آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۸۷۷۴
اکرمی مطرح کرد

رونمایی از ۱۰ مرکز موفق نوآوری و کتاب مشاغل استان تهران/ دانشگاه علمی کاربردی به دنبال راه‌اندازی رشته‌های مهارتی جدید است

رئیس دانشگاه علمی کاربردی شرق استان تهران بر ضرورت به روزرسانی رشته‌های این دانشگاه متناسب با نیاز‌های جامعه تاکید کرد.



به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست خبری برگزاری مراسم تجلیل از دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان تهران صبح امروز در دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان تهران شرق برگزار شد.

فرامرز اکرمی، رئیس دانشگاه علمی کاربردی واحد شرق تهران در این مراسم گفت: در تاریخ ۲۵ و ۲۶ دی ماه دانشگاه علمی کاربردی مراسم تجلیل از دانش آموختگان خود را برگزار می‌کند. همچنین به منظور بهره برداری بهتر دانش آموختگان برنامه‌های دیگری را مد نظر داریم.

وی افزود: فرصت‌هایی را قرار می‌دهیم تا در نشست‌های تخصصی سرمایه گذاران و کارآفرینان شرکت کرده و از تجربیات خود برای دانش آموختگان بگویند، پنل‌هایی برای دانش آموختگان در راستای بیان موفقیت‌ها و مشکلات نیز برگزار می‌شود نمایشگاه دستاورد‌های دانش آموختگان نیز رونمایی خواهد شد.

اکرمی ادامه داد: این مراسم با برنامه‌های دیگری مانند امضای تفاهم نامه در راستای ایحاد فرصت برای دانش آموختگان ادامه پیدا خواهد کرد این مراسم با هدف تجلیل و تکریم دانش آموختگان برگزار می‌شود که این افراد می‌توانند دستاورد‌ها و توانمندی‌های خود را عرضه و تجربیات خود را با یکدیگر به اشتراک بگذارند.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی واحد شرق تهران بیان کرد: این آیین فرصتی برای سرمایه گذاران نیز محسوب می‌شود تا بتوانند از دستاورد‌های دانش آموختگان استفاده کنند. ما پس از مراسم اصلی تکریم، تفاهم نامه‌هایی با دستگاه‌های دولتی و خصوصی در راستای گسترش فعالیت دانش آموختگان و انتقال آن به فضای نیازمند جامعه منعقد خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه در این مراسم از ۱۰ مرکز موفق رونمایی خواهیم کرد، تصریح کرد: این مراسم در تالار وزارت کشور برگزار خواهد شد و بیش از ۳ هزار نفر از دانش آموختگان در آن حضور خواهند یافت.

اکرمی از رونمایی کتاب مشاغل در این مراسم خبر داد و گفت: همچنین کتاب مشاغل از طریق دانشگاه جامع علمی و کاربردی تدوین شده است، مبنای کتاب بر مبنای رشته‌های دانشگاه علمی کاربردی و مهارتی است و به دنبال آن مشاغلی نیز تعریف خواهد شد. ما از این کتاب نیز رونمایی خواهیم کرد نزدیک به ۸۰۰ دانشگاه علمی و کاربردی در سراسر کشور مشغول به فعالیت هستند که از نظر تجهیزات و سطح خدمات با یکدیگر متفاوت هستند و کمک می‌کنند تا افراد علاقه‌مند به ایجاد مشاغل و مهارت‌ها وارد عمل شوند.

وی ادامه داد: رویکرد این دانشگاه جدید است و فرصت جدیدی چه از لحاظ اقتصادی و چه از نظر صنعتی برای دانشجویان می‌باشد. ستادی در دانشگاه وجود دارد و این ستاد براساس شورای عالی گسترش مجوز یافته است.
 
رییس دانشگاه علمی کاربردی واحد شرق استان تهران در ادامه بر ضرورت به روز رسانی رشته‌های این دانشگاه متناسب با نیازهای جامعه تاکید کرد و گفت: ماموریت اصلی دانشگاه علمی کاربردی این است که آخرین تحولات علمی دنیا در عرصه رشته های مهارتی را رصد کرده و باطبع آن رشته های جدیدی در دانشگاه راه اندازی کند که البته این روند در سطح استان تهران به طور مستمر انجام می شود و رشته های موجود دانشگاه دقیقا همان رشته هایی هستند که متعاقبا از سوی جامعه متقاضی دارند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار