رئیس دانشگاه خوارزمی درباره راهکار کاربردی کردن هرچه بیشتر پایان نامههای دانشجویی عنوان کرد: تغییر رویکرد در این خصوص باید با یک دورنمای منطقی قابل دفاع همراه شود.
عزیزالله حبیبی رئیس دانشگاه خوارزمی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در رابطه با راهکار موجود برای کاربردی شدن پژوهشها و پایان نامههای دانشجویان گفت: برای افزایش کاربرد پایان نامهها و پژوهشها ما نیازمند تلاش در دو بخش دانشگاه و غیردانشگاه هستیم، درواقع از آنجایی که چالشهای این حوزه شناخته شده است و در بخش تحقیقات با یک روند جاافتاده و حرفهای خو گرفته اند، تغییر رویکرد باید با یک دورنمای منطقی قابل دفاع همراه باشد.
حبیبی با بیان اینکه تغییر رویکرد در هر کاری هزینههای زیادی را در پی خواهد داشت، ادامه داد: هنگام سوق دادن پایان نامهها به سمت کاربردی شدن باید علاوه بر زمان بندی درست، چالشهای مناسب، گرفتن اطلاعات و رفتن به بازار کار و سطح جامعه برای دانشجو مقدور باشد، همچنین دانشجویان باید در این راه حمایت مالی شوند.
رییس دانشگاه خوارزمی اظهار داشت: حمایتها باید از سوی سازمانهایی که محوریت دارند همچون سازمانهای مرکزی وزارت علوم و وزارت صنایع، نفت، مخابرات و ... بیشتر شود؛ درحقیقت سازمانهای محور با در نظر گرفتن شرایط بودجهای میتوانند در پیشبرد این مسئله کمک شایانی کنند، علاوه بر آن ما نیز میتوانیم با فرهنگ سازی در بخشی وسیع تر، مشوقهای بهتری برای آنها در نظر بگیریم.
به گفته وی، با یک برنامه جامع و منطقی میتوان پروژهای را که در یک نگاه کلی برای یک سیستم چند نفره طراحی شده است، کوچک سازی کرد؛ به طوری که آن طرح برای هر دانشجو به صورت انفرادی قابل اجرا باشد.