سمت دانشگاه میل می‌کند.

وی افزود: یکی از شاخه‌های اقتصاد مقاومتی این است که صنعت را به دانشگاه و دانشگاه را به صنعت مرتبط کنیم در هر حال امیدواریم که دانشگاه‌های ما همکاری خود را با بخش‌های مختلف صنوف صنعتی برقرار کنند و هم این بستر برای دانشجویان فراهم شود تا بتوانند مشکلات صنعت را از نزدیک ببینند و احساس نمایند.

رئیس دانشگاه پیام نور با بیان اینکه ما نیز در دانشگاه حمایت خود را در جهت اجرایی شدن این تفاهم نامه به کار خواهیم گرفت، افزود: معتقدم که دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی باید بدانند که گره‌های اقتصادی کشور در صنعت کجا است و آن‌ها باید در زمان تحصیل خود با این مسائل آشنا شوند تا بتوانند به محض شروع به کار برای کشور مثمر ثمر باشند.

وی افزود: از همکاران خود در دانشگاه می‌خواهم که مقدمات این تفاهم نامه را فراهم کنند در هر حال بنده از کانون عالی انجمن‌های صنفی کارفرمایی ایران به خاطر اینکه دانشگاه پیام نور را به عنوان اولین دانشگاه برای عقد این تفاهم نامه انتخاب کرده اند، تشکر می‌کنم.

زمانی گفت: ما همچنین طرح تحول مهارت افزایی دانشجویی را طی تفاهم نامه‌ای با دانشگاه فنی حرفه‌ای امضا کرده ایم.
 
رئیس دانشگاه پیام نور گفت: در ۳۰ استان آمادگی داریم که با توجه به تفاهم نامه منعقد شده دفاتر مربوطه را راه اندازی کنیم البته این کار به صورت پایلوت در یکی دو استان شروع می‌شود تا پس از بررسی‌های لازم بتوانیم مشکلات را رفع کنیم و سپس دفاتر را گسترش دهیم.

سیفی، دبیر کل و عضو هیئت مدیره کانون عالی انجمن‌های صنفی کارفرمایی ایران نیز در این جلسه گفت: پیرو جلساتی که قبلا با دانشگاه پیام نور داشتیم تفاهم نامه بین این دانشگاه و کانون عالی انجمن‌های ایران نهایی شد.

وی با بیان اینکه تحقیقات یا نظری و یا کاربردی و توسعه‌ای است، گفت: زمانی که تحقیقات کاربردی و توسعه‌ای باشند توسعه به وجود می‌آید و صنعت به این گونه تحقیقات نیاز دارد.

سیفی با تاکید بر اینکه صنعت به دانش و دانشگاه نیازمند است، ولی این ارتباط شکل نگرفته افزود: امیدواریم تفاهم نامه موجود منجر به تقویت ارتباط بین صنعت و دانشگاه شود و عدم اعتماد بین صنعت و دانشگاه با هماهنگی‌هایی که به وجود می‌آید از بین برود.

عضو هیئت مدیره کانون عالی انجمن‌های صنفی کارفرمایی ایران افزود: رئیس دانشگاه پیام نور برای تمام تشکل‌های کشور یک جایگاه را در دانشگاه قائل شده است تا چشم انداز درستی در حوزه صنعتی به وجود بیاید.

عطاردیان، رئیس هیئت مدیره کانون عالی انجمن‌های صنفی و کارفرمایی ایران نیز گفت: مسئله کار و صنعت مانند نجات غریق است.

وی با بیان اینکه ما نیز به مانند دانشگاه پیام نور با حوزه بین المللی کار ارتباط داریم، افزود: امیدواریم بتوانیم با توجه به این ارتباط امکانات زیادی را برای دانشگاه پیام نور فراهم کنیم. در هر حال بنده از همه خواهش می‌کنم که این تفاهم نامه را جدی بگیرند.

بختیار، عضو کمیسیون انرژی مجلس نیز گفت: خوشحالیم که این گونه قرارداد‌ها بین دانشگاه‌ها و حوزه کارفرمایی و صنعت منعقد می‌شود در هر حال در دنیا دانشگاه در خدمت صنعت و کار است. از این رو این تفاهم نامه می‌تواند منشأ آبادانی در کشور شود.

وی گفت: در مجلس و در برنامه ششم توسعه و هم در قوانین موضوعه بر ضرورت تسهیل روابط بین صنعت و دانشگاه تاکید شده از این رو مجلس نیز این آمادگی را دارد که در جهت تسهیل روابط بین صنعت و دانشگاه کمک‌های لازم را انجام دهد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار