معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: دانشگاهها باید بخش بودجه خود را از طریق ارتباط با صنعت تامین کنند.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در حاشیه افتتاح فاز اول مرکز نوآوری دانشکده فنی دانشگاه تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه دانشگاه تهران در حوزه فناوری جزو دانشگاههای پیشتاز است، گفت: این مرکز نگاه جدیدی به بحث فناوری و توسعه تکنولوژی دارد و این موضوع در دانشگاه کار خود را آغاز کرده مثل دانشگاه سرمایه گذار که پایلوت آن در دانشکده برق دانشگاه تهران شروع شده است.
وی ادامه داد: این نشاطی که در بین جوانان ایجاد شده و محصولاتی که تولید میشود تنها در صورتی میسر است که مدیریت دانشگاه با این موضوع و توانمندیهای دانشجویان هماهنگ باشد تا دانشگاه بتواند به سمت دانشگاههای نسل سه و چهار حرکت کند.
ستاری گفت: در حال حاضر ۴۳۵۰ شرکت دانش بنیان در کشور مشغول به فعالیت هستند و اولویت ویژه ما بعد از بحث ICT و بیوتکنولوژی، حوزههای فنی است.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اینکه در سایر دانشگاهها نیز از این مدل نمایشگاهها وجود دارد، تصریح کرد: سایر دانشگاهها نیز به شکلهای مختلف در این حوزه فعالیت میکنند، اما برای توسعه از فعالیت و عملکرد دانشگاه تهران الگو میگیرند که در واقع این دانشکده نماینده شرکتهای دانش بنیان در حوزه فنی است.
وی در تشریح این موضوع که کارآفرینی موجب تزریق امید در جامعه میشود، خاطرنشان کرد: دانشگاههایی که حاضرند در این حوزه سرمایه گذاری کنند و کم کم به این نتیجه رسیدند که علاوه بر بودجههایی که از دولت دریافت میکنند باید بخشی از بودجه خود را از محل فروش تکنولوژی و قراردادهای ارتباط با صنعت استارتاپها تامین کنند.
گفتنی است، در این مراسم از ۳۰ محصول فناورانه با حضور معاون اول رییس جمهور و رییس دانشگاه تهران رونمایی شد.