رییس کمیسیون آموزش مجلس گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی در دهه پنجم انقلاب باید به بخشهایی ورود کند که نهادهای دیگر نمیتوانند به آن حوزهها ورود کنند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدرضا عارف رییس کمیسیون آموزش مجلس در مراسم تودیع و معارفه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی که در محل حوزه هنری برگزار شد گفت: بنده از اینکه جلسه ارزشمند را به پاس قدردانی از یک خدمتگزار متعهد و خدوم تشکیل داده اید تشکر میکنم.
وی افزود: افتخارم این است که از اوایل دهه ۷۰ در خدمت آقای مخبر بوده ام و در دانشگاه تهران با او حشر و نشر زیادی داشته ام در هر حال او در طول این ۲۵ سال عوض نشده و نگاه علمی و تعهد او به آرمانهای انقلاب همچنان پابرجا مانده است.
عارف با بیان اینکه سعه صدر، تدبیر و جمع کردن نخبگان از ویژگیهایی بود که آقای مخبر در طول دوران مسوولیت خود در شورای عالی انقلاب فرهنگی آنها را کسب کرد تصریح کرد: ظرفیت افراد توانمند علمی را فارغ از نگاههای سیاسی در شورا به کار گرفت و نتیجه این کار نیز تهیه اسناد مختلف همچون نقشه جامع علمی کشور به عنوان یک کار سنگین و طاقت فرسا، نقشه مهندسی فرهنگی، سند تحول آموزش و پرورش و سند تعلیم و تربیت بود.
رییس کمیسیون آموزش مجلس با اشاره به اینکه در دوره آقای مخبر اسناد مهمی در رابطه با فناوریهای پیشرفته تثبیت شد و جهت گیری در جهت سند چشم انداز اتفاق افتاد تصریح کرد: خوشحالیم که جای آقای مخبردزفولی را برادرعزیزی گرفت که من از سال ۸۰ افتخار آشنایی با او را دارم.
وی اظهار کرد: یکی از نهادهایی که باید کار آسیب شناسی و ارزیابی ۴ دهه گذشته انقلاب را در همه مقاطع انجام دهد شورای عالی انقلاب فرهنگی است. دبیران شورای عالی انقلاب فرهنگی در این مدت زحمت کشیده اند، اما کشش شورا در این دوران بیشتر به سمت مسائل دانشگاهی بود که در آن مقطع ضرورت داشت.
عارف با تاکید بر اینکه شورای عالی انقلاب فرهنگی اکنون نباید فقط به یک زمینه خاص توجه کند، چون ما با آسیبهای اجتماعی مهم و زیادی مواجه هستیم تصریح کرد: آسیبهای اجتماعی در آستانه بحران است و فرهنگ عمومی وضعیت خوبی ندارد.
رییس کمیسیون آموزش مجلس بیان کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی در دهه پنجم انقلاب باید به بخشهایی ورود کند که نهادهای دیگر نمیتوانند به آن حوزهها ورود کنند در واقع شورا باید ببیند کارهایی را که نهادهای دیگر میتوانند انجام دهند این کارها را به آنها واگذار نماید.
وی اظهار داشت: امروز شورای عتف عملا تعطیل است و این در حالی است که شورای انقلاب فرهنگی میتواند بخشی از کارها را به این شورا واگذار کند.
عارف بر ضرورت تجدید نظر در اختیارات و وظایف دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد و افزود: در شورای عالی انقلاب فرهنگی باید مشخصا بر روی آسیبهای اجتماعی و فرهنگ عمومی کار شود و این کار باید با استناد به اسناد بالادستی و سند چشم انداز صورت گیرد.