مسئول جهاد سازندگی بسیج دانشجویی گفت: تصمیم ما بر این است که در سه ماهه اول سال ۹۸ منابع شغلی را که در مناطق محروم نیاز دارند به آنها تزریق کرده تا آنها بتوانند کسب و کار خود را راه بیاندازند.
صادق مفرد، مسئول جهاد سازندگی بسیج دانشجویی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو پیرامون اشتغالزایی جهاد سازندگی در طی این سالها و نتایج آن گفت: آمار دقیقی از اینکه تاکنون چه میزان شغل توسط بچههای جهادی برای مناطق محروم کشور ایجاد شده است در دست نیست.
مفرد گفت: بخشهایی هست که بچههای جهادی خودشان مستقیما وارد کار اشتغالزایی شده اند یا چرخه کسب و کاری را تکمیل کرده اند و یا به بازار کار کمک کرده، آموزش داده اند، مبانی حقوقی کار را به آنان یاد داده اند یا به صورت مستقل خودشان کسب و کاری را راه اندازی کردند فعالیت گروههای جهادی به معیشت آن منطقه گره خورده است، اما در فاصله کمی که گروه جهادی در حال فعالیت است در مدت ۱۰-۲۰ روز نمیتوان یک کسب و کار را راه اندازی کرد و معمولا این طور مواقع میتوان به کسب و کار منطقه کمک کرد.
مسئول جهاد سازندگی بسیج دانشجویی گفت: در حال حاضر عدهای از فعالان جهادی با توجه به رشتههای مرتبط به خود به اشتغالزایی در مناطق پرداختند برای مثال در مازندران کشت گیاهان دارویی را انجام داده و بازار کار آن را نیز فراهم کردند و الان خود دانشگاه نیز خریدار این گیاهان دارویی از مردم است.
وی افزود: ۵ گروهی که به صورت مشخص بر این موضوع فعالیت میکنند به جای وام دادن به این گروهها افرادی را که دغدغه اشتغالزایی داشتند را در این مناطق گردهم آوردند و دورههایی را برای آنها برگزار کرده و رستههای شغلی شان توسط خود مردم آنجا مشخص شده و توانمندی شغلی شان نیز مشخص گردیده است.
مفرد تصریح کرد: تصمیم ما بر این است که در سه ماهه اول سال ۹۸ منابع شغلی را که اینها نیاز دارند به آنها تزریق کرده تا آنها بتوانند کسب و کار خود را راه بیاندازند. یعنی روند اشتباهی که در حوزه اشتغالزایی به صورت وام دادن وجود دارد را ملغی کرده و ابتدا یک سیکل صحیح کارآفرینی را پیش ببریم و سپس به آنها منابع مالی تزریق میکنیم.