کد خبر:۷۴۸۵۶۵
للگانی:

امروز رفتن به دانشگاه به تنهایی نماد موفقیت نیست/ آموزش در کنار فرهنگ و مهارت باید به دانشجویان منتقل شود

مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت گفت: دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور باید در کنار آموزش در زمینه‌های فرهنگی، اجتماعی و مهارتی به نقطه استاندارد برسند.

امروز رفتن به دانشگاه به تنهایی نماد موفقیت نیست/ آموزش در کنار فرهنگ و مهارت باید به دانشجویان منتقل شود

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، للگانی، مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت امروز در مراسم تجلیل از دانشجویان نمونه گفت: جشنواره دانشجوی نمونه یکی از قدیمی‌ترین جشنواره‌های وزارت بهداشت است که حدود ۲۷ سال از قدمت آن می‌گذرد و من شخصا نسبت به آن نگاه بسیار مثبتی دارم.

وی ادامه داد: به نظر من اگر در گذشته به فعالیت‌های فرهنگی خیلی بها داده می‌شد، امروز باید به چند بعد توجه کرد من جمله فعالیت‌های اجتماعی، مهارت‌های زندگی، مسئولیت پذیری و ... شاید این‌ها در گذشته از اهمیت زیادی برای فضای دانشگاه برخوردار نبود؛ اما امروز با توجه به شرایطی که وجود دارد، باید به وجوه مختلفی منجمله وجه اجتماعی اهمیت داد.

مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت گفت: امروز باید ببینیم که چند درصد از آسیب‌های اجتماعی برای این است که نسل جدید نه گفتن بلد نیست و ما هر روز درگیر مسائل بسیاری در بستر‌های اجتماعی هستیم که هر کدام می‌تواند آسیب زا باشد؛ برای همین می‌بایست نسلی را تربیت کنیم که در این بستر‌ها بتواند به خوبی زندگی کند و موفق باشد. برای مثال پزشکی که احساس مسئولیت نسبت به مریضش نداشته باشد و فقط به فکر کار خود باشد در جامعه تاثیرگذاری نخواهد داشت، پس ما امروز گریزی از آن نداریم که به سمت تربیت چند بعدی برویم.

للگانی افزود: انتخاب دانشجویان در این جشن به عنوان دانشجویان نمونه دقیق و سنجیده شده بوده، اما ممکن است انتقاداتی نیز به آن وارد باشد که ما این انتقادات را قبول داریم.

وی تصریح کرد: نقشی که من امروز برای دانشگاه‌ها قائل هستم نقش تربیتی است و امروز دغدغه خانواده‌ها نیز تربیت فرزندان آن‌ها و مسائل فرهنگی و اجتماعی است.

مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت ادامه داد: پیش از این کسی که در سال‌های قبل در دانشگاه قبول می‌شد، به صرف قبولی در دانشگاه او را موفق می‌خواندند؛ اما امروز رفتن به دانشگاه به تنهایی نماد موفقیت نیست؛ بلکه فرد می‌بایستی مهارت‌های زیادی را دارا باشد.

للگانی با اشاره به اشتغال دانشجویان نمونه گفت: توقعی که ما از دانشجویان داریم، این است که در کنار توقعاتی که از ما برای شغل و اشتغال دارند خود آن‌ها برای ما کاری کنند؛ برای مثال در عرصه کارآفرینی ما بیشترین پیشرفت را اخیرا داشته ایم و با طراحی اپلیکیشن و نرم افزار‌های ساده معادلات کسب و کار سنتی کاملا تغییر پیدا کرده است؛ به همین دلیل است که می‌گویند استعداد‌های فراوان دانشجویان ما می‌تواند راه‌های جدیدی را در کسب و کار بگشاید.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۶
سلام
اگر دانشگاهها مهارت یاد نمیدهندبهتر نیست فقط ده درصد از دیپلمه ها را بفرستیم دانشگاه وبقیه شون بروند توی اموزشگاهها مهارت یاد بگیرند و اینقدر دانشگاه تاسیس نکنیم وعمر جوانان را هدر ندهیم مشتق و انتگرال و لگاریتم به چه درد جامعه خورده است
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار