عباسی با بیان اینکه چشم آمریکا به منابع نفتی ونزوئلا و ایران است گفت: امروز شاهدیم که چینیها دریای ایران را تورکش میکنند و در حال نابودی منابع دریایی کشورمان هستند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسن عباسی رییس اندیشکده یقین در دوره نخبه پروری سیاسی شهید دیالمه سازمان بسیج دانشجویی کشور که در اردوگاه حضرت سیدالشهدا (ع) آبعلی در حال برگزاری است گفت: اگر جلوی قرارداد نفتی IPC گرفته نمیشد این قرارداد ایران را به دوره ماقبل مصدق برمی گرداند در هر حال این خیانتی بود که بچههای انقلابی جلوی آن را گرفتند.
عباسی با بیان اینکه چشم آمریکا به منابع نفتی ونزوئلا و ایران است افزود: امروز شاهدیم که چینیها دریای ایران را تورکش میکنند و در حال نابودی منابع دریایی کشورمان هستند.
رییس اندیشکده یقین از جنگ نفت با عنوان پرده اول جنگ اقتصادی نام برد و افزود: واکنش فرمانده نیروی دریایی سپاه به ماهی گیری کشتیهای چینی که از ایران یک جنگ منابع است، چون موجب نابودی محیط زیست و فقیر شدن مردم بومی میشود.
وی با بیان اینکه از جاسوسی صنعتی به عنوان یک پرده دیگراز جنگ اقتصادی نام برد و افزود: تروریستهای اقتصادی مانع تولید کالا میشوند. تولید و جنگ اقتصادی دارای دامنه وسیعی است در هر حال تعطیلی و نابودی واحدهای تولیدی کشورمان در راستای همین جنگ تولیدی است که نمونه آن تعطیلی هپکو و هفت تپه خوزستان بود که موجب بیکاری هزاران مهندس و کارگر شد.
عباسی تصریح کرد: اگر بنده مسئول بودم کسانی را که هپکو و هفت تپه را واگذار کردند همان جا اعدام میکردم، چون این افراد تروریست اقتصادی هستند از این رو باید تروریست اقتصادی را چندین بار اعدام کرد.
رییس اندیشکده یقین افزود: هر متقلب عوضی که گفت: دولت بزرگ شده باید خصوصی سازی کنیم این حتما مامور CIA است و باید رسما به او شک کرد.
وی با بیان اینکه ما در کشور یک خصوصی سازی نداشته ایم که کارگران آن به جان نظام نیفتاده باشند تصریح کرد: کسانی که واحدهای تولیدی به آنها واگذار شده با گرفتن وام و از طرفی فروختن منابع واحد تولیدی از کشور در رفته اند.
عباسی تصریح کرد: زماین که قرار بود پترویشی و پالایشگاه اراک به بخش خصوصی واگذار شود نیروهای حزب اللهی متوجه این توطئه شدند به همین دلیل با ورود امام جمعه اراک مانع این کار شدند.
وی با بیان اینکه امروز دانشجویان کرمانشاه در خط مبارزه با برگرداندن پالایشگاه کرمانشاه هستند تصریح کرد: شاهکار بچههای اراک ممانعت از یک رذل و نبرد در جنگ تولید بود، چون آنها مانع واگذاری پترویشی و پالایشگاه اراک شدند.
رییس اندیشکده یقین افزود: زمانی که قرار بود پرسپولیس و استقلال واگذار شود، چون این دو تیم جلوی چشم مردم بودند کسی حاضر نشد آنها را بخرد. در هر حال هر وقت خصوصی سازی در کشور اتفاق افتاد کسی که تاسیسات را خرید به پاریس فرار کرده است.
وی از جنگ بازار به عنوان سومین پرده جنگ اقتصادی نام برد و افزود: در جنگ بازار اتفاقی که میافتد این است که اختلال ایجاد میکند بخشی از این اختلال احتکار است مثلا گوشت را در گمرک نگه میدارند تا وقتی که قیمت آن به ۱۱۰ هزار تومان رسید آن را توزیع میکنند.
عباسی از جنگ تجاری به عنوان یک پرده دیگر از جنگ اقتصادی نام برد و افزود: در جنگ تجاری کشور در محاصره اقتصادی قرار میگیرد و اجازه واردات و صادرات به آن نمیدهند با این وجود قاچاق کالا در پرده جنگ تجاری اتفاق میافتد با این وجود قاچاق کالا در پرده جنگ تجاری اتفاق میافتد.
رییس اندیشکده یقین با بیان اینکه در حال حاضر کشورمان در آفند جنگ اقتصادی دشمن محاصره شده تصریح کرد: در این شرایط باید امکانات داخل کشور قاچاق تا عقبه اقتصادی دچار ضعف شود. به همین دلیل طلا و گوسفند را از ایران قاچاق میکنند.
وی تصریح کرد: دولت مدعی است که میزان قاچاق در کشور ۱۲ میلیارد دلار است، ولی برآورد جدی نشان میدهد که قاچاق بالای ۲۵ میلیارد دلار است با این وجود اگر این پول در مسیر درست خودش هزینه شود بالای ۵۰ درصد مشکلات اقتصادی حل میشود.
عباسی با بیان اینکه آمریکاییها ظرف ۱۵ سال گذشته ۲۷۵ هزار معامله کلان با ایران را منتفی کردند تصریح کرد: مصرف گرایی و بد مصرف کردن یک نوع جنگ است در جنگ مصرف گرایی چیز به نام دموکراسی وجود ندارد.
رییس اندیشکده یقین از جنگ ارزی به عنوان مهمترین پرده جنگ اقتصادی نام برد و افزود: لنین میگوید اگر خواستید کشوری را زمین بزنید و آن را نابود کنید پول آن را به زمین بزنید همچنین آیت الله جوادی آملی معتقد است که پول ستون فقرات جامعه است و نباید این ستون فقرات را به دست سفی داد.