کد خبر:۷۵۲۸۴۷
جنبش عدالتخواه دانشجویی:

آقای رئیسی؛ رسیدگی به اموال مسئولان را ابلاغ و اجرا کنید/ در دانشگاه‌ برای شنیدن نکات دانشجویان حضور یابید

جنبش عدالتخواه دانشجویی در نامه‌ای سرگشاده خطاب به رئیس قوه قضائیه نوشت: تحقق مواردی که در حضور آقای آملی لاریجانی امید به پیشبرد آن نبود، با آغاز دوره جدید از فوریت ویژه‌ای برخوردار است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جنبش عدالت خواه دانشجویی در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی، رئیس قوه قضائیه نوشت: تحقق مواردی که در حضور آقای آملی لاریجانی امید به پیشبرد آن نبود، با آغاز دوره جدید از فوریت ویژه‌ای برخوردار است.

متن این نامه به شرح زیر است:
ریاست محترم قوه قضائیه
حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی

سلام علیکم

با توجه به اخذ سمت و به طبع، مسئولیت جدید جناب عالی در کشور، و انتصاب تان به ریاست قوه قضائیه که نیازمند جدیت و قاطعیت ویژه‌ای میباشد، چند مورد از اقداماتی که لزوم فوریت آن محسوس میباشد را، ذکر می‌کنیم:

۱. مردم ایران در سال‌های اخیر اخبار نامناسبی از بروز فساد و تخلف از سوی خویشاوندان نسبی برخی مسئولین عالی رتبه‌ی کشور شنیده اند.

جدا از اینکه معاندین خارجی برای سواستفاده از این مفاسد جهت هجمه به نظام اسلامی دست و پا می‌زنند، مطالبه حقیقی این است که در رسیدگی و روند قضایی افراد خاص و نامدار با دیگران کمترین تفاوتی حس نشود.

به طور مثال؛ مجموعه شبهات و ابهامات پیرامون پرونده آقای فاضل لاریجانی یکی از برادران رئیس پیشین آن قوه، نیازمند تعیین تکلیف نهایی بوده، و رسیدگی شفاف و برگزاری علنی دادگاه آقای حسین فریدون و دیگر عاملان و نقش آفرینان آن پرونده نیز، از جمله آزمون‌های حضرتعالی برای تحقق بند پنجم حکم رهبری خواهد بود.

۲. با توجه به اینکه ریاست قبلی این قوه چند سال است در ابلاغ و اجرای اصل ۱۴۲ قانون اساسی مبنی بر رسیدگی به اموال مسئولین کوتاهی کرده است، لطفا در اولین فرصت اجرای این اصل را محقق کنید.

۳. یکی از مطالباتی که متأسفانه اسیر حواشی سیاسی شده و بدین علت به جای تلاش برای حل آن، ابزار دعوا‌های جناحی تبدیل گشت، موضوع ۶۳ حساب بانکی قوه قضائیه است.

حساب‌های مذکور بیش از هرچیز به عامل ایجاد تعارض منافع در ساختار قوه قضائیه شده؛ و آنچه باید شما محقق کنید، سر و سامان دادن به ۶۳ حسابی ست که به نام رئیس قوه می‌باشد.

با حضور حضرتعالی، امیدواریم با حساسیت بیشتری به این موضوع ورود شود.

۴. دیگر اینکه؛ در آن قوه لازم است تا در اولین اقدامات، شاهد توقف و برچیده شدن فرهنگ «تو چه کاره ای؟» و حذف رویکرد دوره پیشین در برخورد با آمرین به معروف و مبارزین با فساد باشیم.

۵. با توجه به درخواست بر زمین مانده رهبری از آقای آملی لاریجانی جهت معرفی و مشهور ساختن قضات شجاع و خدوم، ان شاالله زحمت این اقدام را نیز شما بر عهده بگیرید.

۶. جنبش عدالتخواه دانشجویی در ماه‌های اخیر پیگیر اتفاقات رخ داده میان دانشگاه الزهرا و اهالی ده ونک بوده است. با تحقیقات و بررسی‌های صورت گرفته مطلع شدیم که در روند قضایی آن پرونده‌ها ایرادات و خطا‌های جدی قضایی و شرعی وجود دارد (که اسناد حقوقی آن را به تفصیل خدمت تان تقدیم می‌کنیم)؛ لذا درخواست داریم با ورود به جزئیات حقوقی موضوع، این پرونده مفتوح را به سرانجام برسانید.

۷. تخلفات ساختمانی و ساخت و ساز‌های غیرمجاز در کشور شدیدا رو به فزونی ست. چنانچه می‌دانید یکی از سه عضو کمیسیون ماده ۱۰۰ نماینده آن قوه بوده و بخشی از نقش پیشگیری و برخورد با این اتفاق به قوه قضائیه بازمیگردد؛ لذا نیاز است جدیت بیشتری از سوی آن نهاد در اعمال و تسریع حکم تخریب برای ساخت و ساز‌های غیرمجاز صورت پذیرد.

۸. از جمله رویکرد‌های غلط ریاست پیشین قوه، عدم حضور در میان دانشجویان و جلسات پرسش و پاسخ دانشگاهی بود! چنین رویه‌ای را مقدمه فاصله گیری و به طبع آن، تحلیل‌های غیرواقعی رئیس قوه قضائیه از ذهنیت و مطالبات مردم می‌دانستیم. توصیه و پیشنهاد ما به شما این است که در آغاز فعالیت، با حضور در یکی از دانشگاه‌های کشور و شنیدن مستقیم نکات دانشجویان، سنت اشتباه گذشته را نفی کنید.

لازم به ذکر است، ضمن آنکه معتقدیم موارد فوق موضوعات اصلی پیرامون ضعف‌های قوه قضائیه نمی‌باشد، لیکن تحقق مسائلی که در حضور آقای آملی لاریجانی امیدی به پیشبرد آن نبود، از فوریت ویژه‌ای برخوردار است.

همچنین پیشاپیش به اطلاع تان میرساند اتحادیه جنبش عدالتخواه دانشجویی در روز‌های آتی متنی تفصیلی از آسیب‌های اساسی قوه قضائیه منتشر خواهد کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار