آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۷۷۵۶
حجت‌الاسلام میرلوحی:

هرجا اسم اردو‌های جهادی است ردپای دانشگاه امام صادق (ع) دیده می‌شود/ اختصاص یک روز حقوق اساتید به سیل‌زدگان

مدیرکل روابط عمومی و امور بین‎الملل دانشگاه امام صادق (ع) گفت: ۲۰ سال است که بچه‌های جهادی ما در مناطق مختلف کشور کار‌های عمرانی و فرهنگی انجام می‌دهند.

دشمن گاهی صدام، گاهی آمریکا و گاهی بلایای طبیعی است؛ باید آماده باشیم/ رد پای دانشگاه امام صادق(ع) در تمام فعالیت‌های جهادی

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام میرلوحی، مدیر کل روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه امام صادق علیه السلام در نشست خبری تشریح فعالیت‌های قرارگاه جهادی این دانشگاه در مناطق سیل زده کشور گفت: عالم کسی است که علم او در زمان گرفتاری‌ها و شرایط سخت به درد مردم بخورد و آن‌ها را از سختی نجات دهد. دشمن یک زمانی صدام، داعش و آمریکاست و یک زمانی نیز این بلایای طبیعی هستند که مردم را با مشکل مواجه می‌کنند؛ با این وجود اگر یک دانشگاه، مسجد و یا حوزه گفت که مشکلات مردم به من چه و من باید به نظریه پردازی و فلسفه کار خود بپردازم، قطعا این عالم واقعی نیست.

 

عالم واقعی باید با علم خودش در خدمت مردم باشد

حجت الاسلام میرلوحی با بیان اینکه عالم واقعی باید با علم خودش در خدمت مردم باشد و اگر کوتاهی کند عالم واقعی نیست، تصریح کرد: دانشگاه امام صادق علیه السلام به عنوان یکی از ثمرات انقلاب اسلامی علاوه بر توجه به علم و علم آموزی مومنانه همواره در صحنه‌های دشوار انقلاب بوده است. مثلا ما در دهه ۶۰ بچه‌هایی داشتیم که یک پایشان در مناطق جنگی بود و یک پایشان در تهران در آن زمان، چون ما به زبان عربی مسلط بودیم با بلندگو برای سربازان عراقی حرف می‌زدیم تا آن‌ها را نسبت به کار اشتباه خود آگاه کنیم.
 

هر جا پایگاه اردو‌های جهادی باشد، ردپای دانشگاه امام صادق علیه السلام دیده می شود

مدیر کل روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه امام صادق علیه السلام با تاکید بر اینکه دانشگاه باید در خدمت مردم باشد، تصریح کرد: در دهه ۶۰ فضای ایثار و نثار در دانشگاه‌ها حاکم بود و دانشگاه خود را غریق نجات می‌دانست، ولی بعد از جنگ یک حالت رفاهیت حاکم شد و فضای سازندگی، فضای ایثار و نثار را سست کرد؛ با این وجود با چاره اندیشی آیت الله مهدوی کنی دفتر بسیج و دفتر اعزام مبلغ در دانشگاه امام صادق علیه السلام به وجود آمد و امروز بیست سال است که بچه‌های جهادی ما در مناطق مختلف کشور کار‌های عمرانی و فرهنگی انجام می‌دهند در واقع هر جا پایگاه اردو‌های جهادی باشد ردپای دانشگاه امام صادق علیه السلام را نیز می‌بینیم.

وی با اشاره به اینکه گروه‌های جهادی دانشگاه امام صادق علیه السلام هم کار‌های یدی انجام می‌دهند و هم در قالب فعالیت‌های فرهنگی به مقابله با انحرافات می‌پردازند، تصریح کرد: به محض وقوع سیل یک قرارگاه جهادی در دانشگاه امام صادق علیه السلام متشکل از حوزه‌های مختلف ایجاد شد و این قرارگاه از روز‌های اول در خوزستان و قبل از آن در گلستان به فعالیت پرداخت و در این راستا نیز کمک‌های نقدی در مدارس و مسجد امام صادق علیه السلام جمع آوری شد و تا به حال نیز کمک‌های خوبی به مناطق سیل زده ارسال شده اند.

حجت الاسلام میرلوحی با بیان اینکه اساتید دانشگاه امام صادق علیه السلام یک روز حقوق خود را نیز به مناطق سیل زده اختصاص داده اند، تصریح کرد: دانشگاه امام صادق علیه السلام از ابتدا خود را متعهد خدمت به مردم می‌دانسته این خدمت نیز فقط در بعد علمی نبوده؛ چرا که این دانشگاه ۳۶ نفر از بهترین فرزندان خود را در جریان دفاع مقدس تقدیم انقلاب کرده است.

مدیر کل روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه امام صادق علیه السلام با بیان اینکه امروز آثار فعالیت‌های فرهنگی و عمرانی گروه‌های جهادی دانشگاه امام صادق علیه السلام در مناطق سیل زده و زلزله زده کشور قابل مشاهده است و ما این را وظیفه خود می‌دانیم، اظهار کرد: فعالیت‌های جهادی دانشگاه امام صادق علیه السلام زمینه‌ای است تا مردم بفهمند که دانشجویان ما در بهترین دانشگاه‌ها دل شان با کسانی است که زندگی آن‌ها در سیل و زلزله ویران شده است.

 

دشمن گاهی صدام، گاهی آمریکا و گاهی بلایای طبیعی است


وی با بیان اینکه ما علمی را قبول داریم که ناجی مردم از جهل و گرفتاری در بلایا و حوادث طبیعی باشد، اظهار کرد: دشمن گاهی صدام و گاهی آمریکا و داعش است؛ با این وجود گاهی نیز مردم گرفتار بلایای طبیعی همچون سیل و زلزله می‌شوند؛ بنابراین فقیه کسی است که مردم را از دست دشمن و مشکلات برهاند.


ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار