کد خبر:۷۵۶۹۲۶
به دنبال افزایش سهم اقتصاد زیستی؛

نقشه راه عملیاتی توسعه فناوری جلبک تدوین شد

ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهور، اقدام به تدوین نقشه راه عملیاتی توسعه فناوری جلبک کشور کرده است.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست چمهوری، مصطفی قانعی، دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی درباره توسعه صنعت جلبک در کشور، گفت: در راستای توسعه اقتصاد مقاومتی، ستاد توسعه زیست فناوری اقدام به تدوین نقشه راه عملیاتی توسعه فناوری جلبک کشور کرده است.

قانعی با تاکید بر نقش اقتصاد زیستی در رونق اقتصاد مقاومتی گفت: ستاد بنا بر سیاست‌های کلی برنامه ششم توسعه، به دنبال افزایش سهم اقتصاد زیستی در اقتصاد کشور است، لذا ظرفیت‌ها و فرصت‌های مختلف در این حوزه از جمله جلبک را شناسایی کرده ایم و بدنبال راهکار‌های توسعه آن هستیم.

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به ظرفیت‌های موجود در کشور برای کشت و پرورش جلبک و همچنین استفاده از جلبک در صنایع مختلف، گفت: در سال‌های گذشته بخش‌های خصوصی و دولتی به صورت پراکنده در زمینه تولید جلبک کار کرده اند، اما تا الان به تولید انبوه نرسیده ایم و ظرفیت فراوانی برای پیشرفت در این حوزه وجود دارد.

وی افزود: به همین علت در چهار ماه گذشته مطالعات فراوانی پیرامون ظرفیت‌ها و چالش‌های تولید جلبک اعم از میکروجلبک‌ها و جلبک‌های دریایی باهمکاری بخش خصوصی صورت گرفته است و نتایج این طرح، در نشست هم اندیشی بررسی راهکار‌های توسعه فناوری جلبک و صنایع جانبی اعلام خواهد شد.

قانعی ادامه داد: اولین «نشست هم اندیشی بررسی راهکار‌های توسعه فناوری جلبک و صنایع جانبی آن» به میزبانی دانشگاه خلیج فارس، یازدهم و دوازدهم اردیبهشت ۹۸ و با حضور مسئولین ادارات و سازمان‌های مرتبط با این حوزه برگزار می‌شود.

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به کاربرد‌های جلبک در صنایع مختلف از جمله صنایع آرایشی و بهداشتی، غذایی و دارویی گفت: در کنار این نشست، نخستین نمایشگاه ویژه شرکت‌های جلبک کشور نیز برگزار خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار